Přejít na obsah

Nosíte své vintage kousky?

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 7,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

teeeeda! naaadhera!

Díky! Nebyl jsem si jistý, ale jsem moc rád, že jsem po nich sáhl. Bohužel jsem dnes zjistil, že tu značku zřejmě někdo koupil a teď dělají čínské reedice...naštěstí nesahají originálu ani po kolena, ale i tak je to škoda.

To Eman: Ty Helvetie jsou moc hezké, ty Certiny jsem nedávno viděl na živo za sklem a překvapilo mě, jak je na ruce ten tvar pouzdra opticky zmenšuje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To Eman: Ty Helvetie jsou moc hezké, ty Certiny jsem nedávno viděl na živo za sklem a překvapilo mě, jak je na ruce ten tvar pouzdra opticky zmenšuje.

Ty Helvetie jsou neuvěřitelně tenké a mají krásný, specifický zvuk, jako by gong, nebo tak něco, když tikají.

Odkaz ke komentáři

Tak jo, teda...

Tak když ty takhle, tak to musím zbrojit :D

Vytáhnu teda svůj nejpeckovnější kus a to 40 let nenošené chrona s kalibrem Venus 170 ala Breitling, největší pecka na tom je ale to, že jsou jako nové a to 18 karátové zlato, to je lahoda, přál bych Vám je teď pánové vidět. ;)

Nemají žádnou chybu, no ne ? smile_anim.gif

post-21738-005708100 1352845549.jpg

Odkaz ke komentáři

Vytáhnu teda svůj nejpeckovnější kus a to 40 let nenošené chrona s kalibrem Venus 170 ala Breitling, největší pecka na tom je ale to, že jsou jako nové a to 18 karátové zlato, to je lahoda, přál bych Vám je teď pánové vidět. ;)

Tak to jsi posral, nebudu spát, chci je, nepotřebuješ je, nemáš k nim hadry, pleť, prostě je ani nechceš...jsou božííííí !!!

Nemám trumfy...zlaté mám tyto...Erka

post-10202-014990400 1352845736.jpg

Odkaz ke komentáři

To není možný, to je koláž, aby jsi nás tu umrtvil...fakt paráda !!!

Odkaz ke komentáři

Vypadají super,jen si myslím,že kůže by jim slušela víc jak tah :smile_anim: Nějaký pěkný hnědý např.krokouš :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...