Přejít na obsah

Hodinky Honda

King

Doporučené příspěvky

Nedá mi to, abych se nepochlubil. Dostal jsem velmi pěkný dárek: "značkové" neboli reklamní hodinky HONDA. Je mi jasné, co si asi myslíte o reklamních hodinkách, jenže tyhle působí opravdu hodnotným dojmem. Na pouzdru se nešetřilo materiálem, tvar sice usedlý, ale vcelku šik a přestože jsou "šroubky" v rozích jen výlisek, působí celek (i díky masivnímu koženému pásku ´a la krokouš) poměrně luxusním dojmem. Ovšem naprosto nejlepší na nich je dokonalý detail - gravírované logo H na korunce. :wub:

Zvědavost mi nedala a nechal jsem si zjistit tržní cenu - bezmála 6000 Kč. :cigar:

Tak hodinky pěkné, což o to, ale reklamky za 6 litrů? Zvědavost mi nedala a tak jsem nakoukl pod sukně. Uvnitř pochopitelně quartz, k mému lehkému rozčarování (danému cenou) se ovšem tvářil jako jakýsi noname. Alespoň že s nápisem Japan... Tak jsem začal pečlivěji sledovat písmenka porůznu rozházená po kalibru a narazil jsem na kód VD53B. A pak už přišly jen libé pocity, že to není nějaká miyota, ale kalibr Seiko. Takže aniž bych to chtěl nebo plánoval, mám už od téhle značky doma páté hodinky. A poměr automat/quartz se (bohužel) vychýlil ve prospěch posledně jmenovaného. Ale nestěžuju si, jen bych teď potřeboval tak čtyři ruce. :whistle:

#Watch_003_bis.jpg

#Watch_003.jpg

#Detail_H_watch_3bis.jpg

veľmi pekné hodinky.. Honda je proste brand, na ktory sa da spolahnut aj v hodinkach :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...