SakalMarty Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2013 nosíme vintáže a nosit budeme..... dneska trochu toho chronosvisu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2013 nosíme vintáže a nosit budeme..... dneska trochu toho chronosvisu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. moc pekny,nedavno je nekdo postoval po kompletni GO,serizeny,namazany,vylesteny a na krasnym hnedym remenu,trochu sem si z nich uslintnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2013 moc pekny,nedavno je nekdo postoval po kompletni GO,serizeny,namazany,vylesteny a na krasnym hnedym remenu,trochu sem si z nich uslintnul jo, jo taky jsem z nich nadšený. Moje jsou taky po GO. šlapou skvěle, stopky taky, dokonce na milimetr lícují s cifrem na ciferníku lehkýškrábanec ale jinak skvěla kondice. ppásek je hnědo-červený. prostě je miluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2013 Dnes v lese Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 26. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2013 Tak dneska bez chrona Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 26. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2013 Krásný, kalibr Venus 170? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jef33 Odesláno 26. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 26. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2013 Krásný, kalibr Venus 170?ano prosím ...B Premier rok 42-43 podla SN mi to tak nejak vychadza Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 ano prosím ...B Premier rok 42-43 podla SN mi to tak nejak vychadza Jsem přemýšlel, že bych si taky pořídil, ale zatím jsem se ještě nerozhoupal, ale jednou to přijde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 Přispívám dalšími mazlíky. Včera jsem konečně sehnal použitelný tah PVD a nyní jsou prostě k sežrání. Citizen bullhead PVD / 70.léta Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 Přispívám dalšími mazlíky. Včera jsem konečně sehnal použitelný tah PVD a nyní jsou prostě k sežrání. Citizen bullhead PVD / 70.léta Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Bullhead jsou fajn,to PVD ale není autentický,že ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 Bullhead jsou fajn,to PVD ale není autentický,že ne? Nejsem si jist, jak to myslíš? Jediné co mě napadá je původní ocel a potom PVD úprava, nebo myslíš ten tah? Jsem už dneska nějakej přetáhlej a moc mi to nemyslí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2013 Nejsem si jist, jak to myslíš? Jediné co mě napadá je původní ocel a potom PVD úprava, nebo myslíš ten tah? Jsem už dneska nějakej přetáhlej a moc mi to nemyslí no myslel jsem to tak,jestli je ta PVD uprava puvodni,nebo dodelavana pozdeji,ptam se,protoze jsem tohle na bullheadech nikdy nevidel,coz pochopitelne vubec nic neznamena,proto se ptam:-)Vypada to zajimave... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2013 no myslel jsem to tak,jestli je ta PVD uprava puvodni,nebo dodelavana pozdeji,ptam se,protoze jsem tohle na bullheadech nikdy nevidel,coz pochopitelne vubec nic neznamena,proto se ptam:-)Vypada to zajimave... Tak jsem to pochopil správně No co jsem všechno dohledal na netu, tak udělali i tuto variantu. Nechci říkat, že se jedná o LE, ale dělali to přímo v Citizenu, aspoň co jsem dohledal. Já jsem je sháněl půl roku. Pak byl teda problém s tím tahem a hlavně s uchycením tahu na nožičky. Ale výsledek se mi fakt líbí a ještě jsem je nesundal z ruky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2013 Tak jsem to pochopil správně No co jsem všechno dohledal na netu, tak udělali i tuto variantu. Nechci říkat, že se jedná o LE, ale dělali to přímo v Citizenu, aspoň co jsem dohledal. Já jsem je sháněl půl roku. Pak byl teda problém s tím tahem a hlavně s uchycením tahu na nožičky. Ale výsledek se mi fakt líbí a ještě jsem je nesundal z ruky hm,tak to je parada,myslel jsem,ze je to dodelavka,pro mne prijemne prekvapeni,s tim tahem vypadaj fakt dobre,jen co je pravda.Jsem zase o neco chytrejsi,tohle fakt vidim prvne.Jen davej majzla,at s nima nikde moc nekrisnes,to je pak u PVD prej dost problem...tak je uzivej:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2013 nejsou to vintage, ale je to vintáž stajl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javert Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2013 Dnes GUB Glashütte/SA kalibr 66.1 - jejich původní stav a nějaké info zde Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2013 Už jsem tam koukal, zatím ti nikdo neporadil tak jsem zvědav, jak se rozhodneš, co s nima... Alke jinak zajímavé hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 (upraveno) Zdravim vospolok - par cvakov z dnesneho dna najrv moje oblubene Constellation a taktiez novy prirastok Zenith ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. března 2013 uživatelem palmone1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se