Přejít na obsah

Zimní sezóna a lyžařská výbava

Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

ale zaměřením je trošku jinde, ale taky bomba heady se letos povedly.ženuška moje jezdí na závodní slalomce jr. a super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ty Salomonky - jak jsem se jinde dočetl, jsou prý trošku měkčí. Tady padla věta "lyže vol tvrdší", - takže to je ještě možná malý zádrhel ve výběru... :worried_anim:

Upraveno uživatelem Marfil
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dali:neposlal bys mi prosím Tě kalendář SX závodů rád bych nějaký zkusil:)Jede se letos v žel.rudě?

V Železné Rudě zatím nic plánováno není, ono vůbec je to letos bída. Prý je málo peněz. :crying_anim:

Tady ti posílám odkaz, kde jsou většinou plánované akce. pokud se dozvím ještě o něcem, tak ti dám vědět.

http://www.skicross.cz/kalendar/domaci/

Najdeš tam i spoustu fotek a videí ze závodů.

Kromě toho, co je tam uvedeno budou snad ještě Mísečky.

Odkaz ke komentáři

to Marfil - Salomon 24 Hour měkké nejsou, bez obav. Přesto zvaž ty Heady co jsem Ti ukazoval.

Díky moc, ty Heady tady eviduji zatím jen ty, co sem postnul Thesis. Jsou v užším výběru, i když vedou ty Salomonky 24h kvůli funkčnosti, přestože zase nejsou možná esteticky NEJ....na stránkách Salomon jsou podle mě nejelelegantnější tyto šedé (téměř stejný typ, otázkou je, čím se v reálu na sjezdovce liší....každopádně zbrojím až na příští sezónu, je čas:) ) :

http://www.salomon.c...ort---jl10.html

Upraveno uživatelem Marfil
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Díky moc, ty Heady tady eviduji zatím jen ty, co sem postnul Thesis. Jsou v užším výběru, i když vedou ty Salomonky 24h kvůli funkčnosti, přestože zase nejsou možná esteticky NEJ....na stránkách Salomon jsou podle mě nejelelegantnější tyto šedé (téměř stejný typ, otázkou je, čím se v reálu na sjezdovce liší....každopádně zbrojím až na příští sezónu, je čas:) ) :

http://www.salomon.c...ort---jl10.html

Thesis a Snow jsem pořád já, jen v tom dělám chaos :). Lyže Salomon 24 Hours jsou nadřazené modelu 24 Sport, 24 Hours mají tlumení Powerline. Zvýraznil jsem to na obrázku, mimo to mají bílé lyže lepší vázání.

Odkaz ke komentáři

to Marfil - ještě bych pro Tebe měl jeden tip ze "své" stáje.

Völkl Racetiger Speedwall SL

Ahááá, teď už jsem v obraze, no zkrátka ještě platím daň za nováčkovskou neznalost :mobile:

Díky za vysvětlení, ani na snow.cz se člověk k tak dobrému nedopracuje.

Ty Volkly - jako značku - doposud beru za srdeční záležitost, právě z nich chci už přejít na něco nového.

Tuším, že ty současné mám od roku 2004 a je to typ Vertigo G1, měly by to být obřačky (170cm/r.20,5m).

Fakt je, že utaženější oblouky nešly dělat jinak, než smýknutím, proto je pouštím...

Odkaz ke komentáři

Vážení kolegové lyžaři, včera odpoledne jsem ukončil letošní lyžařskou sezonu. Utrženej boční vaz na koleně. Ještě, že jsem toho dost najezdil alespoň na podzim na ledovcích, ale stejně už mám absťák. Měsíc a půl koleno v sádře a potom rehabilitace. Už se těším na léto na kolo. Největší sranda je, že to byl takovej blbej nevinnej pád na bok v malé rychlosti a když jsem se za jízdy zvedal, tak mě kopla nečekaně malá boule a bylo hototvo. Je to otrava, při všech vylomeninách co na lyžích vyvádím, tak že takhle ukončím sezónu, to jsem nečekal. :crying_anim: Tak jezděte opatrně. SKOL.

Ještě musím dodat, aby to nebylo všechno, tak dneska dopedne zazvonil pošťák a přinesl mi velký balík z Německa, nový servisní přenosný stolek, upínáky, závodní vosky ostřiče a leštičky hran atd. To je ironie osudu, teď se s tím mužu leda pomazlit. :sad01_anim:

Upraveno uživatelem Dali
Odkaz ke komentáři

Vážení kolegové lyžaři, včera odpoledne jsem ukončil letošní lyžařskou sezonu. Utrženej boční vaz na koleně. Ještě, že jsem toho dost najezdil alespoň na podzim na ledovcích, ale stejně už mám absťák. Měsíc a půl koleno v sádře a potom rehabilitace. Už se těším na léto na kolo. Největší sranda je, že to byl takovej blbej nevinnej pád na bok v malé rychlosti a když jsem se za jízdy zvedal, tak mě kopla nečekaně malá boule a bylo hototvo. Je to otrava, při všech vylomeninách co na lyžích vyvádím, tak že takhle ukončím sezónu, to jsem nečekal. :crying_anim: Tak jezděte opatrně. SKOL.

Ještě musím dodat, aby to nebylo všechno, tak dneska dopedne zazvonil pošťák a přinesl mi velký balík z Německa, nový servisní přenosný stolek, upínáky, závodní vosky ostřiče a leštičky hran atd. To je ironie osudu, teď se s tím mužu leda pomazlit. :sad01_anim:

SKOL. Tak to je škoda... Držím palce, ať všechno rychle sroste... Já přišel tuto sezónu zatím jen o prkno - podélně prasklo jádro a podle rakouského servisu je "kaput" :crying_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Ale ne :(, to mi je upřímně líto. Vím jaké to je, stojím už třetí sezónu. Přeji Ti, aby se vše dalo co nejdříve do pořádku, aby si mohl v pohodě absolvovat letní přípravu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...