ferrycz Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Odesláno 14. září 2009 tyhle jsou mé oblíbené co vy na to ? jinak jsou plně funkční a ve skvělé kondici, asi se o ně soudruh němec hezky staral, ale spíš je asi moc nenosil :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
afrikab Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Odesláno 14. září 2009 Mam podobne, ale od firmy Glycine. Bohuzel uz nevypadaji tak hezky a chybi jim originalni rucicky
B.F.G. Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Odesláno 14. září 2009 njn někoho posere štěstí, někoho pták Pěkné, ale ciferník až nějak moc, je to původní?
skalis Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Odesláno 14. září 2009 (upraveno) Rodice maji doma uplne stejne, jen nejsou signovane. Jeste se mi nepodarilo je premluvit, aby mi je dali . Jsou to jedine cibule, u kterych jsem videl narazuvzdorne ulozeni setrvacky. EDIT: Jeste nemaj ten hakenkrajc... Upraveno 14. září 2009 uživatelem skalis
afrikab Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Odesláno 15. září 2009 Rodice maji doma uplne stejne, jen nejsou signovane. Jeste se mi nepodarilo je premluvit, aby mi je dali . Jsou to jedine cibule, u kterych jsem videl narazuvzdorne ulozeni setrvacky. EDIT: Jeste nemaj ten hakenkrajc... Signovane byt nemusi. Staci, ze maji sroubovaci vicko a narazuvzdorne ulozeni setrvacky. Tohle bylo v nemecke specifikaci, jinak se stejne hodinky v te dobe nedelaly.
ferrycz Odesláno 15. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. září 2009 njn někoho posere štěstí, někoho pták Pěkné, ale ciferník až nějak moc, je to původní? no zatím se všichni shodli že původní je. ale znáš to. některé tečky už moc nesvítí. ale jinak jsou originál. alespoň tedy doufám :-)
stana Odesláno 18. září 2009 Nahlásit Odesláno 18. září 2009 řekl bych že hodinky mohly mit velice zajimavou historii je na nich vyobrazen a docela věrně železný kříž(vysoké vyznamenání akorat ted nevim jestli 1-2 stupeň) zřejmě si tim majitel chtěl něco připominat možná udělení tohoto vyznamenání ,ja si osobně myslím že to je na90% originál
little_w Odesláno 18. září 2009 Nahlásit Odesláno 18. září 2009 hodinky jsou moc pekne. jen me zarazi ta svitivost. to uz bud nemuze byt original, nebo bych si schvalne z legrace sehnal dozimetr a zkusil zmerit, jak moc hodinky opravdu "sviti". pripadaji mi na sve stari svitive az moc. ale jsou fakt paradni, gratuluji.
ferrycz Odesláno 18. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. září 2009 řekl bych že hodinky mohly mit velice zajimavou historii je na nich vyobrazen a docela věrně železný kříž(vysoké vyznamenání akorat ted nevim jestli 1-2 stupeň) zřejmě si tim majitel chtěl něco připominat možná udělení tohoto vyznamenání ,ja si osobně myslím že to je na90% originál jojo to máš pravdu myslím že je to 2 stupeň, zkoušel jsem pátrat celkem bez úspěchu po historii. někdo mi říkal že existuje nějaká německá spol. která to pátrání po bývalých majitelích vojenských relikvií. ale nic takového jsem neobjevil. Kdyby něco někdo věděl, dejte mi prosím echo. díky
ferrycz Odesláno 18. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. září 2009 (upraveno) hodinky jsou moc pekne. jen me zarazi ta svitivost. to uz bud nemuze byt original, nebo bych si schvalne z legrace sehnal dozimetr a zkusil zmerit, jak moc hodinky opravdu "sviti". pripadaji mi na sve stari svitive az moc. ale jsou fakt paradni, gratuluji. díky. s tou svítivostí máš částečně pravdu, ale radši nic měřit nebudu, kdo ví co tam němec cpal a kdo moc ví špatně spí :-) (Nebo na pořád) zatím je mám v olověné bedně s tlouštkou stěn 19 cm, o rozměru 0,45x0,45x0,45 cm Upraveno 18. září 2009 uživatelem ferrycz
JJ Odesláno 18. září 2009 Nahlásit Odesláno 18. září 2009 (upraveno) ale radši nic měřit nebudu, kdo ví co tam němec cpal a kdo moc ví špatně spí :-) Zase taková hrůza to není, ale do kafe bych si tu barvu nedával ;-) Na druhou stranu pak by se Ti zase spalo dobře a dlouho... Upraveno 18. září 2009 uživatelem JJ
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se