Návštěvník Snow Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 (upraveno) Všichní víme, všichni známe, ale přesto přidám trochu fotodokumentace. O tomto rituálu jsem však zapochyboval, když se na chronomagu objevila fotografie Massy. Na snímku bylo vidět, že Felipe má na ruce své hodinky Richard Mille alespoň během tréninku. Tak jak to chodí doopravdy, že by podle toho, jak má ten který jezdec své hodinky v oblibě ? Edit - ostudná chyba v Raikkonově jménu Upraveno 3. září 2009 uživatelem Snow
gougy Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 Všichní víme, všichni známe, ale přesto přidám trochu fotodokumentace. O tomto rituálu jsem však zapochyboval, když se na chronomagu objevila fotografie Massy. Na snímku bylo vidět, že Felipe má na ruce své hodinky Richard Mille alespoň během tréninku. Tak jak to chodí doopravdy, že by podle toho, jak má ten který jezdec své hodinky v oblibě ? Spíše podle toho, jak marketingové oddělení zavelí - a nevěřím, že by u Tagů měli problém s tím, kdyby je Kimi chtěl nosit pořád:)
Návštěvník Tada Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 Zrovna u minuléh závodu F1 jsem si toho všimnul - piloti vylezli z kokpitu a hned k nim běžel člověk, co jim podal hodinky...
Návštěvník Snow Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 Spíše podle toho, jak marketingové oddělení zavelí.................... To je podle mě blbost, pochybuji, že markentigové oddělení bude mluvit do toho, co má mít jezdec během závodu ruce, nemyslíš ?
JII. Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 Během závodu snad žádné nemá, ne?? To přetížení by asi mechanika nepřivítala.
utrejch Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 (upraveno) To je podle mě blbost, pochybuji, že markentigové oddělení bude mluvit do toho, co má mít jezdec během závodu ruce, nemyslíš ? Treba jarno trulli s AP ROO survivor, stejne jako massa s richard mille, je nosi behem zavodniho weekendu. Myslim, ze tydle ultra luxusni firmy chteji ukazat, ze jejich sportovni modely neco vydrzi ... RB je asi taky nesundava a rb royal oak offshore, vsechny modely, vypadaji uzasne .... Upraveno 3. září 2009 uživatelem utrejch
jacob Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 2Snow: pod Tvým odkazem je zajímavý komentář. Někdo tam píše, že pusobením sil ve voze by se hodinky mohli zpozdit, nebo předejít o 10 až 15 minut, to je docela síla za necelé dvě hodiny.
gougy Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 To je podle mě blbost, pochybuji, že markentigové oddělení bude mluvit do toho, co má mít jezdec během závodu ruce, nemyslíš ? Během závodu to určí tým (možná někdy i jezdec), po něm sponzor, tak jsem to myslel;) (Já vidím jezdce F1 jako figury v otěžích šílených financí, létání z jedné sponzorské aktivity na druhou, sem tam tréning a do skutečného závodního vozu jen vyjímečně. Management jak u popové hvězdy.)
tyfo Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 To je podle mě blbost, pochybuji, že markentigové oddělení bude mluvit do toho, co má mít jezdec během závodu ruce, nemyslíš ? Je to obycejna reklama sotva dojedou zavod a pripravuji se na stupne, dostavaji ksiltovky a hodinky podle toho jak maji smlouvy, Kimi dostal hodinky s tahem o 3 cisla vetsim a vypadalo to jako pest na oko, navic behem konference mel za ukol je nekolikrat dostat do zaberu bylo to do oci bijici !!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se