foxik28 Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 Asi jsem blázen, ale pro tyto buší srdce mé CERTINA 674.7029.42.69 Ds Podium Automatic
Juraj11 Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 Jsem trošku méně náročný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník YPO Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 já bych chtěl wod jéžíška dvě flašky tekily, pět flašek absinthu a 6 jointů - teoreticky bych moh vydržet až do novýho roku
foxik28 Odesláno 8. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2009 Jsem trošku méně náročný pekný, nějaká flaška snad přistane stopro.
foxik28 Odesláno 8. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2009 pekný, nějaká flaška snad přistane stopro. Tissot : PRS516 Chronograph Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tombed Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 rozum...abych morálně vyspěl a racionálně si zdůvodnil, že si opravdu nemůžu kupovat hodinky 3x do roka...
foxik28 Odesláno 8. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2009 rozum...abych morálně vyspěl a racionálně si zdůvodnil, že si opravdu nemůžu kupovat hodinky 3x do roka... :)jáchci konečně lepší práce marketing, ne pořád obchod
gougy Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 Zdraví a světový mír, na hodinky nějak naškudlím sám (a tajně doufám ve vhodné cestovní pouzdro )
foxik28 Odesláno 8. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2009 Zdraví a světový mír, na hodinky nějak naškudlím sám (a tajně doufám ve vhodné cestovní pouzdro ) no uvidíme jak to letos dopadne, hodinky ale asi nepřinese
honza71 Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 No já už si nic přát nemusím. Už jsem se s ním dohodl dávno a tak mi přinese už v pátek ( tedy stále doufám ) hodinky. Psal jsem tu už o nich a tak se nebudu opakovat a o víkendu rovnou šoupnu fotky do chlubírny. Držte mi prosím palce.
Návštěvník YPO Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 jáchci konečně lepší práce marketing, ne pořád obchod ... musíš se víc snažit - TY na to totiž máš
Dantechno Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 Ja bych si pral delsi *****. Tak o tricet cisel...
foxik28 Odesláno 8. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2009 No já už si nic přát nemusím. Už jsem se s ním dohodl dávno a tak mi přinese už v pátek ( tedy stále doufám ) hodinky. Psal jsem tu už o nich a tak se nebudu opakovat a o víkendu rovnou šoupnu fotky do chlubírny. Držte mi prosím palce. tak to držím a těším se na fotky ... musíš se víc snažit - TY na to totiž máš když myslíš
B.F.G. Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 Ja bych si pral delsi *****. Tak o tricet cisel... Taky držím palce a taky se těším na fotky
foxik28 Odesláno 8. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2009 Taky držím palce a taky se těším na fotky
ricous Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 A já si přeju, aby už měl foxik28 co nejdřív 50...ještě šest...do toho...
foxik28 Odesláno 8. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2009 velkej kopec Tiramisu a dobrý kafe
foxik28 Odesláno 8. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2009 A já si přeju, aby už měl foxik28 co nejdřív 50...ještě šest...do toho... Já bych si přál mít 50, abych se mohl zapojit do prodeje Hamiltonů od Trňáka
Dantechno Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 Já bych si přál mít 50, abych se mohl zapojit do prodeje Hamiltonů od Trňáka To muzes snad vyresit jinak a nepsat za kazdej prispevek hovadinu.....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se