Přejít na obsah

Zimní sezóna a lyžařská výbava

Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow

to foxik28 - díky za fotky !!! Stöckli design moc nezměnily, koneckonců to snad ani konzervativní Švýcaři neumí. Co Elan, jak se slovinci masírovali ;-) ?

to Dali - Ty vidíš na fotkách FIS crossku ? Kde prosím ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Laser SX FIS, je to závodní lyže pro skicross, tuším, že na nich jezdí Delbosco z Kanady, ale i další. Na netu jsem našel, je dělají 180 a 190 cm a je to alespoň geometrií přemalovaná fis obřačka, možná bude trochu měkčí, ale spíš si myslím, že bude rodíl jenom v nápisech.

Odkaz ke komentáři

Díky za fotky Elanovských miláčků, :smile_anim: ale ty zelený letošní se mi fakt nějak líbí víc. Tys mi dal, že já sem lezu, nevydržel jsem a objednal jsem si na příští sezonu ty Stockli Lasser SXka, počítám, že za 2 - 3 týdny budou doma a pochlubím se fotkama. Snad budu mít koleno vpořádku na příští sezonu. Blbý je, že se operaci nevyhnu. Tak mě nakonec choroba všech lyžařů taky dostihla. Druhý koleno snad zatím vydrží, ale už je taky pěkně uvolněný je to prý jenom otázka času, kdy ho budou operovat taky. :crying_anim:

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem si ve Svatym Petru pujcil na dve hodiny Blizzardy SLR Magnesium IQ a musim rict, ze me ty lyze neskutecne bavily a prislo mi, ze se mi o velkou cast behem par minut zlepsilo me amaterske jezdeni a tak uvazuju, ze si je budu mset koupit, co si o nich myslite? Ja se v tom nevyznam vubec, jenom vim, ze potom nasednout na ty moje bylo neskutecny utrpeni a tak jsem si to sjel dvakrat a jel jsem pred ctvrtou domu, protoze to bylo strasny.. ;)

http://ceskelyze.cz/sportovni-lyze/780-blizzard-slr-magnesium-iq-10-11.html

Posted Image

Odkaz ke komentáři

Jednoznačně ti je doporučuju, na značce tolik nezáleží. Na naše krátký a úzký kopce, leckdy přeplněný, je slalomka nejlepší volbou. Ještě bych ti doporučil si vyzkoušet FIS závodní slalomky, pokud jsi překvapenej jak dobře jezdí tyhle, tak by ti mohly libit ještě víc. Co máš za lyže teď? Pokud jsi to tady už psal, tak se omlouvám, jsem línej hledat.

Odkaz ke komentáři

Dali - ted mam Salomon Crossmax cca z roku 2005, dlouhodobe neservisovany.. Pokud bys mel i nejaky jiny tip na lyze pro cloveka co ho lyzovani zacina bavit v max tehle cene, tak jej uvitam ;) Nelyzoval jsem cca 8 let a ted me to zacalo bavit a i kdyz si myslim, ze to neumim, tak dneska mi to slo o hodne lip nez kdykoliv predtim ;)

Taky budu asi casem resit boty, ale vubec netusim podle ceho se vybiraji :(

Odkaz ke komentáři

Dali - ted mam Salomon Crossmax cca z roku 2005, dlouhodobe neservisovany.. Pokud bys mel i nejaky jiny tip na lyze pro cloveka co ho lyzovani zacina bavit v max tehle cene, tak jej uvitam ;) Nelyzoval jsem cca 8 let a ted me to zacalo bavit a i kdyz si myslim, ze to neumim, tak dneska mi to slo o hodne lip nez kdykoliv predtim ;)

Taky budu asi casem resit boty, ale vubec netusim podle ceho se vybiraji :(

Aha, tak FIS závodní slalomky vyzkoušet můžeš, ale zatím radši ne. Tyhle Blizzardy jsou určitě točivější než tvoje Salomony ( mají poloměr zatáčení asi 16- 17m jestli se nepletu) a nabroušený lyže taky dělají svý.

Co se délky týče, tak pokud jezdíš převážně carvig tak 167 cm, jestli smýkáš, tak klidně 174. Taky záleží kolik máš kilo a výšku.

Z bot ti doporučím Nordicu je to pohodlná a dobrá bota a tvrdost, flex index k těmhle lyžím tak 80 až 100.

Odkaz ke komentáři

spiderer:

tak jsem zklamal my jak blizzard nebereme tak na jednu lyži my dali takovou cenu, že se na 12000 nedostanu :(sorry

můžu nabídnout ross rad 9

nordica sl

fischer wc sl

dynastar omega sl

tam bych ti tu cenu udělal

ve 165 cm má všechno r kolem 12,5m akorát nordica 13m

OK, dik, zitra posli, neco vyberem - zacina to byt urgentni, potrebuju na hory co nejdriv :D
Odkaz ke komentáři

kdybyste chtěli politovat někoho, kdo si koupil nové lyže za 700 euro, lyžoval na nich 3 a půl hodiny a pak mu je přes oběd ukradli, tak můžete :-(

tak to je nahoda, zrovna sem chtel polozit otazku, jestli tu ma nekdo zkusenost s kradezi z Alp. za 7 let se mi to nikdy nestalo a porad sem se divil, ze lidi vyuzivaji tech zamku u hospod. nekdo mi rikal, ze se pry organizuji specialni "loupeznicke" zajezdy. kradou se vsechny lyze nebo jen ty z nove sezony /nove modely?
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Snad budu mít koleno v pořádku na příští sezonu.

Blbý je, že se operaci nevyhnu. Tak mě nakonec choroba všech lyžařů taky dostihla. Druhý koleno snad zatím vydrží, ale už je taky pěkně uvolněný je to prý jenom otázka času, kdy ho budou operovat taky. :crying_anim:

Budu Ti držet palce.

Už víš, kdy nastupuješ ? Sám frčím do hospitalu na kudlu brzo, nastupuji příští neděli 27.2. a na sál jdu v pondělí 28.2., ale nejdu s kolenem, bude to horší.

Lyžuji 34-35 let a kolena mi drží, klouby mám asi oplechované. Jen loket na pravé ruce mě trápí. Při slalomu jsem v jedné bráně na krátkých lyžích chytil balanc dozadu, přetočil se a padal na hlavu. Strčil jsem si nad hlavu paži, při dopadu se mi v lokti ruka ohla na druhou stranu a celý kloub praskl.

Odkaz ke komentáři

Budu Ti držet palce.

Už víš, kdy nastupuješ ? Sám frčím do hospitalu na kudlu brzo, nastupuji příští neděli 27.2. a na sál jdu v pondělí 28.2., ale nejdu s kolenem, bude to horší.

Lyžuji 34-35 let a kolena mi drží, klouby mám asi oplechované. Jen loket na pravé ruce mě trápí. Při slalomu jsem v jedné bráně na krátkých lyžích chytil balanc dozadu, přetočil se a padal na hlavu. Strčil jsem si nad hlavu paži, při dopadu se mi v lokti ruka ohla na druhou stranu a celý kloub praskl.

Já ještě termín nemám, počítám tak za měsíc až dva. Tak ti držím palce ať ti to dobře dopadne a můžeš začít zase trochu sportovat.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...