ricous Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Odesláno 12. října 2009 Máme to do Heidenau v NDR cca 40 km. Dřív se jezdilo jednou týdně do Globusu u nás, teď 1x za 14 dní směr Říše. Ta hoďka tam a zpět navíc za tu kvalitu určitě stojí...
ashok Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 malá ironická vložka k tématu ze seriálu Futurama: Dr. Zoidberg nakupuje občerstvení pro kamarády v bufetu při Blernsballovém zápase v roce 3000: "Prosil bych obří oliheň" Prodavač: "Nevedem" Dr. Zoidberg: "Dobře, tak tedy lidské mládě v housce" Prodavač: Housky došly" Dr. Zoidberg: "Fajn, tak mi dejte něco, kde je plno červů" střih na hlediště, všichni pojídají klasické hotdogy Fry: "Aspoň že hotdogy jsou stejný..."
Stepino Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Odesláno 23. října 2009 (upraveno) tuhle debatu jsem zatim jen procital a vzdy me to zvdene ze zidle. Jsem clovek co rad vari, rad ji, rad ochutnava,ale musim rict ze casto neni z ceho varit - to uz tu bylo zmineni nekolikrat. proto syry kupuji v Cheesy (ac jsem z Prahy tak nakupuji 1x mesicne v C.B.) ovoce zeleninu se snazime kupovat v Praze Kunraticich ve "Stodole" a jeden priklad z Italie. Mame dobre zname na Sicilii, kde je mestecko Pachino , je zname ze je tam celorocne teplo a proto se tam pestuji male koktejlove rajcatka. Jsou to prvni zrala rajcata v Evrope, ktere se dovazi do Anglie a Belgie a Holandska. Paradoxne jsem je v zivote nevidel u nas v CR. zato v case kdy je ze Sicilie vozi smer sever, tak holansko zasobuje ceske hypermarkety zelenymi rajcaty a nechava si ty dobre z Italie. Dalsi priklad je s broskvema - koupil jsem kilo broskvi z Italie s predstavou ze budou stejne tvrde a pritom sladke tak jako na Sicilii, chyba lavky. po tydnu kdy jsem se je snazil nechat dozrat, byly porad tvrde bez chuti a zacaly zevnitr plesnivet. z Prahy je to pro prumerne vydelavajici rodinu s jednim prijmem (manzelka na materske) dost daleko (sluzebni auto nemaje) jet na otocku do nemecka. S. P.S. jak mam jeste nasetrit na dum v kterem by si manzelka tak pral bydlet (ja samozrejme taky) P.P.S. asi bych mel prestat pracovat , protoze jak tu uz jednou nekde zaznelo , prace je posledni zoufaly pokus jak ziskat penize Upraveno 23. října 2009 uživatelem Stepino
Jay Doll Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 Sorry, že zase vytahuju tohle staré téma, ale dnešní článek v HN naznačuje, že se zatím nic nezměnilo. ČLÁNEK
Jakub Štefka Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 Nezměnilo a brzo ani nezmění. Když si zahraju na ďáblova advokáta, tak ona to není až tak chyba prodejců (marketů) - je to o spotř. preferencích. Když jsme srovnávali prodeje dvou výrobků co vyrábíme, jeden v super kvalitě, ale dražší a jeden, slušně řečeno"levnější", tak jednoznačně frčel prodej toho "levnějšího"... Ono diskuze jsou plné lidí co chtějí párek z masa, ale za 60kč .).... To prostě nejde... Sorry, že zase vytahuju tohle staré téma, ale dnešní článek v HN naznačuje, že se zatím nic nezměnilo. ČLÁNEK
Frantik Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 Kde je poptávka, je i nabídka...........jak jednoduché
Lemare Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 Taky přidám jeden aktuální článek k tématu - http://ekonomika.idnes.cz/marks-spencer-chce-cechum-prodavat-dobre-jidlo-ale-nema-dodavatele-p9t-/ekonomika.aspx?c=A111106_205904_ekonomika_abr .M&S lze relativně věřit, pokud znáte jejich trvanlivé potraviny, tak asi víte, že v rámci ČR je to dost nadprůměr.
Návštěvník ?po Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 Kde je poptávka, je i nabídka...........jak jednoduché no jo Franto, ale on každý (skoro nikdo) nepobírá dvě kila měsíčně, aby si mohl dopřát kvalitní stravu = poptávka po srágorách bude ještě dlouho, myslím, že za našeho života určitě a pak už budou rovnou amarouny
ricous Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 Sakra a jak to delaj v tom enderakove? Lidi tam taky radeji kupuji levnejsi veci, ktere se mnohdy vejdou i pod cenu u nas, a kvalita je jinde...?
Návštěvník ?po Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 (upraveno) Sakra a jak to delaj v tom enderakove? Lidi tam taky radeji kupuji levnejsi veci, ktere se mnohdy vejdou i pod cenu u nas, a kvalita je jinde...? jestli to bylo na mně, tak nevím - v NDR nenakupuji a nedokážu posoudit jestli je kvalita stejná nebo lepší - jestli to celý není vo tom, že vždycky "platilo" to co je ze západu tak je lepší a stále to v nás nezůstává - vona ta zmrzlina u moře, když zájezd stál 150 talířů chutná prostě líp x to se nedá voddiskutovat - HE HE Upraveno 16. listopadu 2011 uživatelem ?po
ricous Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 (upraveno) Ypousi bylo to vseobecne do diskuze. Nekde jsem cetl srovnani blbejch burtu Kaufland u nas a v DDR. U nich levnejsi, podil masa ale vyssi. Oduvodneni - ceskej zakaznik to tak zada a je na to zvyklej... Upraveno 16. listopadu 2011 uživatelem ricous
Horhe Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 Fakt je, že i blbej JA! párek obsahuje 98% masa. A to je skoro to nejlevnější, co koupíš.
Návštěvník ?po Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 (upraveno) Ypousi bylo to vseobecne do diskuze. Nekde jsem cetl srovnani blbejch burtu Kaufland u nas a v DDR. U nich levnejsi, podil masa ale vyssi. Oduvodneni - ceskej zakaznik to tak zada a je na to zvyklej... tak potom je to v pořádku ne ? prostě sme zvyklý pří opékání u vohníčku na smrad jako když pálíš plastovou židličku z DIY marketu - a sme zpátky u frantovo příspěvku a o tom, že na to nemáme peníze = prostě nemáme peníze na to žít zdravě, protože musíme platit spousty jiných věcí, aby sme neskončili pod mostem na papírový krabici a f odložený vlněný dece z ikea šopu - to je celý příběh - příběh 80% lidí v této bohulibé zemi Upraveno 16. listopadu 2011 uživatelem ?po
railmaster Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 Je známe, že nám sem dávajú sračky. Niekde sa toho musia zbaviť. Prebalená šťavnatá hydina, umelé kečupy, jogurty atd. Domáci výrobcovia melú z posledného a keď domelú, to len budú hody. A potom, že prečo si chovám hydinu a kupujem domáce mlieko aj syry a keď mraznička dovolí aj mäso? A sused oproti pečie aj domáci chlieb. Len s ovocím je to premenlivo, ale zatiaľ som stromy nestriekal, ani zeleninu.
ricous Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 Ypousi ale svadet vse na prazdnou kapsu spotrebitele u nas podle meho taky nejde. Jak jsem psal - dederoni taky otacej kazdej cent a za stejnou i nizsi cenu se jim dostane zbozi nesrovnatelne kvality. Prijde mi, ze se proste na zakazniky z ost bloku kaka...
Návštěvník ?po Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 (upraveno) Ypousi ale svadet vse na prazdnou kapsu spotrebitele u nas podle meho taky nejde. Jak jsem psal - dederoni taky otacej kazdej cent a za stejnou i nizsi cenu se jim dostane zbozi nesrovnatelne kvality. Prijde mi, ze se proste na zakazniky z ost bloku kaka... vždyť jsem psal, že tam nenakupuji a neznám jejich trápení - teď už vím, že jsme na jedné lodi (oni jedí maso a my ten obal, to je jak v RVHP) HA HA Upraveno 16. listopadu 2011 uživatelem ?po
NIGHTinGALE Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 (upraveno) To jsou zase kydy. Ten článek postnutej Jay Dollem mě fakt pobavil. Třeba ty kečupy.Teď je testovali v dtestu, tady máte výsledky.Zajímavé, dá se koupit levnej kečup, kde je podíl rajčat 81%. A oni, chudáci, z toho článku na internetu, zrovna narazili na kečupy, kde je podíl jen 11%.Takže klidně hořekujte nadále a věřte všemu, co napíšou na internetu.Svatá prostoto. Edit: ty údaje o podílu rajčat, tuňáka a podobně, obšlehli právě z toho dtestu. A zajímavé je, že jako senzaci uvedli právě ty nejhorší výsledky. Pročpak neuvedli tu drtivou většinu výrobků, které vyšly dobře? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. listopadu 2011 uživatelem NIGHTinGALE
utrejch Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 Jak rika NIGHTinGALE ... kupujte si, co vam chutna, a na ostatni a jejich nakupni zvyky se muzete vykaslat, ne?
NIGHTinGALE Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 Ještě k té úžasné německé kvalitě - prémiovej a drahej Heinz má 52% rajčat a zvýšený podíl pesticidů a plísně. O polovinu levnější Kand má podíl rajčat 81%.Sakra, že by speciálně pro ČR dělala Heinz nižší kvalitu? Fakt se směju, tyhle vaše konspirační teorie mě fakt baví.
Návštěvník ?po Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 (upraveno) mrtvej pták v tescu : http://www.novinky.c...olku-ptaka.html Upraveno 16. listopadu 2011 uživatelem ?po
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se