Juraj11 Odesláno 5. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2009 Krásné hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 5. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2009 možná by tohle vlákno mohlo pokračovat dále a pochlubte se dalšími slušnými reklamními hodinkami (ne za 150 potištěné z Lidlu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 5. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2009 možná by tohle vlákno mohlo pokračovat dále a pochlubte se dalšími slušnými reklamními hodinkami (ne za 150 potištěné z Lidlu) nepomůže mi někdo říct co to je za typ please:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2009 nepomůže mi někdo říct co to je za typ please:) najde se nějaká dobrá duše? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 nepomůže mi někdo říct co to je za typ please:) nemáš to napsané na dýnku??? Festiny to tak mají,většinou....případně dole na ciferníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 nemáš to napsané na dýnku??? Festiny to tak mají,většinou....případně dole na ciferníku. Jo takže festina 6707, na koscomu za 3290 Kč, tak to se moc nepředali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 Nedá mi to, abych se nepochlubil. Dostal jsem velmi pěkný dárek: "značkové" neboli reklamní hodinky HONDA. Je mi jasné, co si asi myslíte o reklamních hodinkách, jenže tyhle působí opravdu hodnotným dojmem. Na pouzdru se nešetřilo materiálem, tvar sice usedlý, ale vcelku šik a přestože jsou "šroubky" v rozích jen výlisek, působí celek (i díky masivnímu koženému pásku ´a la krokouš) poměrně luxusním dojmem. Ovšem naprosto nejlepší na nich je dokonalý detail - gravírované logo H na korunce. Zvědavost mi nedala a nechal jsem si zjistit tržní cenu - bezmála 6000 Kč. Tak hodinky pěkné, což o to, ale reklamky za 6 litrů? Zvědavost mi nedala a tak jsem nakoukl pod sukně. Uvnitř pochopitelně quartz, k mému lehkému rozčarování (danému cenou) se ovšem tvářil jako jakýsi noname. Alespoň že s nápisem Japan... Tak jsem začal pečlivěji sledovat písmenka porůznu rozházená po kalibru a narazil jsem na kód VD53B. A pak už přišly jen libé pocity, že to není nějaká miyota, ale kalibr Seiko. Takže aniž bych to chtěl nebo plánoval, mám už od téhle značky doma páté hodinky. A poměr automat/quartz se (bohužel) vychýlil ve prospěch posledně jmenovaného. Ale nestěžuju si, jen bych teď potřeboval tak čtyři ruce. veľmi pekné hodinky.. Honda je proste brand, na ktory sa da spolahnut aj v hodinkach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2009 Ty Hondy jsou fakt pěkný! Ty pilsner jsou takový, jako, no, ale nejlepší pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2009 Ty Hondy jsou fakt pěkný! Ty pilsner jsou takový, jako, no, ale nejlepší pivo no jo no já je dostal a jeden čas jsem byl z nich děsne nadšenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktor01 Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2009 Nikde není řečeno, že reklamní hodinky jsou aušus.Dobrá firma si je nechá vyrobit od dobrého výrobce, aby nepoškodila svoje jméno, dělá se to běžně. Takže si tam nechá dát i dobrý strojek. Prostě to můžou bejt fakt kvalitní hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darius Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 Tak snad teď... Moc pěkný "dárek"! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 Moc pěkný "dárek"! Když jsem si kupoval Civica, tak na mne s hodinkami zapomněli, musím jim to tam dojet připomenout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza K. Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 Hondě palec nahoru. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se