Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem se konečně dokopal k tomu, abych vyfotil svoje nové stroje. Vzhledem k tomu, že přeci jen musím občas chca nechca do saka, sháněl jsem něco trochu méně nápadného, než jsou pilotky s průměrem 45 mm, které nosím všude jinde. Volba nakonec dopadla na Eposky řady Originale, typ 3372. Jsou tím nejzákladnějším, co Epos nabízí a přiznám, že rozhodujícím kritériem při jejich koupi byla výhodná cena. Koupeno v Německu.

Pouzdro je z leštěné oceli, průměr 38,5 mm, výška 10,8 mm podle údajů výrobce (šuplerou jsem to neměřil). Ciferník je v černé barvě, indexy i ručky opět leštěná ocel. Průhledem v dýnku je vidět stará dobrá ETA 2824-2, Epos se alespoň snažil mírně vydekorovat rotor. Jediná věc, kterou jsem musel okamžitě vyměnit byl řemen, protože ten původní byl na mou tlapu krátký. Ten na fotkách je však vzhledově totožný s originálním. Tož tak ...

post-8392-1253865920.jpg

post-8392-1253865812.jpg

post-8392-1253865850.jpg

post-8392-1253865878.jpg

Odesláno

Tak at slouzi. Muzu se jen optat, v jake cenove hladine se takova klasika s WR50 pohybuje? Vypadaji solidne, obvzlast se mi libi rucky a indexy :thumbsup_anim: Thx

Odesláno
  cody napsal:
Tak at slouzi. Muzu se jen optat, v jake cenove hladine se takova klasika s WR50 pohybuje? Vypadaji solidne, obvzlast se mi libi rucky a indexy :thumbsup_anim: Thx

Generální dovozce Herisson Turnov má DOC přes 16k Kč

http://www.epos-czech.cz/modelove_rady.php...&model=3372

Mě se je povedlo v Německu koupit za 360 ?. Měl jsem ale štěstí, byla to akční cena.

Odesláno
  rud111 napsal:
Generální dovozce Herisson Turnov má DOC přes 16k Kč

http://www.epos-czech.cz/modelove_rady.php...&model=3372

Mě se je povedlo v Německu koupit za 360 ?. Měl jsem ale štěstí, byla to akční cena.

A to se vyplati! Super cena za super hodinky.

K tomu pouzdru... libilo se mi tak, az jsem chtel napsat, ze by zaslouzilo propracovanejsi korunku, aby celek byl dokonaly... ale nechtel jsem byt negativni:-)

Odesláno
  cody napsal:
A to se vyplati! Super cena za super hodinky.

K tomu pouzdru... libilo se mi tak, az jsem chtel napsat, ze by zaslouzilo propracovanejsi korunku, aby celek byl dokonaly... ale nechtel jsem byt negativni:-)

Jo, asi máš pravdu, ta korunka je takového lacinějšího vzhledu. Asi se jim nechtělo do základu investovat příliš mnoho invence a schovávají si to na modely vyšší třídy. To je život ...

• po 3 týdnech...
  • po 5 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...