Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak se musím pochlubit novými Fortisky, jsem úplně unešenej, může za to chronomag sraz. Děkuji Petovi a Harrymu za rady, a že trpěli mé otravování. Všem se moc líbí. Obrázek jsem si půjčil později dám své foto.

post-814-1252688256.jpg

Odesláno
Co by jsi chtěl vědět? Dojel jsem si pro ně do Třebíče a cenu jsme si dohodli. Pořád na ně koukám jsou boží.

Aha, ja myslel ze jsi je kupoval nove , takze jsem myslel cenu a prodejce. Jestli je to takhle tak ok .... Dik

Odesláno
Aha, ja myslel ze jsi je kupoval nove , takze jsem myslel cenu a prodejce. Jestli je to takhle tak ok .... Dik

Člověče, Dantechno, Ty to tady pro samý přispívání nemáš ani čas číst. :lol:

Tady přece všichni věděli, že CzechJoker prodal a za chvíli se pavel23 pochlubil s CzJovou fotkou, ne? :clap:

Pavel23: Ty modrý ručky Tě budou bavit hooodně dlouho. Gratulace!

A jestli bys do nich chtěl ještě pár peněz dotlačit, tak tady http://www.chronoshop.cz/katalog/remen-Di-...Krokodil-Chrono

máš perfektně padnoucí řemen - černá nebo tmavě hnědá - a posuneš to ještě výš.

Odesláno
:thumbsup_anim: miluju tvoje glosy Libe...

jinak gratulace...

Dík! Máte dnes sraz, ne? Tak nepoť komentáře z mobilu; to jde dost těžko (vlastní zkušenost)..., NEBO (teď mě napadla blbost!:) To jste jako skončili před 23:52??? V pátek??? :jawdrop:

Odesláno
Dík! Máte dnes sraz, ne? Tak nepoť komentáře z mobilu; to jde dost těžko (vlastní zkušenost)..., NEBO (teď mě napadla blbost!:) To jste jako skončili před 23:52??? V pátek??? :jawdrop:

fakt že jo Libe, my už nejedeme na čas, ale na počet ( Baker by to nazval poměr cena a výkon) :thumbsup_anim:

a drahá polovička byla dnes nějak neklidná... prý zkracujeme dobu mezi srazy...chci mít klidný víkend, takže už jsme fakt doma :angel:

Odesláno
čeče budu muset...letos teprve třetí, ať nemá depréze ( tenhle brněnský výraz miluju)

To není brněnsky, to je francouzsky. :thumbsup_anim:

(tohle vlákno jsme pěkně zas.ali, co? :lol: )

Odesláno
To není brněnsky, to je francouzsky. :thumbsup_anim:

(tohle vlákno jsme pěkně zas.ali, co? :lol: )

to jo, chudák Pavel23, snad pochopí, mám žízeň, končili jsme brzo, zkusím ji zaspat, Libe zdar!

Odesláno (upraveno)

Chlapi když už tak "četujem", založíme si vlastní místnost, nebo lib půjde k nám do Ostravy, tam nám to vadit nebude :D

BTW: kde je Baker, asi to vzal fakt zodpovědně :D

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno

Taky se přidám s gratulací. Ať tě dlouho vydrží bavit. ;)

Pavle, gratuluju, už patříš k nám do rodiny - naše buňka z Ostravy se celá nese na vlně Fortisu :D

Ty voe, ty si s těma provokacema nedáš pokoj :D Prý celá buňka...kolik Fortisů jich včera na sraze bylo? Aha?

Ale jednou příjde den...es kommt der Tag...und Fortis ist mein :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...