Jeronimo Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 Dnes jedny kostelní a sexuálně nevyhraněné s kotvičkou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 Dnes na malu oslavu by sa mohli hodit tieto Baume & Mercier (az na foto som si vsimol ze mam datum o den dopredu, hned to napravim:)Tak to je mňamka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javert Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 B&M jsou nádherné. To je opravdu jiná liga!!! Kde se takový skvost dá koupit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rango Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 Ano ano, rucni natah a zlato...rok vyroby bohuzial neviem. Kupit sa mi to postastilo tu na Slovensku od jedneho pana, mal toho v zbierke viacej, vsetko zlate, tak sme urobili nejaky obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 Ano ano, rucni natah a zlato...rok vyroby bohuzial neviem. Kupit sa mi to postastilo tu na Slovensku od jedneho pana, mal toho v zbierke viacej, vsetko zlate, tak sme urobili nejaky obchod. Sakra, to má ale někdo kliku.... Tak ti je mohu jenom závidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javert Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 Dnes jsem vzal holky na procházku, tak snad se budou líbit!!! Všechny tu byly zveřejněny, ale ne takhle spolu. Podle mě krásná gruppa Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 Dnes jsem vzal holky na procházku, tak snad se budou líbit!!! Všechny tu byly zveřejněny, ale ne takhle spolu. Podle mě krásná gruppa Ty chronosuisse jsou prostě dokonalý.... a vypadá to, že už si pokročil i s těma glashutěma, pokud si je nepletu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javert Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2013 Chrona mám pořád v ruce a musím se jich dotýkat. Skoro jako nová milenka :-D Glashütte si pamatuješ správně. U těch jsem jen vyčistil strojek, pouzdro a trochu ciferník, protože musely být delší dobu bez sklíčka. Jejich čas ještě přijde. Nechám je pozlatit, obnovit barvu dnů v týdnu, ručičky mají korozi a pak je tu ciferník, který je ve špatném stavu, tak nevím, jestli ještě půjde odborně vyčistit. Asi by pomohl přetisk, ale to už by byl asi velký zásah. Na jednu stranu je chci nechat zrenovovat, na druhou je nechat v co největším origo stavu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2013 (upraveno) Krasne hodinky Upraveno 27. března 2013 uživatelem Matiniela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2013 Dnes jedny kostelní a sexuálně nevyhraněné s kotvičkou. Ahoj, docela mě zaujala ta "Rado" kotvička na Citizenech. Nevěděl jsem, že ji používali taky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2013 (upraveno) Upraveno 27. března 2013 uživatelem Matiniela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2013 Ahoj, docela mě zaujala ta "Rado" kotvička na Citizenech. Nevěděl jsem, že ji používali taky....... Taky jsem se prvně divil. Už jsem ji na Citizenech pár krát viděl, ale většinou na podobných nenositelných modelech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2013 Chrona mám pořád v ruce a musím se jich dotýkat. Skoro jako nová milenka :-D Glashütte si pamatuješ správně. U těch jsem jen vyčistil strojek, pouzdro a trochu ciferník, protože musely být delší dobu bez sklíčka. Jejich čas ještě přijde. Nechám je pozlatit, obnovit barvu dnů v týdnu, ručičky mají korozi a pak je tu ciferník, který je ve špatném stavu, tak nevím, jestli ještě půjde odborně vyčistit. Asi by pomohl přetisk, ale to už by byl asi velký zásah. Na jednu stranu je chci nechat zrenovovat, na druhou je nechat v co největším origo stavu... hele přetisk cifru bude za strašnou raketu, to nevím, jestli by se hodnota hodinek o tuto částku navýšila, ale myslím si, že vůbec. Jinak tu renovaci co popisuješ, to je skoro novovýroba Ale jsem rád, že jsou pořád stejní pacienti, který to řeší a že v tom nejsem sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2013 ... Taky jsem se prvně divil. Už jsem ji na Citizenech pár krát viděl, ale většinou na podobných nenositelných modelech. Napadla mě stejná otázka. Máte někdo vysvětlení, proč kotvička, kterou využívalo Rado, používal citizen? Historická spolupráce na pouzdrech, cifrech, ????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2013 Včerejší pomazlení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2013 Dnes po dlouhé době. Omluvte datum. Nechtěl jsem je týrat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2013 U těch Citizenů bych to viděl na prosté kopírování... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2013 U těch Citizenů bych to viděl na prosté kopírování... A myslíš, že byly tehdy tak drzí? Jako to je jako kdyby začal opel, dávat do znaku logo bavoráku. Tomu bych moc nevěřil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 29. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2013 ...taky jsem dneska vytáhl stařeny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 29. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2013 ...taky jsem dneska vytáhl stařeny Špatná fotka super hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se