Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V Aurum ve fashion arene ve Sterboholich doprodavaji Corum. Maji par tech lichobeznikovych kousku a zatim slusnou nabidku bubble.

Mj. jsem tam koukal na Bubble Skeleton (velke - 45mm):

COR_082_150_20_OF01_0R.jpg

Cena po sleve byla cca 82K CZK (puvodni cena lehce pres 200).

Zamerne to nedavam do "Co je kde ke koupi..." protoze to IMHO necte kazdej a tohle neni nabidka nekde na internetu, ale realna moznost koupit hodinky v retailu za cenu nizsi nebo stejnou jako na webu. Konkretne ty skeletony jsem videl na webu lehce pod 5K USD.

Krome nich tam maji jeste velke s ruletou a nejake dalsi a par malych.

Odesláno (upraveno)

Na svých stránkách nemají žádné avízo. Je ta sleva nějak časově omezená ???

Sorry. Určitě je, ale víš do kdy???

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Admiraly nemaji, pouze nejaky bubble a trapeze. Avizovany to asi nikde nebude, snad zadnej obchod nedela reklamu svymu outletu :)

Myslim, ze casove omezeny to nebude, protoze Corum, stejne jako movado (ktery tam maji mimochodem taky, akorat s mensi slevou), uz Aurum nedela, takze proste dokud to neprodaji.

Návštěvník Snow
Odesláno
Admiraly nemaji, pouze nejaky bubble a trapeze. Avizovany to asi nikde nebude, snad zadnej obchod nedela reklamu svymu outletu :)

Myslim, ze casove omezeny to nebude, protoze Corum, stejne jako movado (ktery tam maji mimochodem taky, akorat s mensi slevou), uz Aurum nedela, takze proste dokud to neprodaji.

Mají tam nějaká Movada, o kterých přemýšlíš nebo snad zvažuješ bublinu ?

Odesláno
Mají tam nějaká Movada, o kterých přemýšlíš nebo snad zvažuješ bublinu ?

Bublinu bych vzal z fleku, kdybych mel cash... :( Ty skeletony jsou naprosto luxusni a 80K mi prijde jako fajn cena, kdyz si je muzes osahat a rovnou odnest a nemusis trnout, jestli je nejakej kuryr nekde nerozflaka nebo nezcoruje. Bohuzel 80K na hodinky ted neni a v nejblizsi dobe asi nebude :(

Movada jsou s 30 nebo 50% slevou (nevim presne), kazdopadne, bohuzel, i po sleve byla ta cena velmi nezajimava - napr. za klasicky Museum v kvarcu chteli neco pres 20K, coz je nemysl, kdyz napr. TheWatchery je ma asi za 400USD...

Co se movada tyka, tak bych to videl na Vanoce, styska se mi po nich cim dal vice, cim dele to nechavam ulezet, tim vic je zase chci... Takze to postupne vidim na klasicka muzea v automatu, muzea-polstarky v automatu a sports edition v automatu :)

A moznaaa casem jednu z tech novejsich pecek s 2824 :)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Kdyby někoho zajímalo..

Dnes jsem tam byl, ceny jsou fakt slušný! Skeletony zlevnili na nějakých 62 tisíc, pokud se nemýlím. A je na ně rezervace - kdopak odsud to je? :)

Mají ještě bubliny chrona (modrý na gumě), Flybacky (s původní cenou 253K) na krokodýlovi (tam cenu nevím, nebyla tam cenovka), a pár dalších kousků. Admirály jen světlý s vlajkama na kovu (aka cirkus) za nějakých 57K (sleva ze 173K).

Naživo mě, upřímně řečeno, moc nezaujaly. Bublina je naprosto nepoužitelná v denním životě, deformace pohledu na ciferník z jiných úhlů je pro mě nepřekousnutelná a obecně mě to zkrátka nechalo chladným. Admirály byly hezký, ale pro mě přijatelný pouze v tmavým. Tyhle vypadaly spíš jako nějaký Orienty nebo tak :).

Odesláno
Naživo mě, upřímně řečeno, moc nezaujaly. Bublina je naprosto nepoužitelná v denním životě, deformace pohledu na ciferník z jiných úhlů je pro mě nepřekousnutelná a obecně mě to zkrátka nechalo chladným.

Já viděl bublinu v sobotu ve Švajcu a čitelné to bylo dobře. Při jákémkoliv natočení ruky jsem čas odečetl skvěle.

To, že na ciferník nevidí kolega od vedlejšího stolu, to by mi nevadilo.

Zpracování hodinek je perfekní, milým překvapením byla šroubovací korunka a WR 200m, což jsem u bublin nečekal.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...