VintageLover Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 Mé oblíbené YEMA Really, trochu poškrtaná luneta, jinak velmi příjemný stav.Moc pěkné, je stále po čem toužit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekparek111 Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 Mé oblíbené YEMA Really, trochu poškrtaná luneta, jinak velmi příjemný stav. teeeeda! naaadhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 (upraveno) Já nosím každý pátek nějaké vintážky, bylo mi jich líto, že leží jen tak někde v šuplíku. omlouvám se, ale nějak se mi to kouslo... Upraveno 13. listopadu 2012 uživatelem Eman2208 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 Já nosím každý pátek nějaké vintážky, bylo mi jich líto, že leží jen tak někde v šuplíku.Invicta, když to ještě byla Ivicta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 Tenké Helvetie, mají nádherný zvuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 Certina Argonaut, neskutečně přesné hodinky. +2s za 24 hodin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 Junghans a spoustu dalších, ale nechci to tu zasírat, třeba to nikoho ani nezajímá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 teeeeda! naaadhera! Díky! Nebyl jsem si jistý, ale jsem moc rád, že jsem po nich sáhl. Bohužel jsem dnes zjistil, že tu značku zřejmě někdo koupil a teď dělají čínské reedice...naštěstí nesahají originálu ani po kolena, ale i tak je to škoda. To Eman: Ty Helvetie jsou moc hezké, ty Certiny jsem nedávno viděl na živo za sklem a překvapilo mě, jak je na ruce ten tvar pouzdra opticky zmenšuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 Zenith Sporto (cal. 2562C), úžas z Le Locle v 100% stavu a ten karbonový řemen jim dodává šťávu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 To Eman: Ty Helvetie jsou moc hezké, ty Certiny jsem nedávno viděl na živo za sklem a překvapilo mě, jak je na ruce ten tvar pouzdra opticky zmenšuje. Ty Helvetie jsou neuvěřitelně tenké a mají krásný, specifický zvuk, jako by gong, nebo tak něco, když tikají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 a spoustu dalších, ale nechci to tu zasírat, třeba to nikoho ani nezajímá...Paráda! Na pátky bych se asi těšil ještě víc, jen sem s ostatními, my jsme tady všichni GoGo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 Zenith Sporto (cal. 2562C), úžas z Le Locle v 100% stavu a ten karbonový řemen jim dodává šťávu Hmmm...ty jsou krásnéééé !!!Tak ještě taky jedny přidám... jen to sklo nemůžu splašit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 Paráda! Na pátky bych se asi těšil ještě víc, jen sem s ostatními, my jsme tady všichni GoGo Tak jo, teda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 Paráda! Na pátky bych se asi těšil ještě víc, jen sem s ostatními, my jsme tady všichni GoGo A ještě jedny...Doxa, kdy ještě Doxa byl pojem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 Tak jo, teda... Tak když ty takhle, tak to musím zbrojit Vytáhnu teda svůj nejpeckovnější kus a to 40 let nenošené chrona s kalibrem Venus 170 ala Breitling, největší pecka na tom je ale to, že jsou jako nové a to 18 karátové zlato, to je lahoda, přál bych Vám je teď pánové vidět. Nemají žádnou chybu, no ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 Tak když ty takhle, tak to musím zbrojit Vytáhnu teda svůj nejpeckovnější kus a to 40 let nenošené chrona s kalibrem Venus 170 ala Breitling, největší pecka na tom je ale to, že jsou jako nové a to 18 karátové zlato, to je lahoda, přál bych Vám je teď pánové vidět. Nemají žádnou chybu, no ne ? Tak to jsi posral, nebudu spát, chci je, nepotřebuješ je, nemáš k nim hadry, pleť, prostě je ani nechceš...jsou božííííí !!!Nemám trumfy...zlaté mám tyto...Erka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 klobouček! jak se Ti podařily sehnat? Jaký je ten řemínek na ruce? Eman: Ty Doxy by Synchron by po výměně toho skla vypadaly super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 Tak když ty takhle, tak to musím zbrojit Vytáhnu teda svůj nejpeckovnější kus a to 40 let nenošené chrona s kalibrem Venus 170 ala Breitling, největší pecka na tom je ale to, že jsou jako nové a to 18 karátové zlato, to je lahoda, přál bych Vám je teď pánové vidět. Nemají žádnou chybu, no ne ? To není možný, to je koláž, aby jsi nás tu umrtvil...fakt paráda !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 Tak když ty takhle, tak to musím zbrojit Vytáhnu teda svůj nejpeckovnější kus a to 40 let nenošené chrona s kalibrem Venus 170 ala Breitling, největší pecka na tom je ale to, že jsou jako nové a to 18 karátové zlato, to je lahoda, přál bych Vám je teď pánové vidět. Nemají žádnou chybu, no ne ? Vypadají super,jen si myslím,že kůže by jim slušela víc jak tah Nějaký pěkný hnědý např.krokouš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 Tak ještě než půjdu spát...RADO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se