Blekota Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Odesláno 2. září 2009 paraaada toto je kus poctiveho zeleza... dufam ze uz upustili od toho akryloveho sklicka...
cody Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Odesláno 7. září 2009 Ikdyz krome rezervy natahu si na ciferniku mohli vse ostatni odpustit, libi se mi moc.
Murphy97 Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 Pro mne moc krásný kousek a dovedu si představit být jejich majitelem ...Marku Ebenovi také sluší
bandicoot Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 B&R jsem viděl několikrát na živo, několikrát na ruce a tak nějak pořád nevim...
Dantechno Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 (upraveno) B&R jsem viděl několikrát na živo, několikrát na ruce a tak nějak pořád nevim... Ale jsou docela vhodny misto polstare pod hlavu , jak nam Milan predvedl EDIT: Uprava jmena , bohuzel jsem si pamatoval jen hodinky, xicht a polohu lezmo u stolu..... Diky Bandi Upraveno 8. září 2009 uživatelem Dantechno
rud111 Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 Je to přehledné a jednoduché - mělo by se mi to podle všech předpokladů líbit. Nějak ale najásám. Dělá to možná ta šedivá barva.
Donuts Odesláno 8. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2009 B&R jsem viděl několikrát na živo, několikrát na ruce a tak nějak pořád nevim... Ja uz VIM, tedy u modelu BR03. Ty vetsi BR01 jsou preci jenom na mych 18cm moc velke.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se