Přejít na obsah

Nosíte své vintage kousky?

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 7,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Populární příspěvky

Wanderer

Dneska zase černej stroj a černý hodinky. Tohle víc vintage už být nemůže...  

Jeronimo

Kapitán

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

f3e72cd5154d8991dada0181aa135

VintageLover

18 Karatova paráda

nosíme vintáže a nosit budeme..... dneska trochu toho chronosvisu smile_anim.gif

moc pekny,nedavno je nekdo postoval po kompletni GO,serizeny,namazany,vylesteny a na krasnym hnedym remenu,trochu sem si z nich uslintnul

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

moc pekny,nedavno je nekdo postoval po kompletni GO,serizeny,namazany,vylesteny a na krasnym hnedym remenu,trochu sem si z nich uslintnul

jo, jo taky jsem z nich nadšený. Moje jsou taky po GO. šlapou skvěle, stopky taky, dokonce na milimetr lícují s cifrem ;) na ciferníku lehkýškrábanec ale jinak skvěla kondice. ppásek je hnědo-červený. prostě je miluju

Odkaz ke komentáři

Přispívám dalšími mazlíky. Včera jsem konečně sehnal použitelný tah PVD a nyní jsou prostě k sežrání. Citizen bullhead PVD / 70.létasmile_anim.gif

Bullhead jsou fajn,to PVD ale není autentický,že ne?

Odkaz ke komentáři

Nejsem si jist, jak to myslíš? Jediné co mě napadá je původní ocel a potom PVD úprava, nebo myslíš ten tah? Jsem už dneska nějakej přetáhlej a moc mi to nemyslí sad01_anim.gif

no myslel jsem to tak,jestli je ta PVD uprava puvodni,nebo dodelavana pozdeji,ptam se,protoze jsem tohle na bullheadech nikdy nevidel,coz pochopitelne vubec nic neznamena,proto se ptam:-)Vypada to zajimave...

Odkaz ke komentáři

no myslel jsem to tak,jestli je ta PVD uprava puvodni,nebo dodelavana pozdeji,ptam se,protoze jsem tohle na bullheadech nikdy nevidel,coz pochopitelne vubec nic neznamena,proto se ptam:-)Vypada to zajimave...

Tak jsem to pochopil správně rolleyes.gif

No co jsem všechno dohledal na netu, tak udělali i tuto variantu. Nechci říkat, že se jedná o LE, ale dělali to přímo v Citizenu, aspoň co jsem dohledal. Já jsem je sháněl půl roku. Pak byl teda problém s tím tahem a hlavně

s uchycením tahu na nožičky. Ale výsledek se mi fakt líbí a ještě jsem je nesundal z ruky guitar.gif

Odkaz ke komentáři

Tak jsem to pochopil správně rolleyes.gif

No co jsem všechno dohledal na netu, tak udělali i tuto variantu. Nechci říkat, že se jedná o LE, ale dělali to přímo v Citizenu, aspoň co jsem dohledal. Já jsem je sháněl půl roku. Pak byl teda problém s tím tahem a hlavně

s uchycením tahu na nožičky. Ale výsledek se mi fakt líbí a ještě jsem je nesundal z ruky guitar.gif

hm,tak to je parada,myslel jsem,ze je to dodelavka,pro mne prijemne prekvapeni,s tim tahem vypadaj fakt dobre,jen co je pravda.Jsem zase o neco chytrejsi,tohle fakt vidim prvne.Jen davej majzla,at s nima nikde moc nekrisnes,to je pak u PVD prej dost problem...tak je uzivej:-)

Odkaz ke komentáři

Zdravim vospolok - par cvakov z dnesneho dna najrv moje oblubene Constellation a taktiez novy prirastok Zenith ...

Upraveno uživatelem palmone1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...