klopy Odesláno 17. září 2009 Nahlásit Odesláno 17. září 2009 Ahoj. Jsem tady uplně nový a do těchto hodinek jsem se zamiloval. Neni tu někdo kdo by mi je ukázal, předvedl? Jde mi hlavně o velikost, mám dilema jestli 44mm nebo 47mm. A další dotaz-manuál nebo automat? Jak dlouho běží manuál bez natažení? Hledám někoho kdo je vlastní a bydlí kolem Mělníka nebo Prahy východ. Eventuelně radu kde jsou v mém okolí k mání. Jde mi pouze o zkoušku, objednal bych si je na chronoshop.cz Díky za každou radu.
little_w Odesláno 17. září 2009 Nahlásit Odesláno 17. září 2009 zmer si obvod zapesti a snad se ti bude dat poradit trosku lepe. ja mam zapesti 18cm a uprimne receno bych velmi zvazoval, zda jsou pro me 47mm nositelne hodinky. kazdej metrosexualecek ted chodi s megahodinkama, ale me prijde trosku usmevne, kdyz nekdo prijde do mistnosti... a nejdriv jde videt orloj na ruce, pak dlouho nic a potom nejakej holobradek :-) ale nic proti nicemu... jak rikas sam, bude to chtit zkusit.
cortes1990 Odesláno 17. září 2009 Nahlásit Odesláno 17. září 2009 ja som priblizne 30 hodin stastnym majitelom 44mm verzie a su uzasne, kludne chod do nich ani ich neskusaj prides o moment prekvapenia ruku mam 18,7 a tiez som premyslal nad 47mm verziou ale myslim ze to by uz bol extrem....ale rozhodne neolutujes ani jednu variantu
klopy Odesláno 17. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. září 2009 Tak jsem změřil zápěstí a mám 19,5. Jinak teď nosím hodinky průměr 44 a občas mi přijdou maličký :-) Nejsem ale moc exibicionista abych tahal na ruce orloj, vážně nevím, ale ty hodinky jsou prostě úžasný :-) Existuje vůbec v Čechách, v okolí Prahy nějaký obchod kde se dají koupit? Na internetu jsem nic nenašel.
cortes1990 Odesláno 17. září 2009 Nahlásit Odesláno 17. září 2009 steinhart sa da kupit len na nete, kamenny obchod pokial viem neexistuje..... so svojim zapestim chod kludne do vacsej verzie a hned si aj objednaj predlzenu verziu remienku (ajtak by si ju musel objednat)
klopy Odesláno 17. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. září 2009 A to je přesně ono proč si je musím nejdřív někde zkusit :-)
cody Odesláno 17. září 2009 Nahlásit Odesláno 17. září 2009 Jestli pro tebe nejni Havirov neprekonatelna vzdalenost, zkus se domluvit s clenem Kubson. Ten vlastni Chronoshop. Jestli je ma oboje skladem, muzes je vyzkouset a hned koupit. Zabijes dve mouchy jednou ranou a neprijdes o moment prekvapeni:-)
romano Odesláno 17. září 2009 Nahlásit Odesláno 17. září 2009 dorá volba na začiatok kup ich a sem už viac nechoď prudko návykové!!!
klopy Odesláno 18. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. září 2009 Nooo 350 km pro hodinky..... No ale co by člověk pro určitý věci neudělal
Radimk Odesláno 18. září 2009 Nahlásit Odesláno 18. září 2009 No.. pokud kupuješ " letecký" mhodinky, mohl by Tě zajímat NATO den, mám ten dojem tento víkend v Ostravě. A spojit to dohromady... máš luxusní tematický víkend. A s Kubou domluvíš předávku prakticky kdykoliv
klopy Odesláno 18. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. září 2009 No ještě mě napadlo zeptat se vás znalců na nějaký "lépe" sehnatelný model, který je tomuto hooodně podobný a cenově srovnatelný. A jak to vlastně je s tím natahováním? Do teď jsem baterkový tak potřebuji pro vás asi dost triviální rady :-)
klopy Odesláno 18. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. září 2009 http://www.tophodinky.cz/31056973645-aviat...odinky-389.html http://www.tophodinky.cz/31056973644-aviat...odinky-388.html http://www.tophodinky.cz/31056975646-aviat...odinky-390.html http://www.tophodinky.cz/aviator-watch-262...dinky-1070.html Tady je pár kousků co mě dost zaujalo. Co myslíte?
robl.7 Odesláno 18. září 2009 Nahlásit Odesláno 18. září 2009 Mám 47 mm na ruce a budu celý den u Globusu v Čakovicích. Pokud je chceš vidět pošli zprávu a sejdem se.
Chinasky Odesláno 18. září 2009 Nahlásit Odesláno 18. září 2009 mam na ruke, ale len chrona od steinhartu, a som len v BA, to mas na skok :-) inak myslim ze velkost 44 je v pohode aj na tensie ruky
klopy Odesláno 19. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2009 Tak po všem rozmýšlení jsem na 99% rozhodlý pro tyto krasavice. Jsou na denní nošení takže automat je asi lepší a nemají ani jednu zbytečnost :-) A podle obrázků kde jsou na ruce vypadají hodně mohutně :-) Nějaký argument proti? :-) http://www.chronoshop.cz/katalog/hodinky-S...44-mm-automatic
Gilius Odesláno 19. září 2009 Nahlásit Odesláno 19. září 2009 Nějaký argument proti? :-) no...ano....má je tu skoro každej.......
klopy Odesláno 19. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2009 Noo tady je má asi teda skoro každý, ale já je ještě nikdy ani neviděl A naštěstí se nepohybuju v okolí takových chrono bláznů, to bych musel prodat auto a koupit si hodinky abych nezaostával
farářskej Odesláno 19. září 2009 Nahlásit Odesláno 19. září 2009 Mám 47 mm a bejvám v tejdnu v Praze na Andělu, kdyby se ti chtělo. Sedmačtyřicítky jsou úžasně pohodlný a čitelný hodinky a už jsem na ně slyšel hromadu komplimentů. Je ovšem pravda, že mám ruku 21 mm (a někdy i víc, podle toho, jestli ji mám zvednutou nebo ne). Osobně si nemyslím, že by byla kdovíjaká nevýhoda, že je TADY má skoro každej. Je to dobrý poznávací znamení - lepší než dojící koza
paolous Odesláno 19. září 2009 Nahlásit Odesláno 19. září 2009 Nějaký argument proti? :-) Budes 100% spokojen, ale zanedlouho zacnes pokoukavat po necem drazsim, tomu se neubranis...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se