vraby Odesláno 13. září 2009 Nahlásit Odesláno 13. září 2009 Vagary,prosím Vás co je to za značku?Jsou kvalitní? Děkuji
quest987 Odesláno 13. září 2009 Nahlásit Odesláno 13. září 2009 pokud se nepletu tak je to neco ze serie citizen hodinek ,,,videl jsem to na nejakym japonskym shopu s hodinkama ,,,,ale pokud se pletu tak at me skuseni hodinari omluvi
vraby Odesláno 13. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. září 2009 quest987 napsal: pokud se nepletu tak je to neco ze serie citizen hodinek ,,,videl jsem to na nejakym japonskym shopu s hodinkama ,,,,ale pokud se pletu tak at me skuseni hodinari omluvi Našel jsem zatím jen tohle u této značky hodinek: 1 year Citizen International Warranty. 2 years Citizen EU Warranty. Záruka od Citizen,tak asi nebudou špatné,co myslíte?
vraby Odesláno 14. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2009 vor napsal: www.google.com to jsi mi pomohl díky, mají tedy ty Vagary něco společného s Citizen?
bandicoot Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Odesláno 14. září 2009 V zápatí jejich webu je napsáno "copyright 2008 citizen watch co ltd" - tak asi něco společnýho maj ne? Člověka by napadlo, že to bude mládežnickej brand citizenu... nebo ne? A co takhle napsat do toho podivnýho odkazu, co vkládal vor, "vagary citizen" - to se budeš divit, co tam uvidíš... třeba "vagary by Citizen...".
Dantechno Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Odesláno 14. září 2009 (upraveno) Nechci se vmesovat do vasi sofistikovane diskuse ale Vagary se jmenoval jeden rom u nas na skole. Pak ho vyhodili - ukradl mobil. EDIT: Nebo to byl Vagany ?? Ja uz nevim.. Upraveno 14. září 2009 uživatelem Dantechno
jiriskopal68 Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Odesláno 14. září 2009 Dantechno napsal: Nechci se vmesovat do vasi sofistikovane diskuse ale Vagary se jmenoval jeden rom u nas na skole. Pak ho vyhodili - ukradl mobil. EDIT: Nebo to byl Vagany ?? Ja uz nevim.. no vidíš a teď jede v hodinkách
vraby Odesláno 14. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2009 vor napsal: Nebuď línej hledat. Nejsem tak línej hledat,jsem tu nováček chtěl jsem trochu poradit,ale od tebe?Proč vůbec jseš na takovém foru když ochota z tebe jen čiší. Ještě jednou dík pane Ochotný. http://www.citizenwatches.co.nz/products/vagary
Petr4271 Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Odesláno 15. září 2009 vraby napsal: Vagary,prosím Vás co je to za značku?Jsou kvalitní? Děkuji Tak vidíš, značka patří k Citizen a kvalitní v rámci produkce a dané třídy bude. Už jen kvůli tý spolupráci
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se