Přejít na obsah

Jak to chodí v F1 ?

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Všichní víme, všichni známe, ale přesto přidám trochu fotodokumentace. O tomto rituálu jsem však zapochyboval, když se na chronomagu objevila fotografie Massy. Na snímku bylo vidět, že Felipe má na ruce své hodinky Richard Mille alespoň během tréninku. Tak jak to chodí doopravdy, že by podle toho, jak má ten který jezdec své hodinky v oblibě ?

Edit - ostudná chyba v Raikkonově jménu :(

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno
Všichní víme, všichni známe, ale přesto přidám trochu fotodokumentace. O tomto rituálu jsem však zapochyboval, když se na chronomagu objevila fotografie Massy. Na snímku bylo vidět, že Felipe má na ruce své hodinky Richard Mille alespoň během tréninku. Tak jak to chodí doopravdy, že by podle toho, jak má ten který jezdec své hodinky v oblibě ?

Spíše podle toho, jak marketingové oddělení zavelí - a nevěřím, že by u Tagů měli problém s tím, kdyby je Kimi chtěl nosit pořád:)

Návštěvník Tada
Odesláno

Zrovna u minuléh závodu F1 jsem si toho všimnul - piloti vylezli z kokpitu a hned k nim běžel člověk, co jim podal hodinky...

Návštěvník Snow
Odesláno
Spíše podle toho, jak marketingové oddělení zavelí....................

To je podle mě blbost, pochybuji, že markentigové oddělení bude mluvit do toho, co má mít jezdec během závodu ruce, nemyslíš ?

Odesláno (upraveno)
To je podle mě blbost, pochybuji, že markentigové oddělení bude mluvit do toho, co má mít jezdec během závodu ruce, nemyslíš ?

Treba jarno trulli s AP ROO survivor, stejne jako massa s richard mille, je nosi behem zavodniho weekendu. Myslim, ze tydle ultra luxusni firmy chteji ukazat, ze jejich sportovni modely neco vydrzi ... RB je asi taky nesundava a rb royal oak offshore, vsechny modely, vypadaji uzasne ....

Upraveno uživatelem utrejch
Odesláno

2Snow: pod Tvým odkazem je zajímavý komentář. Někdo tam píše, že pusobením sil ve voze by se hodinky mohli zpozdit, nebo předejít o 10 až 15 minut, to je docela síla za necelé dvě hodiny.

Odesláno

Během závodu to určí tým (možná někdy i jezdec), po něm sponzor, tak jsem to myslel;)

(Já vidím jezdce F1 jako figury v otěžích šílených financí, létání z jedné sponzorské aktivity na druhou, sem tam tréning a do skutečného závodního vozu jen vyjímečně. Management jak u popové hvězdy.)

Odesláno

Je to obycejna reklama sotva dojedou zavod a pripravuji se na stupne, dostavaji ksiltovky a hodinky podle toho jak maji smlouvy, Kimi dostal hodinky s tahem o 3 cisla vetsim a vypadalo to jako pest na oko, navic behem konference mel za ukol je nekolikrat dostat do zaberu bylo to do oci bijici !!!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...