foxik28 Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Tak jsem dnes prodal svý oblíbeny freeridy od salamonu pocket rocket.ach jo sbohem holky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Nevim kam jinam to dát. Celkem zajímavý.http://www.youtube.com/watch?v=R5WmX1i07j0&feature=player_embedded#at=148 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 moc pěkný)))))))))))))))))))))))))))))))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 Tak ve stredu si jedu za Petrem pro RC4 WC SC - je to dobrej napad? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 Já myslím, že dobrý. Žádná námitka. Jenom by mě štvalo to vokýnko, nelíbí se mi a brzo bych ho stejně upatlal voskem. 12m poloměr, na těch se vyřádíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 Já myslím, že dobrý. Žádná námitka. Jenom by mě štvalo to vokýnko, nelíbí se mi a brzo bych ho stejně upatlal voskem. 12m poloměr, na těch se vyřádíš. Tak uz jsem zpet, ale nakonec jsem vzhledem ke svemu lyzarskemu umu misto WC vzal superrace - doufam, ze se na nich bude jezdit dobre, uz aby byla sobota! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 Budeš spokojenej:)ty SOH mi teď nedají spát ach jo:jawdrop: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 Tak musim rict, ze jsem s RC4 SR SC maximalne spokojenej - jezdi to presne tak jak jsem si pral, dalsi kolo budou ty WC, treba uz pristi rok, uvidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 Tak to má být:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 Tak musim rict, ze jsem s RC4 SR SC maximalne spokojenej - jezdi to presne tak jak jsem si pral, dalsi kolo budou ty WC, treba uz pristi rok, uvidime Tak sem hoď nějakou fotku lyží, jak to vypadá, ve Fischerch se nevyznám a můžeš přidat i nějakou pěknou z hor. Moc se mi po horách stýská. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 Slalomové lyže s technologií Hole Ski - s odlehčenou špičkou a patou, se skluznicí a hranami World Cup, s technologií Sandwich Sidewall Construction, s 0,5 mm výstuží dvojitým titanalem a s dřevěným jádrem. úroveň lyžařských dovedností:7 - 9rádius:14 m při délce 165 cmboční forma:117 - 67 - 99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Pánové, je vás tu hodně odborníků, tak vás prosím o radu ? po delší době chci koupit vlastní lyži, a to univerzálku, aby uměla i větší rádius, často jezdím i s dítětem, takže aby byla točivá i při nižších rychlostech. Lyžovat celkem umím, mám 180/90. V užším výběru mám Salomon 24 Hours, Fisher Progressor 9, Dynastar Contact Cross TI a Elan Waveflex 12. Podle těch parametrů mi nejlépe vychází Elan 176 cm ? ta asi není tak tvrdá. Co vy na to? Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 jednoznačně 24 h od salamáčů a vem si jí ve 170cm progressor je se super, ale ten sal mi připadal v menších rychlostech točivější.Udělal bych tě cenu ale salamon máme vyprodanej.Pokud by si se rozhodl pro progressor tak ten ještě máme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 Tak sem hoď nějakou fotku lyží, jak to vypadá, ve Fischerch se nevyznám a můžeš přidat i nějakou pěknou z hor. Moc se mi po horách stýská. Ted jsem na horach prakticky nefotil, uzival jsem si jezdeni, ale vypada to, ze o vikendu zase na chvilku pojedu, tak zkusim neco nacvakat Doufam, ze se brzo vratis taky a uzijes si zimy Lyze jinak pekne popsal Petr, fotky dodam o vikendu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 to Tomasek - Salomon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 jednoznačně 24 h od salamáčů a vem si jí ve 170cm progressor je se super, ale ten sal mi připadal v menších rychlostech točivější.Udělal bych tě cenu ale salamon máme vyprodanej.Pokud by si se rozhodl pro progressor tak ten ještě máme. Díky za nabídku foxíku, můžeš mi ten výběr (24 H) nějak zdůvodnit prosím? (kromě toho, že má o jeden plát titanu víc a je tedy tvrdší) Dík to Tomasek - Salomon Díky Snowe, napsal jsem foxikovi dotaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 Salamon ma lepší poměr radiusu je třikrát krojenej.ve špičce ma poměrně nízký rádius tudíž jde snáz do oblouku.jina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 Salamon ma lepší poměr radiusu je třikrát krojenej.ve špičce ma poměrně nízký rádius tudíž jde snáz do oblouku.jina OK, díky za vysvětlení, měl jsem je půjčené (170 cm) a jezdilo se opravdu dobře. Ještě jsem ti posílal SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2011 OK, díky za vysvětlení, měl jsem je půjčené (170 cm) a jezdilo se opravdu dobře. Ještě jsem ti posílal SZ. SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 taky dotaz ... cim brusite hrany?toko/swix/kunzmann? nejaky tip na rucnu brusku (pomer cena/vykon/kvalita) ... zatial mam na ceste DMT Burr Doctor (alias Kunzmann Edge Trick) na grot, len by to chcelo aj nieco na poriadne brusenie (formatovanie v servise zatial s moji jazdenim asi neodcenim ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se