Chip Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Odesláno 9. září 2009 Zajimalo by me o jake hodinky Prim se jedna a priblizna cena. diky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Ondra Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Odesláno 9. září 2009 (upraveno) Primky z 80. let dělané v retro stylu, kalibr 68. Cena možná do 200 Kč. edit: když si tak prohlížím fotky, možná jsou trochu dobastlené Upraveno 9. září 2009 uživatelem Ondra
mischa Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Odesláno 9. září 2009 Hodinky jsou o něco mladší, tak r 90-95. Je to už ta nejekonomičtější verze cal. 68. též ciferník má děsivou kvalitu potisku, nepřesnosti jsou viditelné pouhým okem. Stav kusu žalostný. kdyby Ti za ně někdo těch 200 Kč dával, tak ho pozvi na 3-5 piv, seber peníze a rychle utíkej. než si to rozmyslí. V intaktním stavu tak 500 Kč
Karlos Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Odesláno 9. září 2009 Hodinky jsou o něco mladší, tak r 90-95. Je to už ta nejekonomičtější verze cal. 68. Hmm, to je teda strojek. Ještě pár let a Elton by dostihl Čínu
Chip Odesláno 9. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2009 To jsou ty co jsi našel? No mam je ve stole uz nejaky ten patek, ale jsou to ony . Hodinky jsou o něco mladší, tak r 90-95. Je to už ta nejekonomičtější verze cal. 68. též ciferník má děsivou kvalitu potisku, nepřesnosti jsou viditelné pouhým okem. Stav kusu žalostný. kdyby Ti za ně někdo těch 200 Kč dával, tak ho pozvi na 3-5 piv, seber peníze a rychle utíkej. než si to rozmyslí. V intaktním stavu tak 500 Kč dnes jsem je nasel na aukru za 500CZK v podobnem stavu...
haslermetra Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Odesláno 9. září 2009 Hodinky jsou o něco mladší, tak r 90-95. Je to už ta nejekonomičtější verze cal. 68. Je to kalibr 64.
Endy Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Odesláno 9. září 2009 Já bych jim dal nové sklíčko a nějakej řemen. Aspoň.
Chip Odesláno 9. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2009 Já bych jim dal nové sklíčko a nějakej řemen. Aspoň. Neboj, planuju to!
vor Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Odesláno 9. září 2009 ... dnes jsem je nasel na aukru za 500CZK v podobnem stavu... Ale určitě ne prodané. Jinak s těma pivama souhlasím.
skalis Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Odesláno 9. září 2009 Je to kalibr 64. Tohle bych radsi zduraznil, protoze ta sedesatosmicka se tu mihla dvakrat. Je to kalibr 64. V jednom bazaru v Brne jsem je asi pred dvema lety videl ve chromove verzi, ale vypadaly NOS, tedy mnohem lepe nez tyto. Chteli za ne 1000 kc, tak myslim, ze by tam mohly byt dodnes... Jinak do tohoto pouzdra/ciselniku se, myslim, davaly i ty cinsky zrudnosti z poloviny devadesatych let.
Chip Odesláno 9. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2009 Ale určitě ne prodané. Jinak s těma pivama souhlasím. Vyvolavaci cena byla 499CZK a nekdo je tam koupil za 510CZK, no drazba je az do patku, tak se uvidi kolik to nakonec bude ... ale jsou zachovalejsi a bily cifernik viz. foto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník tolja Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Odesláno 10. září 2009 Vyvolavaci cena byla 499CZK a nekdo je tam koupil za 510CZK, no drazba je az do patku, tak se uvidi kolik to nakonec bude ... ale jsou zachovalejsi a bily cifernik viz. foto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Za tyhle hodinky v nepatrně horším stavu a se stejným kalibrem jsem dostal na aukru před časem asi jedenáct stovek. Plky o hnusným modelu s natisklým číselníkem jsou fakt o ničem, protože indexy jsou vystouplé, navíc těchto hodinek bylo vyrobeno relativně málo a od toho se samozřejmě odvíjí jejich cena.
cigi Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Odesláno 10. září 2009 (upraveno) Taky bych očekával, že tyhle hodinky v takovýmhle prima stavu půjdou za víc, než 510 vočí. Je to docela populární a ne úplně tuctový model. Myslím, že ciferník je z plastu (rarita), proto na něm opravdu nedrží potist a i ty plastické indexy jsou dost nepřesné. Je to v rámci přechodového období primu jeden z řekl bych hezkých a sběratelských modelů. Taky bych řekl, že je to cal. 64. Upraveno 10. září 2009 uživatelem cigi
JHonza Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Odesláno 10. září 2009 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Řekl bych, že se v nich vrtal nějaký samozvaný odborník a nasadil špatně ručky. Ještě jsem neviděl Primky (ani nejstarší 52), aby začínaly přehazovat datum kolem 7.
Chip Odesláno 10. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2009 Řekl bych, že se v nich vrtal nějaký samozvaný odborník a nasadil špatně ručky. Ještě jsem neviděl Primky (ani nejstarší 52), aby začínaly přehazovat datum kolem 7. Mozna to tak vypada, ale prehazuji datum mezi 12 a 4 hodinou. Chyba tam je v posunute datumovce, neni proste vystredena.
Návštěvník tolja Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Odesláno 10. září 2009 Mozna to tak vypada, ale prehazuji datum mezi 12 a 4 hodinou. Chyba tam je v posunute datumovce, neni proste vystredena. Ručky se nasazují podle datumovky.
Chip Odesláno 10. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2009 Ručky se nasazují podle datumovky. Asi si nerozumime, kolecko datumovky je mirne pootoceno a tak nezapadaji presne cisla do okna v ciferniku... proto ten dojem ze se prehazuje datum. nevim jak to posat lepe, nejsem hodinar.
Biges Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Odesláno 10. září 2009 Asi si nerozumime, kolecko datumovky je mirne pootoceno a tak nezapadaji presne cisla do okna v ciferniku... proto ten dojem ze se prehazuje datum. nevim jak to posat lepe, nejsem hodinar. Myslím, že to popisuješ poměrně jasně
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se