kulix Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Odesláno 7. září 2009 No není to krása?? Zvlášt to modré pero.. http://www.rolexreferencepage.com/16710B/16710B.html
skalis Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Odesláno 7. září 2009 Tohle je zhruba minimalni zvetseni, ktereho jsem schopny dosahnout na elektronovem mikroskopu. Na detailu mustku setrvacky je videt vyborna kvalita obrobeni soucastky. U toho stareho kal. 66, ktery jsem fotil ja, byly uz pri tomto zvetseni patrne nedokonalosti. Nicmene kal. 66 z 80. let a strojek od Rolexu, to je samozrejme jina liga...
spiderer Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Odesláno 7. září 2009 kulix - je to nadhera! Co jineho se na to da rict?
Návštěvník Snow Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Odesláno 7. září 2009 Jo jo Rolex je třída, škoda, že ji nikdy nepoznám na vlastní kůži .
kulix Odesláno 7. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. září 2009 Jo, Rolex je zvláštní třída, buď je nenávidíš nebo je miluješ..
Baker Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Odesláno 7. září 2009 kulix napsal: Jo, Rolex je zvláštní třída, buď je nenávidíš nebo je miluješ.. Nebo je mas male
kulix Odesláno 7. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. září 2009 Baker napsal: Nebo je mas male A nebo tak.. Všechny hodinky jsou bud malé nebo velké, záleží jak se na to díváš.. A všechny hodinky jsou pak akorát, jak si je zamiluješ..
Baker Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Odesláno 7. září 2009 kulix napsal: A všechny hodinky jsou pak akorát, jak si je zamiluješ.. Ja vim, proste jsem jeste nedospel.
mnovace Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 Baker napsal: Ja vim, proste jsem jeste nedospel. já mluvil stejně a tedˇ už vím, že to budou gmt master II
honzi Odesláno 23. července 2011 Nahlásit Odesláno 23. července 2011 Jo, nádhera, to slast se na to dívat!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se