Přejít na obsah

Poljot Chronograph Strela

Doporučené příspěvky

Návštěvník Ondra
Odesláno
Já ještě počkám až udělají zlaté indexy a ručičky, ty chromový mi nesedí. Nevím proč neudělají "pořádný" repliky(není to sprostý slovo???), pořád se jen do původních STREL "strefují" a stále to není ono......

Já myslím, že u těch mých je podoba s původním modelem více než zdařilá :) Viz http://forum.chronomag.cz/index.php?s=&amp...st&p=340782

• Odpovědi 45
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Ondra
Odesláno
Souhlasím, co se týče Tvého modelu, ale já měl na mysli verzi s tachymetrickou (Baza) a telemetrickou stupnicí. Ty udělali jen se stříbrnými(chromovými) indexy a zlaté pořád né a néééé :crying_anim:

Je pravda, že tyhle se úplně ve stejném designovém provedení nedělají. Ale skoro si říkám, že ta stříbrná jim sluší líp :) Přeci jen tan zlatá spíš evokuje důstojné hodinky, kdežto červná barva stupnice s tou stříbrnou je víc sporty. Zlehka uvažuju, že bych si je koupil do páru. Ale kdo to má unosit? :)

• Po roku...
Odesláno (upraveno)

Já také jedny mám ale byla to šílená anabáze, teď se z nich raduju, strašně se mi líbí a navíc mi jdou velmi přesně. Jsou fakt krásný!

Poljoty mám rád a mám ich už troje. Dnes som dostal od švagra, ktorý vie že zbieram hodinky, tieto staršie stopky, asi zo 60-tych rokov.

Nie sú v najlepšom stave, ale dokonca idú, tak skúsim s nimi niečo urobiť.

...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Jafurak
Odesláno

Poljoty mám rád a mám ich už troje. Dnes som dostal od švagra, ktorý vie že zbieram hodinky, tieto staršie stopky, asi zo 60-tych rokov.

Nie sú v najlepšom stave, ale dokonca idú, tak skúsim s nimi niečo urobiť.

...

Ahoj, až to budeš mít hotovo, přimlouvám se za fota, docela by mě zajímal výsledek.

Odesláno (upraveno)

Ahoj, až to budeš mít hotovo, přimlouvám se za fota, docela by mě zajímal výsledek.

No s tým vzhľadom sa toho už nedá spraviť. Skôr sa zameriam na opravu opotrebovania.

Už som obchodil miestnych hodinárov a oznámili mi, že na Slovensku nepochodím. Čo ke škoda, lebo sa nedajú

poriadne natiahnuť a točiť ručičky - preskakujú zuby. Nezaberá páčka kľúčika. Potom ako-tak idú, ale to som nedal viac ako 1 otočku kľúčika.

Dokonca stopky nulujú OK.

Zatiaľ ich nebudem siliť, nechal som ich vybehúť do zastavenia a začínam hľadať odborníkov.

Asi budem musieť niekedy vycestovať, teraz už do zahraničia - do Prahy.

Takže ešte raz foto

Upraveno uživatelem Jafurak

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...