pavel23 Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Odesláno 11. září 2009 Tak se musím pochlubit novými Fortisky, jsem úplně unešenej, může za to chronomag sraz. Děkuji Petovi a Harrymu za rady, a že trpěli mé otravování. Všem se moc líbí. Obrázek jsem si půjčil později dám své foto.
Dantechno Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Odesláno 11. září 2009 Muzes podat nejake informace o nakupu?
CzechJoker Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Odesláno 11. září 2009 Muzes podat nejake informace o nakupu? Já ti říkal, ať si je koupíš
pavel23 Odesláno 11. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2009 Co by jsi chtěl vědět? Dojel jsem si pro ně do Třebíče a cenu jsme si dohodli. Pořád na ně koukám jsou boží.
Dantechno Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Odesláno 11. září 2009 Co by jsi chtěl vědět? Dojel jsem si pro ně do Třebíče a cenu jsme si dohodli. Pořád na ně koukám jsou boží. Aha, ja myslel ze jsi je kupoval nove , takze jsem myslel cenu a prodejce. Jestli je to takhle tak ok .... Dik
pavel23 Odesláno 11. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2009 Jsou tady z fora sekce prodám. Jsou jako nové asi nenošené.
lib Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Odesláno 11. září 2009 Aha, ja myslel ze jsi je kupoval nove , takze jsem myslel cenu a prodejce. Jestli je to takhle tak ok .... Dik Člověče, Dantechno, Ty to tady pro samý přispívání nemáš ani čas číst. Tady přece všichni věděli, že CzechJoker prodal a za chvíli se pavel23 pochlubil s CzJovou fotkou, ne? Pavel23: Ty modrý ručky Tě budou bavit hooodně dlouho. Gratulace! A jestli bys do nich chtěl ještě pár peněz dotlačit, tak tady http://www.chronoshop.cz/katalog/remen-Di-...Krokodil-Chrono máš perfektně padnoucí řemen - černá nebo tmavě hnědá - a posuneš to ještě výš.
tombed Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Odesláno 11. září 2009 Člověče, Dantechno, Ty to tady pro samý přispívání nemáš ani čas číst. miluju tvoje glosy Libe... jinak gratulace...
lib Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Odesláno 11. září 2009 miluju tvoje glosy Libe... jinak gratulace... Dík! Máte dnes sraz, ne? Tak nepoť komentáře z mobilu; to jde dost těžko (vlastní zkušenost)..., NEBO (teď mě napadla blbost! To jste jako skončili před 23:52??? V pátek???
Peta-Biker Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Odesláno 11. září 2009 (upraveno) lib: Je to tak, to víš, dneska jsme je zase upili -tombeda a Bakera, chybí nám tu soupeř. Upraveno 11. září 2009 uživatelem Peta-Biker
tombed Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Odesláno 11. září 2009 Dík! Máte dnes sraz, ne? Tak nepoť komentáře z mobilu; to jde dost těžko (vlastní zkušenost)..., NEBO (teď mě napadla blbost! To jste jako skončili před 23:52??? V pátek??? fakt že jo Libe, my už nejedeme na čas, ale na počet ( Baker by to nazval poměr cena a výkon) a drahá polovička byla dnes nějak neklidná... prý zkracujeme dobu mezi srazy...chci mít klidný víkend, takže už jsme fakt doma
Peta-Biker Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Odesláno 11. září 2009 (upraveno) Pavle, gratuluju, už patříš k nám do rodiny - naše buňka z Ostravy se celá nese na vlně Fortisu Upraveno 11. září 2009 uživatelem Peta-Biker
lib Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Odesláno 11. září 2009 ....a drahá polovička byla dnes nějak neklidná........ Tak jí kup nový hodinky! To bezpečně zabírá
tombed Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Odesláno 11. září 2009 Tak jí kup nový hodinky! To bezpečně zabírá čeče budu muset...letos teprve třetí, ať nemá depréze ( tenhle brněnský výraz miluju)
lib Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Odesláno 11. září 2009 čeče budu muset...letos teprve třetí, ať nemá depréze ( tenhle brněnský výraz miluju) To není brněnsky, to je francouzsky. (tohle vlákno jsme pěkně zas.ali, co? )
tombed Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Odesláno 11. září 2009 To není brněnsky, to je francouzsky. (tohle vlákno jsme pěkně zas.ali, co? ) to jo, chudák Pavel23, snad pochopí, mám žízeň, končili jsme brzo, zkusím ji zaspat, Libe zdar!
Peta-Biker Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Odesláno 11. září 2009 (upraveno) Chlapi když už tak "četujem", založíme si vlastní místnost, nebo lib půjde k nám do Ostravy, tam nám to vadit nebude BTW: kde je Baker, asi to vzal fakt zodpovědně Upraveno 11. září 2009 uživatelem Peta-Biker
David_B Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 Taky se přidám s gratulací. Ať tě dlouho vydrží bavit. Pavle, gratuluju, už patříš k nám do rodiny - naše buňka z Ostravy se celá nese na vlně Fortisu Ty voe, ty si s těma provokacema nedáš pokoj Prý celá buňka...kolik Fortisů jich včera na sraze bylo? Aha? Ale jednou příjde den...es kommt der Tag...und Fortis ist mein
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se