Přejít na obsah

Hodinky Wenger - Jaké máte zkušenosti ? ? ?

Návštěvník kaktusss

Doporučené příspěvky

Návštěvník kaktusss
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak píše Mischa. Jestli se ti líbí, nemusíš se bát, že bys jejich koupí udělal chybu. Spolehlivé a dobře udělané.

Odkaz ke komentáři

Myslím, že je to slušná značka nižší střední třídy, cena odpovídá kvalitě.

Odkaz ke komentáři

• Po roku...
  • po 3 týdnech...

Zdravím všechny. Chtěl bych se zeptat na Wenger NOMAD. Já si tyto hodinky pořídil a spokojenost. Jen mně vadí (a nevím jestli je to normální), že ručička hodinovky a minutovky není uplně synchronizována. Hodinky jdou přesně jen hodinovka je o něco pozadu. Takže, když je např. přesně 12:00, tak ručičky nejsou úplně překryty. Ta hodinová je o neco pozadu a na dvanáctku se přesně dostane až za cca 10min. Je to důvod k opravě, nebo to moc hrotím?

Odkaz ke komentáři

Zdravím všechny. Chtěl bych se zeptat na Wenger NOMAD. Já si tyto hodinky pořídil a spokojenost. Jen mně vadí (a nevím jestli je to normální), že ručička hodinovky a minutovky není uplně synchronizována. Hodinky jdou přesně jen hodinovka je o něco pozadu. Takže, když je např. přesně 12:00, tak ručičky nejsou úplně překryty. Ta hodinová je o neco pozadu a na dvanáctku se přesně dostane až za cca 10min. Je to důvod k opravě, nebo to moc hrotím?

To záleží na Tobě. Pokud tě to moc štve, je to zásah hodináře na pár minut. Rozdělat, dotáhnout k sobě a smontovat. Jen nevím, jaká je tam WR?
Odkaz ke komentáři

Hodně se mi líbí některé typy a cena víc než příznivá, proč jen nemůžou být automaty Posted Image

Wenger v minulosti vyráběl automaty. Můj názor je, že je dobře, že už je nevyrábí. Volnočasové ( pokus nahradit slovo outdoorové) hodinky v kombinaci s mechanickým pohonem v této cenové kategorii = průměrné hodinky s podprůměrným kalibrem.

Wenger to je quartz a buď tah, silikon nebo guma. Kdo si je koupí na kůži je trol jako já a nosí je jen v zimě :-(

Ještě jednu specifickou vlastnost u Wengeru ctí, minerální sklo, dnes ve formě sapphire coated crystal. Lidé, kteří s hodinkami opravdu chodí po kopcích, horách či jinak aktivně žijí, ví, že minerální sklo vydrží mnohem víc než safírové. Podře se snadněji, to je pravda, ale rozhodně nějaký ten přímý zásah snese. A navíc k ... outdoorovým hodinkám nějaký ten škrábanec patří ;-)

Nesmutni nad tím, že to nejsou automaty a jdi je pokřtít o nějakou pěknou skálu, ať je vidět, že už něco zažily! :guitar:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...