Helex Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Odesláno 9. září 2009 Kamarád si zhruba před 14 lety koupil tyhle krásné hodinky. Po čase se mu uvolňoval tah a po několika opravách nevydržel a rozhodl se pro radikální řešení. (Tah ho prý tahal za kůži a chlupy na ruce:) Nechal si prostřednictvím Dušáka přímo od Omegy udělat jiné pouzdro s řemenem. Vznikly tak originální a dle mého názoru moc pěkné hodinky. Hledal jsem po netu kde se dalo, ale zdá se že jsou jediné svého druhu. Jsou celkem malé (35 průměr), řemen je krokodýl. Takže jsem si je od něj zapůjčil a tady jsou. Pro srovnání i původní pouzdro.
arnold Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Odesláno 9. září 2009 Jsou moc krásné a troufám si tvrdit, že hezčí než původní originály! Umím si je představit na ruce... . Dotaz: Kamarád je zanesl k Dušákovi a ten je odeslal na přestavbu přímo do Omegy? Jak dlouho to trvalo a smím se zeptat řádově na cenu přestavby? A dizajn navrhl sám nebo Omega? Díky .
Helex Odesláno 9. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2009 Jsou moc krásné a troufám si tvrdit, že hezčí než původní originály! Umím si je představit na ruce... . Dotaz: Kamarád je zanesl k Dušákovi a ten je odeslal na přestavbu přímo do Omegy? Jak dlouho to trvalo a smím se zeptat řádově na cenu přestavby? A dizajn navrhl sám nebo Omega? Díky . Tak tak, trvalo to asi měsíc a stálo okolo 15 tis. Pouzdro je ocel. Řemen stál 6, spona je bílé zlato. Je to nějakých 5 let zpátky..
arnold Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Odesláno 9. září 2009 Tak tak, trvalo to asi měsíc a stálo okolo 15 tis. Pouzdro je ocel. Řemen stál 6, spona je bílé zlato. Je to nějakých 5 let zpátky.. Díky za info. ať slouží !
spiderer Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Odesláno 9. září 2009 Chces rict ze tohle pouzdro s tim pruhledem ma na svedomi Omega? Me to prijde hrozny a i kdyz se mi ani puvodni uplne nezamlouva, prijde mi o hodne lepsi, je takovy sverazny a k tem hodinkam celkem sedi.. tohle uz je takova zbastlenina ktera mi moc nerika.. Na tomhle strojku toho taky mimochodem k videni moc neni, u nekolika hodinek jsem ho mel a pruhlednym dynkem bych ho asi neodkryval
Helex Odesláno 9. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2009 Chces rict ze tohle pouzdro s tim pruhledem ma na svedomi Omega? Me to prijde hrozny a i kdyz se mi ani puvodni uplne nezamlouva, prijde mi o hodne lepsi, je takovy sverazny a k tem hodinkam celkem sedi.. tohle uz je takova zbastlenina ktera mi moc nerika.. Na tomhle strojku toho taky mimochodem k videni moc neni, u nekolika hodinek jsem ho mel a pruhlednym dynkem bych ho asi neodkryval Omega to na svědomí má, leda by si to Dušák vymyslel a vyrobil to sám Mě se to původní moc nelíbí, ale tomuhle jsem přišel na chuť. A průhledný dýnko..no..prostě takhle jsou. Znám je dlouho a nejdřív se mi taky moc nezamlouvaly, ale jak je tu mám, líběj se mi čím dál tím víc.
mnovace Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Odesláno 9. září 2009 no já z toho teda nadšený nejsem, ale proti gustu....
Návštěvník Snow Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Odesláno 9. září 2009 Jsou hrozný . Menší fotky by té tragedii pomohly.
Onisan Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Odesláno 9. září 2009 Mně to trošku, bez urážky, přijde jako tržnicová produkce pana Čonga ... resp. je to opravdu pouzdro od Omega?
Helex Odesláno 9. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2009 Mně to trošku, bez urážky, přijde jako tržnicová produkce pana Čonga ... resp. je to opravdu pouzdro od Omega? Moje nejsou, takže uražení by nebylo na místě přijde mi to jako zajímavost.. Na mou duši co jsem napsal je pravda
ricous Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Odesláno 9. září 2009 No já jsem jen rád, že jsem se nezajímal o hodinky v době, kdy letělo tohle... Hlavně ty "kolejnice" na 3 a 9 mi přijdou nehezké.
gougy Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Odesláno 9. září 2009 (upraveno) No já jsem jen rád, že jsem se nezajímal o hodinky v době, kdy letělo tohle... Hlavně ty "kolejnice" na 3 a 9 mi přijdou nehezké. Connie jsou nádherné i s kolejničkama:) Jinak bych strašně rád viděl papíry od té úpravy, pokud to skutečně zbastlila Omega, je to ojedinělý případ prznění vlastního modelu a mají obrovskou cenu. Edit: respektive jsem se nikdy nesetkal s tím, aby AD, nebo přímo fabrika udělala něco TAKHLE mimo modelovou řadu. V podstatě limitka 1/1 Helex: můžu Tvé fotky použít na źahraničním fóru? Ať z toho něco mají chronomagoři za oceánem? Upraveno 9. září 2009 uživatelem gougy
Helex Odesláno 9. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2009 Connie jsou nádherné i s kolejničkama:) Jinak bych strašně rád viděl papíry od té úpravy, pokud to skutečně zbastlila Omega, je to ojedinělý případ prznění vlastního modelu a mají obrovskou cenu. Edit: respektive jsem se nikdy nesetkal s tím, aby AD, nebo přímo fabrika udělala něco TAKHLE mimo modelovou řadu. V podstatě limitka 1/1 Helex: můžu Tvé fotky použít na źahraničním fóru? Ať z toho něco mají chronomagoři za oceánem? To jsem rád že někdo ocení že jsou unikát Zeptám se, mohl by mít zakázkový list, nebo tak něco. Fotky můžeš použít jakkoli.. Btw říkal, že když se byl v Paříži koukat na Omegy a měl tyhle na ruce, přišel se na ně podivat skoro celej butik
little_w Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Odesláno 9. září 2009 ja bych to tak tragicky nevidel... pripada mi to asi tak, ze omega dala lunetu na nejake jine pouzdro s odpovidajicim prumerem... kazdopadne to je lepsi nez ten nudny puvodni nerezovy penal. me se to libi, nemam s tim problem - ani s tim, abych uveril, ze omega NEMA neomezene zasoby vsech nahradnich dilu ke vsem modelum, ktere kdy vyrobili.
cody Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Odesláno 15. září 2009 Tohle je vazne zajimave cteni... nechcete nekdo skocit k Dusakovi s oblekovkama jestli by nedokazal zaridit jine pouzdro??? U toho bych chtel bejt... vysledek me moc zajima.
gougy Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Odesláno 15. září 2009 Tohle je vazne zajimave cteni... nechcete nekdo skocit k Dusakovi s oblekovkama jestli by nedokazal zaridit jine pouzdro??? U toho bych chtel bejt... vysledek me moc zajima. Ten zakázkový list by byla bomba;) Helexi, našli jste to?
Helex Odesláno 16. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 16. září 2009 Ten zakázkový list by byla bomba;) Helexi, našli jste to? Ptal jsem se a prej k tomu nějaký papíry má, ale ještě jsem to neviděl.. Ale myslim na to kurňa, jsem taky zvědavej
speedmaster Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Odesláno 16. září 2009 Vim o par lidech, kteri se snazili nechat si v IWC treba vymenit na Mark XV cifernik z cerneho na bily a vzdy je poslali do haje, neprijatelne. Jestli je schopna Omega takto vyjit vstric (i kdyz se mi to fakt nelibi), tak je to kazdopadne zajimave. Taky by me zajimalo, jak vypadalo pripadne schvalovani designu pouzdra. Nebo to tam jenom placli do jineho pouzdra a poslali zpet, at uz se to libi nebo ne? Nemuzu tomu porad nejak uverit. Spis se mi fakt zda, ze si u Dusaka objednali jine pouzdro jako nahradni dil a dali to do toho. Dal nechapu tu sponu z bileho zlata. Proc bile zlato k hodinkam z oceli? To je tedy velka zbastlenina. Ale na konec je samozrejme nejdulezitejsi, jestli se to libi majiteli.
bandicoot Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Odesláno 16. září 2009 (upraveno) Když na to mrknete zblízka, tak to není jen o stejné lunetě na jiné pouzdro - ty "kolejničky" jsou celkem precizně zapracovaný do pouzdra. Hodinkám škodí světlo i špína, takže jen proto vypadají tržnicově. edit: beru zpět tu preciznost - z profilu je to OK, ale z anfasu ta pravá spodní ujíždí Upraveno 16. září 2009 uživatelem bandicoot
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se