Biges Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2009 Zdravím, k čemu a proč byl vlastně vyvinut a používán kalibr Prim 64? Vím, že se konstrukčně odlišuje od 68čky, ačkoli funkčně nabízí zřejmě prakticky to samé. Spíše mne zajímají marketingové souvislosti, tedy proč Elton používal tento kalibr, když měl 68čku. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2009 Zdravím, k čemu a proč byl vlastně vyvinut a používán kalibr Prim 64? Vím, že se konstrukčně odlišuje od 68čky, ačkoli funkčně nabízí zřejmě prakticky to samé. Spíše mne zajímají marketingové souvislosti, tedy proč Elton používal tento kalibr, když měl 68čku. Díky z toho mala co viem tak 64 je povodne automat ale uz bez rotora,..... proste je to nejaky zbytok dielov z cias ked este prim robil svoje stroje ale moc mu to uz neslo..... davalo sa to asi najviac do modelov na chronomagu znamych tiez ako kvazisport ...... mosadz+chrom obojsmerna chromovana luneta a datum na 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 12. září 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2009 (upraveno) z toho mala co viem tak 64 je povodne automat ale uz bez rotora,..... proste je to nejaky zbytok dielov z cias ked este prim robil svoje stroje ale moc mu to uz neslo..... davalo sa to asi najviac do modelov na chronomagu znamych tiez ako kvazisport ...... mosadz+chrom obojsmerna chromovana luneta a datum na 6 Dík za info Upraveno 12. září 2009 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chaver Odesláno 17. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2009 z toho mala co viem tak 64 je povodne automat ale uz bez rotora,..... proste je to nejaky zbytok dielov z cias ked este prim robil svoje stroje ale moc mu to uz neslo..... davalo sa to asi najviac do modelov na chronomagu znamych tiez ako kvazisport ...... mosadz+chrom obojsmerna chromovana luneta a datum na 6 Co jsem koukal dovnitř, nemá dělený můstek jako 68, ale to je vše, co jsem byl schopen vidět. Taky tiká 6x za vteřinu (68 jenom 5x), je to nějaká funkční výhoda? A má průměr, tuším, 25.6mm (68: 25mm) a je asi o 1mm vyšší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se