lopata Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Odesláno 21. září 2009 Dobrý den chci koupit své paní Chrono Cockpit. Nemáte někdo zkušenost jestli nejsou pro ženu moc těžké?
Senseeei Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Odesláno 21. září 2009 Nemyslis ze nahrabat takto 50 prispevkov je ubohe?
little_w Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Odesláno 21. září 2009 Nemyslis ze nahrabat takto 50 prispevkov je ubohe? jelikoz je lopata clenem od roku 2007, docela bych to nechal plavat. dotaz je navic legitimni, ne?
volfda Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Odesláno 21. září 2009 Předem zprávy píši, že nehrabu příspěvky! Moje matka si nedávno udělala radost a pořídila si za mojí asistence Cocpit Lady, sám jsem jí navrhoval Tag Heuer, ale ona trvala na Breitlingách. Myslím, že na ženách větší hodinky vypadají dobře, navíc zas tak těžké nejsou. V každém případě doporučuji vyzkoušet:-) Co se těhle týče, jsou i celkem univerzální, může si je brát jak denně do práce tak i na oficiální ackce a v případě sportu taky není problém...
lopata Odesláno 21. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2009 Ubohe si nemyslím,utratil jsem zde na tomto foru spousty peněz za něco co mám rád,tak jsem si myslel,že jeden inzerát někoho nezabije. Trochu mě mrzí že pravidla jsou nastavena jinak než ze začátku,nic méně prodej čohokoliv není moje obživa takže jsem úplně v pohodě a nemám problém pravidla respektovat. Již jsem si to vyříkal pravděpodobně s administrátorem a pochopil jsem vše od základu. Chtěl jsem zde nabídnout něco fakt pěkného pro toho kdo to ocení a nechtěl jsem aby to získal někdo pro koho je to pozerství. Myslím si totiž,že zde jsou lidé kteří mají vztah k tomu o čem je tady řeč. Nehodlám obchodovat na Aukru,je to pro mě stejně nezkousnutelné jako pro Vás nedodržování Vašich zásad. Takže tímto prohlašuji,že na tamto serveru nebudu nikdy nic prodávat ani kupovat aby o mě někdo neprohlašoval,že jsem ubohej a múžu se v klidu vyjadřovat k čemu chci.Z.
lopata Odesláno 21. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2009 Předem zprávy píši, že nehrabu příspěvky! Moje matka si nedávno udělala radost a pořídila si za mojí asistence Cocpit Lady, sám jsem jí navrhoval Tag Heuer, ale ona trvala na Breitlingách. Myslím, že na ženách větší hodinky vypadají dobře, navíc zas tak těžké nejsou. V každém případě doporučuji vyzkoušet:-) Co se těhle týče, jsou i celkem univerzální, může si je brát jak denně do práce tak i na oficiální ackce a v případě sportu taky není problém... Vyzkoušet to právě nemůže protože je to překvapení,objednal jsem si je u Altmana v Plzni,ale neměli je na skladě,teď jsem je měl poprvé v ruce a přijde mě to docela dost,na druhou stranu jsou to automaty s chronografem tak je jasné,že to něco vážit bude,fakt nevim co mám dělat, mužu vzít jiné dámské ale ty 39 jsou prostě košér velikost..
Chinasky Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Odesláno 21. září 2009 Lopato,.... povznes sa nad to. Popripade niekoho znameho popros o uverejnenie. Ja sa takto preklikavam k 50tke uz par mesiacov. Bolo to tu riesene x krat, nesuhlasim s argumentaciou, ale inej cesty nieto :-)
Jerryl Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Odesláno 21. září 2009 Hodinky 39mm mám na ruce a na dámskou ručku se mi to zdá dost, ale proti gustu....... . Spíš bych tě chtěl upozornit, že pro ženský nejsou hodinky to samé jako pro nás. Automaty ocení málokterá, spíš brblaj, že když je na pár dní sundá, tak že se zastaví. Chronografy použije maximálně na vajíčka. Né že bych si nevážil tvé paní, ale pokud není do hodinek blázen, tak se mi to zdá jako vyhozený prachy.
lopata Odesláno 21. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2009 Hodinky 39mm mám na ruce a na dámskou ručku se mi to zdá dost, ale proti gustu....... . Spíš bych tě chtěl upozornit, že pro ženský nejsou hodinky to samé jako pro nás. Automaty ocení málokterá, spíš brblaj, že když je na pár dní sundá, tak že se zastaví. Chronografy použije maximálně na vajíčka. Né že bych si nevážil tvé paní, ale pokud není do hodinek blázen, tak se mi to zdá jako vyhozený prachy. To je přesně můj úhel pohledu,do hodinek blázen fakt není a vydím to přesně jak říkáš,problém je,že její kamarádka dostala Breitling v automatu a už byl problém na střeše. Já mám dvoje a nebudu se vyjadřovat k tomu co bylo když sem s nima přišel domu.(naštěstí netuší kolik stojí natahováky) Takhle bych uspokojil její základní potřeby (ukázat kamarádce,že není jediná na světě kdo něco takového má) a já bych si v klidu mohl koupit další a bez připomínek. Občas holt člověk musí udělat hloupost aby uspokojil sám sebe.
tombed Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Odesláno 21. září 2009 To je přesně můj úhel pohledu,do hodinek blázen fakt není a vydím to přesně jak říkáš,problém je,že její kamarádka dostala Breitling v automatu a už byl problém na střeše. Já mám dvoje a nebudu se vyjadřovat k tomu co bylo když sem s nima přišel domu.(naštěstí netuší kolik stojí natahováky) Takhle bych uspokojil její základní potřeby (ukázat kamarádce,že není jediná na světě kdo něco takového má) a já bych si v klidu mohl koupit další a bez připomínek. Občas holt člověk musí udělat hloupost aby uspokojil sám sebe. tak tak... přej a bude ti přáno...znám velmi dobře
bandicoot Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Odesláno 21. září 2009 lopata: Moje žena má chrona v podobném stylu 35mm a nepochybně by zvládla i 39. Riziko tady ale vidím ve výšce (která ve spojení s průměrem tvoří masivní pánské hoďky) a solidní váhu (bude to chtít nosit?). Druhým rizikem je, že trend pánských hodinek na ženách může být za pár let out.
little_w Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Odesláno 21. září 2009 lopata: Moje žena má chrona v podobném stylu 35mm a nepochybně by zvládla i 39. Riziko tady ale vidím ve výšce (která ve spojení s průměrem tvoří masivní pánské hoďky) a solidní váhu (bude to chtít nosit?). Druhým rizikem je, že trend pánských hodinek na ženách může být za pár let out. me se velke hodinky na zenach vylozene libi. teda, ne kazda to umi nosit. ta moje, myslim, jo. viz prispevek tady. upozornuji, ze tyhle budiky maji v prumeru 52mm bez korunky!
volfda Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Odesláno 21. září 2009 Vyzkoušet to právě nemůže protože je to překvapení,objednal jsem si je u Altmana v Plzni,ale neměli je na skladě,teď jsem je měl poprvé v ruce a přijde mě to docela dost,na druhou stranu jsou to automaty s chronografem tak je jasné,že to něco vážit bude,fakt nevim co mám dělat, mužu vzít jiné dámské ale ty 39 jsou prostě košér velikost.. Myslím, že bude nadšená. I když se přidávám k názoru, že automat není pro dámy to nej... Taky proto to u nás vyhrály Cocpit Lady, jsou to quartzky. Ženy to opravdu vnímají jinak, ale sednou jí nepochybně a pokud má navíc nějaký vztah k tomuto druhu hodinek, či k létání, pak je to trefa do černého!
lopata Odesláno 22. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2009 Moc děkuji za Vaše příspěvky,je rozhodnuto. Jedu pro ně do Plzně. Jsem fakt zvědav na její reakci. Krásný den všem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se