SIOMON1206 Odesláno 14. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2009 Panove prikladam vice obrazku. Myslim si, ze ma moznost upravy otacek . .
abbot Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2010 Nechci zakládat nový vlákno, tak to fouknu sem, dostal sem pánové zapeklitý úkol a to sehnat winder pro cca 8 hodinek, ale aby v něm byl i humidor na doutníky ... Kdybyste někdo o něčem věděl, tak budu moc vděčnej, mně se nic najít nedaří ...
Bert Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2010 Nechci zakládat nový vlákno, tak to fouknu sem, dostal sem pánové zapeklitý úkol a to sehnat winder pro cca 8 hodinek, ale aby v něm byl i humidor na doutníky ... Kdybyste někdo o něčem věděl, tak budu moc vděčnej, mně se nic najít nedaří ... Uf, je si zadavatel úkolu zcela jist vhodností takového řešení? Vlhkost? ....
abbot Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2010 Uf, je si zadavatel úkolu zcela jist vhodností takového řešení? Vlhkost? .... Hele to netušim , dneska se zeptam... Já upřímně ani netušim v jaký ceně by se chtěl pohybovat, bylo mi řečeno, že něco takovýho viděl v ceně statisíců korun, což bylo moc ...
Chumpus Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2010 Hele to netušim , dneska se zeptam... Já upřímně ani netušim v jaký ceně by se chtěl pohybovat, bylo mi řečeno, že něco takovýho viděl v ceně statisíců korun, což bylo moc ... To asi jedině najít šikovnýho člověka a nechat si to udělat na zakázku...pokud to nemá být za statisíce.
Jakubisko Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2010 Tuhle jsem cetl v katalogue Blancpain, ze jejich drevena pouzdra na hodinky lze po vyndani latkove vystelky pouzivat jako luxusni humidor. Takze problem s vlhkosti by odpadl, ted tam jen nacpat vrtic
mmako Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2010 Myslím, že Buben Zorweg to má v nabídce, ale bojím se, že ta cena jsou právě ty stotisíce... (díval jsem se v pátek u Dušáka na poměrně jednoduchý model na 4ks hodinek, cena prý kolem 60.000) Mají sérii Collector, kde se dají kombinovat různé moduly (winder, humidor, bar, wifi atp.)
Návštěvník admira Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Odesláno 26. června 2013 http://www.spin-r.com/onlineshop.aspx
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se