Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
Odesláno

Nechci zakládat nový vlákno, tak to fouknu sem, dostal sem pánové zapeklitý úkol a to sehnat winder pro cca 8 hodinek, ale aby v něm byl i humidor na doutníky ... Kdybyste někdo o něčem věděl, tak budu moc vděčnej, mně se nic najít nedaří ...

Odesláno
Nechci zakládat nový vlákno, tak to fouknu sem, dostal sem pánové zapeklitý úkol a to sehnat winder pro cca 8 hodinek, ale aby v něm byl i humidor na doutníky ... Kdybyste někdo o něčem věděl, tak budu moc vděčnej, mně se nic najít nedaří ...

Uf, je si zadavatel úkolu zcela jist vhodností takového řešení? Vlhkost? ....

Odesláno
Uf, je si zadavatel úkolu zcela jist vhodností takového řešení? Vlhkost? ....

Hele to netušim :), dneska se zeptam... Já upřímně ani netušim v jaký ceně by se chtěl pohybovat, bylo mi řečeno, že něco takovýho viděl v ceně statisíců korun, což bylo moc ...

Odesláno
Hele to netušim :), dneska se zeptam... Já upřímně ani netušim v jaký ceně by se chtěl pohybovat, bylo mi řečeno, že něco takovýho viděl v ceně statisíců korun, což bylo moc ...

To asi jedině najít šikovnýho člověka a nechat si to udělat na zakázku...pokud to nemá být za statisíce.

Odesláno

Tuhle jsem cetl v katalogue Blancpain, ze jejich drevena pouzdra na hodinky lze po vyndani latkove vystelky pouzivat jako luxusni humidor. Takze problem s vlhkosti by odpadl, ted tam jen nacpat vrtic :D

Odesláno

Myslím, že Buben Zorweg to má v nabídce, ale bojím se, že ta cena jsou právě ty stotisíce... (díval jsem se v pátek u Dušáka na poměrně jednoduchý model na 4ks hodinek, cena prý kolem 60.000)

Mají sérii Collector, kde se dají kombinovat různé moduly (winder, humidor, bar, wifi atp.)

• Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...