sibirnaya Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2011 ja mam Völkl Racetiger, boty Salomon, hadry Kjus, ale to neni podstatny. Podstatny je, ze uz v sobotu ranu budu stat na ledovci ( a samozrejme taky ze par panacku Willyho, bez toho by to snad ani neslo )
Návštěvník Snow Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2011 (upraveno) to sibirnaya - a kde ? Edit - teď jsem se díval na ceny Kjus . Za ty peníze snad ani nepotřebuješ hardware, to musí lyžovat samo. Upraveno 21. prosince 2011 uživatelem Snow
sibirnaya Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2011 Kjus je fakt spickovej, pres vanoce na ledovci byva - 20, a to fakt slusny hadry ocenis.. jinak jedu na Stubai, ostatne jako kazdej rok..
Návštěvník Snow Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2011 Držím se pořád Spyderu. Stubai je fajn, ale že vyrážíš na Štědrý den, to bych chtěl být doma, jsem ze staré školy.
sibirnaya Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2011 (upraveno) Spyder je proti Kjusu pozadu, jezdil jsem v nem jeste v 08, pak sem presedlal. ted nevim, jak na tom je, ale v roce 09 si pamatuju, ze spyder mel furt tlusty bundy - ja mival Zermatt - a Kjus tenky lehky a pritom teplejsi a pohodlnejsi. Ono to aji vidis, zatimco v 07 lezli skopcaci z medvedu a meli spajdry, tak v 10 lezou z medvedu a maj susy fotka z 09, to sem si kupoval novy hadry.. a jezdil sem s SOH na meshi a vyrazim 23, na stedry den chci byt na svahu, uz me ty vanocni tradice prestaly bavit, jediny pozitivum pro me je kapr Upraveno 21. prosince 2011 uživatelem sibirnaya
Návštěvník Snow Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2011 (upraveno) Jo hochu to je těžký. Mám Spydera jen bundu, tenkou a ne z toho protivného šustivého materiálu jako se prodávají tady, ale nějakého spešl s membránou Dermizax? a zateplení z WarmActu?. Koupil jsem ji od jednoho známého pašeráka za dost peněz, ale i tak mě vyšla slušně, price list byl 990?. Edit - kalhoty mám nějaké úplně obyčejné, odpudivý kus hadru, navíc zkrácené nad boty. Nesnesl bych, kdyby mi látka překrývala lyžáky. Upraveno 21. prosince 2011 uživatelem Snow
marosh Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2011 Snowe, budeš mít stejně ski gugly jako mám já. Panoma magnetic. je vidět, že tomu sakra rozumíš. P.S. Trochu mě mrzí, že ses odklonil od jugošů, k tomu poschoďovému autobusu.Hele, testy nejsou super objektivní. Ale je to Tvoje volba.
sibirnaya Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2011 Jo hochu to je těžký. Mám Spydera jen bundu, tenkou a ne z toho protivného šustivého materiálu jako se prodávají tady, ale nějakého spešl s membránou Dermizax? a zateplení z WarmActu?. Koupil jsem ji od jednoho známého pašeráka za dost peněz, ale i tak mě vyšla slušně, price list byl 990?. pockej, ja za tuhle bundu daval v 06 800?..
Návštěvník Snow Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2011 (upraveno) to sibirnaya - název bundy si nepamatuji, ale přidám několik fotek. Udělal jsem detail na pavouka, aby byl vidět i ten zvláštní materiál, který vůbec nešustí, je fakt bezva. Upraveno 21. prosince 2011 uživatelem Snow
Návštěvník Snow Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2011 Ahoj maroshi , jak si spokojený s Alpinami, nemlží se ? Co se týče lyží, pořád ve mě ještě hlodá červík pochybností. Stačí zvednout telefon a už zase mohu psát příspěvek , je to se mnou hrůza, dřív jsem takhle neblbnul. Maličko jsou ve hře Völckl Racetiger Speedwall SL a Fischer RC4 WORLDCUP SC C-LINE. Ty Fischery vypadají vůbec dobře, nemít tu debilní špičku, už bych je měl.
Tomasek Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2011 Ahoj maroshi , jak si spokojený s Alpinami, nemlží se ? Co se týče lyží, pořád ve mě ještě hlodá červík pochybností. Stačí zvednout telefon a už zase mohu psát příspěvek , je to se mnou hrůza, dřív jsem takhle neblbnul. Maličko jsou ve hře Völckl Racetiger Speedwall SL a Fischer RC4 WORLDCUP SC C-LINE. Ty Fischery vypadají vůbec dobře, nemít tu debilní špičku, už bych je měl. Ahoj Snowe, možná bych do hry zařadil ještě Nordica Dobermann SL PRO
marosh Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2011 Snowe zkušenosti s brýlemi mám jen z obchodu, na sněhu zatím nebyly, takže nemůžu sloužit.Ty Fischery na pohled vypadají jako pěkně střelky, ta jejich špica by mi ani nevadila.
marosh Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2011 Na popíjení té čuribrndy by ti stačilo i tohle, cena do 8 éček max. Po Popelce můj druhý nejoblíběnější film Vánoc, ta atmosféra a skvělá Hapkova hudba mě dojímají.
Návštěvník Snow Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2011 Ahoj Snowe, možná bych do hry zařadil ještě Nordica Dobermann SL PRO Mohu zvážit, podívám se podrobně do něějakého obchodu. Dík.
dagou Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2011 (upraveno) Poradíte mi někdo hole? Teď vozím komperdellky, mám 93 kilo, někdy se do nich dost opírám a vzhledem k tomu, že jsou to hliníkové, nerad bych se dočkal nemilého překvapení. Chci do holí investovat max 1500 korun. Koukal jsem na Leki, líbí se mi ten klikací systém, v rodině si je všichni chválí, ale nejsem si jistej, že to je nutnost, raději bych, aby měly dobrej úchop a to mi ty Leki zrovna nepřijdou. Rád si nechám poradit matreiál jak hole, tak úchopu. Mám docela velké dlaně, ale krátké prsty, takže něco spíš na malou ruku. předběžně jsem si vybral tohle, ale přijdou mi dost tenké, tak abych to nezlámal při prvním sjezdu... Upraveno 21. prosince 2011 uživatelem dagou
obchodnik-o3 Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2011 Jo hochu to je těžký. Mám Spydera jen bundu, tenkou a ne z toho protivného šustivého materiálu jako se prodávají tady, ale nějakého spešl s membránou Dermizax? a zateplení z WarmActu?. Koupil jsem ji od jednoho známého pašeráka za dost peněz, ale i tak mě vyšla slušně, price list byl 990?. Edit - kalhoty mám nějaké úplně obyčejné, odpudivý kus hadru, navíc zkrácené nad boty. Nesnesl bych, kdyby mi látka překrývala lyžáky. tiez nosim pavuka s dermizaxom 20000mm,tenka,lahka ako sveter a zhodou okolnosti som ju kupil na stubaii priamo na kopci za 50% (vymakol som poslednu)
Návštěvník Snow Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 to dagou - Swix World Cup PRO SL - CT 5 - Alu 7075 ( grip samozřejmě otestuj ). Pokud si příznivec kosmických materiálů pak Swix MACH - CT 1 - Composite ( grip bohužel ten samý případ ). Hodně zdaru .
dagou Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 to dagou - Swix World Cup PRO SL - CT 5 - Alu 7075 ( grip samozřejmě otestuj ). Pokud si příznivec kosmických materiálů pak Swix MACH - CT 1 - Composite ( grip bohužel ten samý případ ). Hodně zdaru . to jsou zajímavé hole, sice rochu and rozpočet, ael děkuju za návrh, swix mě nenapadl, přestože je léta vozím na běžky.
Tomasek Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 Poradíte mi někdo hole? Teď vozím komperdellky, mám 93 kilo, někdy se do nich dost opírám a vzhledem k tomu, že jsou to hliníkové, nerad bych se dočkal nemilého překvapení. Chci do holí investovat max 1500 korun. Koukal jsem na Leki, líbí se mi ten klikací systém, v rodině si je všichni chválí, ale nejsem si jistej, že to je nutnost, raději bych, aby měly dobrej úchop a to mi ty Leki zrovna nepřijdou. Rád si nechám poradit matreiál jak hole, tak úchopu. Mám docela velké dlaně, ale krátké prsty, takže něco spíš na malou ruku. předběžně jsem si vybral tohle, ale přijdou mi dost tenké, tak abych to nezlámal při prvním sjezdu... Já mám tyhle Carbon Pure Black a jsem s nimi spokojenej. A doporučená cena je 1190 Kč.
dagou Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2011 Já mám tyhle Carbon Pure Black a jsem s nimi spokojenej. A doporučená cena je 1190 Kč. Nakonec jsem je koupil taky Šel jsem najisto pro Swixy, protože jsou nádherný, ale neměli 125, tak jsem chvíli hledal spolu s prodavačem a najednou našel poslední pár těchhle "prdelek". Neváhal jsem a vzal je, nějak se mi zaryly pod kůži....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se