Návštěvník cecil Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 Ahoj chtěl bych se prosím zeptat jaké jsou Vaše zkušenosti s tímto strojkem Vostok 2432.01 docela mně uchvátil black model Ekranoplanů a jaká je kvalita Vostoků jako takových za 10 000kč z čím se to dá srovnat? Na některé vostoky jsem zde četl rozporuplné reakce předem děkuji za názory.
rud111 Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 Tahle řada Ekranoplan je jednou z řad firmy Vostok Europe, což je trochu něco jiného, než Vostok Čistopol. Europe snad vyrábí v Litvě a podle ohlasů ze zahraničních fór (WUS) je kvalita posunuta na mnohem vyšší úroveň, než ruský Vostok.
Návštěvník cecil Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 no chci si to pořádně promyslet přece jen +-10 000kč sice není nijak moc ale nechtěl bych ze svých oficialně 3 sovětů být zklamán předtím jsem mněl Buran fliegry velmi dobrý kalibr fakt přesné a kvalitně udělané, a po té 3133 Poljot-intern.red october ty byly opravdu vynikající a přesností se daly srovnat z mýma speedmasterama nebo iwc b. pilotama a to bez přehánění navíc mněly nádherný tikot
instant Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Odesláno 10. září 2009 no chci si to pořádně promyslet přece jen +-10 000kč sice není nijak moc ale nechtěl bych ze svých oficialně 3 sovětů být zklamán předtím jsem mněl Buran fliegry velmi dobrý kalibr fakt přesné a kvalitně udělané, a po té 3133 Poljot-intern.red october ty byly opravdu vynikající a přesností se daly srovnat z mýma speedmasterama nebo iwc b. pilotama a to bez přehánění navíc mněly nádherný tikot na fórach, ale aj konkrétni hodinári vostok europe chvália, ale ja osobne poznám dvoch majiteľov, ktorí riešili odpadnuté ručičky a indexy po pol roku nosenia. obidva boli kupované v kamenných obchodoch v SR. každopádne strojčeky a presnosť bez výhrad. tak len tak prispievam do mozaiky názorov vostok europe nemá s vostok cistopol technologicky takmer nič spoločné (akcionársky samozrejme ano). simplifikované info o výrobcoch a hodinkách skús tu: http://www.russianwatchguide.com/
little_w Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Odesláno 10. září 2009 Tahle řada Ekranoplan je jednou z řad firmy Vostok Europe, což je trochu něco jiného, než Vostok Čistopol. Europe snad vyrábí v Litvě a podle ohlasů ze zahraničních fór (WUS) je kvalita posunuta na mnohem vyšší úroveň, než ruský Vostok. pokud vim, tak V.Europe pouziva strojky Vostok a nemam informace o tom, ze by je aspon minimalne modifikovali - dle me to tika tak, jak to vezmou z Cistopole. ale jinak zpracovani pouzder, tahu a celkove proste finis, ten maji Litevci dobrej, lepsi nez Cistopol, to uznavam. pisu si ted intenzivne s Vostokem (Cistopol), premlouvam je na takovou malou soukromou limitku s GMT - strojky na to maji, pouzdra de facto taky, tak to pisu jen abych se jich trochu zastal, podle me jsou trosku nepravem brani jako podradna manufaktura, s cimz nemuzu souhlasit.
haslermetra Odesláno 13. září 2009 Nahlásit Odesláno 13. září 2009 pokud vim, tak V.Europe pouziva strojky Vostok a nemam informace o tom, ze by je aspon minimalne modifikovali - dle me to tika tak, jak to vezmou z Cistopole. ale jinak zpracovani pouzder, tahu a celkove proste finis, ten maji Litevci dobrej, lepsi nez Cistopol, to uznavam. pisu si ted intenzivne s Vostokem (Cistopol), premlouvam je na takovou malou soukromou limitku s GMT - strojky na to maji, pouzdra de facto taky, tak to pisu jen abych se jich trochu zastal, podle me jsou trosku nepravem brani jako podradna manufaktura, s cimz nemuzu souhlasit. Strojky včetně modifikovaných berou z Čistopole.Vypadá to,že ve Vilniusu je pouze dizajnová kancelář.Článek.
Návštěvník cecil Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Odesláno 14. září 2009 z Vostokama mám jednu zkušenost a to konkrétně s potápkama amphibian 1967 ty jsou tedy byly výborné, přesné velmi odolné a hodně masivní pouzdro s kvalitním tahem. B ratr má vostok-expedition a dosud nemněl žádný problém snad až na škráblé sklíčko.
Návštěvník Ondra Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Odesláno 14. září 2009 ...potápkama amphibian 1967... O těch akutálně uvažuju, že si je pořídím do trojice (denní nošení - oblekovky - potápky) "definitivních" hodinek. Trochu mě odrazuje ta velikost... na výšku mají dle výrobce 50 mm, a to už mi připadá trochu moc. Můžeš k nim napsat nějaké postřehy, případně postnout nějaké živé fotky, optimálně i na ruce? Díky
Návštěvník Ondra Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Odesláno 14. září 2009 (upraveno) zatím jsem něco k Vostok 1967 vyštrachal sám - původní model a remake: Upraveno 14. září 2009 uživatelem Ondra
rud111 Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Odesláno 14. září 2009 Strojky včetně modifikovaných berou z Čistopole.Vypadá to,že ve Vilniusu je pouze dizajnová kancelář.Článek. Díky moc za výborný článek. Z toho plyne, že Vostok udělal na popud Litevců vylepšení kalibrů a ve spojení s novým designem si může na evropských trzích a v Americe říci o takové o ceny, kterých by Vostok Čistopol asi nikdy nedosáhl. Chytře vymyšleno.
Návštěvník cecil Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Odesláno 14. září 2009 to Ondra: Jak jsem už napsal ty hodinky už bohužel nemám ale podařilo se mi je koupit na allegro.pl od jednoho prodejce který se věnuje hlavně značce Vostok jsou to nejdražší Amfibie a jsou rozhodně masivnější a lépe udělané než normalní amfibiany, jsou velké ale né třeba jako Steinhart triton apod. divery nicméně jsou třeba větší než samuraje nebo monstra. Suprovní je tah velmi pěkný a kvalitní pouzdro pěkné a lépe propracované než u běžných amfibii, i přesnost byla velmi dobrá cca +-11s/den dál už nevím co napsat zkrátka za ty prachy to je výbornej kup..
Návštěvník Ondra Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Odesláno 14. září 2009 to Ondra: Jak jsem už napsal ty hodinky už bohužel nemám ale podařilo se mi je koupit na allegro.pl od jednoho prodejce který se věnuje hlavně značce Vostok jsou to nejdražší Amfibie a jsou rozhodně masivnější a lépe udělané než normalní amfibiany, jsou velké ale né třeba jako Steinhart triton apod. divery nicméně jsou třeba větší než samuraje nebo monstra. Suprovní je tah velmi pěkný a kvalitní pouzdro pěkné a lépe propracované než u běžných amfibii, i přesnost byla velmi dobrá cca +-11s/den dál už nevím co napsat zkrátka za ty prachy to je výbornej kup.. Díky, tohle stačí Smuraje jsem měl a větší hodinky už bych asi nesnesl, takže se zkusím poohlédnout ještě po něčem jiném. Na 1967 se mi líbil hlavně jejich retro design, vodotěsnost a kvalitní zpracování.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se