Dantechno Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Odesláno 14. září 2009 Tuhle ji tady nekdo postoval z vrchni prchni pod sprchou
911 Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Odesláno 14. září 2009 Dantechno napsal: Tuhle ji tady nekdo postoval z vrchni prchni pod sprchou to byl YPO a to byla taky dobra. jako maly sem mel tuto pasaz velmi oblibenou
NIGHTinGALE Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Odesláno 14. září 2009 Jestli máte její foto s delfíny, hoďte ho sem, prosím. A klidně i bez delfínů
long Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Odesláno 14. září 2009 Koncert měl samé plus a basta, možná hajzlů (TOI) tam mohlo být víc Pohodové partičky a určítě ne vesničani Pohodové písničky a určitě ne nějaká hrůza Hodně pohodová atmosféra a určitě ne nuda Kdo nechtěl jít nemusel p.s s tím PR to byl super for, jo to se povedlo. Zjištuji, že je zde stále více buzen co sem chodí kritizovat bo doma musí držet tlamu.
utrejch Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Odesláno 14. září 2009 911 napsal: A jeste jedna, kde je konecne nahata ...
NIGHTinGALE Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Odesláno 14. září 2009 Pane jo, to by byl řemen na hodinky, pěkná jemná kozinka
Helex Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Odesláno 14. září 2009 (upraveno) NIGHTinGALE napsal: Hudba tě živí? A jak? Tak dobře, jako Kabáty? Pokud ne, pak možná hraješ sračky ty a měl bys přejít na agrobeat Tak dobře ani zdaleka, nicméně se hudba dělá i z jinejch důvodů Každopádně Kabáti jsou taková lidová zábava.. Btw výše zmiňovaní Eva a Vašek se tim taky skvěle živí a po zvážení všech pro a proti Bílou Orchidej hrát nezačnu i když bych podle tebe asi měl viď A už mě to neba.. Upraveno 14. září 2009 uživatelem Helex
NIGHTinGALE Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Odesláno 14. září 2009 Helex napsal: Tak dobře ani zdaleka, nicméně se hudba dělá i z jinejch důvodů Souhlasím. Třeba proto, že člověka baví a uspokojuje. Takže bych nechal Kabáty v klidu spát. Ty baví, uspokojuje a ještě jim slušně sype. Takže ideální stav, ne? Taky už mě to nebaví. Ta Dáda byla lepší
Alina Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Odesláno 14. září 2009 Jsem ráda, že to skončilo u agroturistiky a koz dády P. před třiceti lety....taky jsme si mohli dát sraz na Vypichu a diskutovat do skonání
Helex Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Odesláno 14. září 2009 NIGHTinGALE napsal: Souhlasím. Třeba proto, že člověka baví a uspokojuje. Takže bych nechal Kabáty v klidu spát. Ty baví, uspokojuje a ještě jim slušně sype. Takže ideální stav, ne? Taky už mě to nebaví. Ta Dáda byla lepší Naprosto souhlasim, i s tou Dádou
seaman Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Odesláno 14. září 2009 Nepokladam sa za vidlaka, ale bol som tam, bavil som sa neskutocne, bol to fakt super koncert. Boli tam rodinky s detmi, ludia 50+ aj 17- a vsetci sa super bavili a keby to bol len PR, urcite nedonutite 60 tisic ludi sa bavit kvoli PR.... ta energia tam urcite bola.
911 Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Odesláno 14. září 2009 seaman napsal: Nepokladam sa za vidlaka, ale bol som tam, bavil som sa neskutocne, bol to fakt super koncert. Boli tam rodinky s detmi, ludia 50+ aj 17- a vsetci sa super bavili a keby to bol len PR, urcite nedonutite 60 tisic ludi sa bavit kvoli PR.... ta energia tam urcite bola. ta energie je vsude. i na Vaskovi s Evou stejne tak na strahove s Nedvedama nebo i falesnou Madonou.
xjr1 Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Odesláno 14. září 2009 Bydlim kousek od vypichu, fajn koncert a díky silnýmu PAčku sem to měl v obejváku bez lístku, stačilo otevřít ono . Takovej líbivej střední proud pro střední generaci...
Paullus Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Odesláno 14. září 2009 Spíš mne rmoutí, že přinejmenším z hlediska návštěvnosti koncertů jsou u nás mainstreamem v rocku Kabáti, v populární hudbě Eva a Vašek a ve folku Nedvědi. Zřejmě máme vysoká kritéria. Inu, co Čech, to muzikant...
Dantechno Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Odesláno 14. září 2009 Paullus napsal: Spíš mne rmoutí, že přinejmenším z hlediska návštěvnosti koncertů jsou u nás mainstreamem v rocku Kabáti, v populární hudbě Eva a Vašek a ve folku Nedvědi. Zřejmě máme vysoká kritéria. Inu, co Čech, to muzikant... To vis , Michael uz neprijede ..
mengelis Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Odesláno 14. září 2009 Dantechno napsal: To vis , Michael uz neprijede .. na Micheala nešahat!
Paullus Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Odesláno 14. září 2009 Mluvíme všichni o stejném Michaelovi? Jean M. Jarre? Nebo George Michael?
mengelis Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Odesláno 14. září 2009 Paullus napsal: Mluvíme všichni o stejném Michaelovi? Jean M. Jarre? Nebo George Michael? provokatére
gougy Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Odesláno 14. září 2009 Paullus napsal: Mluvíme všichni o stejném Michaelovi? Jean M. Jarre? Nebo George Michael? Ne, Michael DAVID (jinak 130tis. na Letné, socha, šílená atmosféra před Intercontinentalem (tam jsem HO viděl:)) fanynky, schopné skočit pod auto a za lístek..., síla, , ale stejně mě nejvíc štvou Queen.. ti by mohli dorazit - měli bychom založit forum věnované vývoji stroje času, měření už bylo dost )
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se