gerhard Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2009 (upraveno) Tak mi prave prisli. Moje prve PRIM . Su v krasnom stave,sklicko i telo hodiniek bez vazneho tukesu. Moj prvy dojem - su rozkosne a maju svoju dusu, svoje kuzlo... Par rychlych foto mob.... Dakujem Long, potesili moc moc... ( cely balik ) Upraveno 29. září 2009 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2009 Tak mi prave prisli. Moje prve PRIM . Su v krasnom stave,sklicko i telo hodiniek bez vazneho tukesu. Moj prvy dojem - su rozkosne a maju svoju dusu, svoje kuzlo... Par rychlych foto mob.... Dakujem Long, potesili moc moc... ( cely balik ) koukám, že jsme na tom s "výbavou" celkem podobně..... Jsou krásné a myslím, že Ti sedí - užívej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2009 (upraveno) Ahoj traktoristo! K tvemu prekvapivemu prirustku GRATULUJU! Stav vypada velmi dobry. Vubec mi nepripadaj prtavy, jako spis decentni. Na pristi sraz si je vezmem oba :thumbsup_anim: Upraveno 29. září 2009 uživatelem klobadysek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2009 Sedej ti paradne.Gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 29. září 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2009 Diky kuciiii... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2009 Taková hodinková radost Také ten pocit znám Gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se