Tomas B. Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Odesláno 30. září 2009 Zdravím, nemá náhodou někdo zkušenost s internetovým obchodem watchfinder.co.uk? Objednal jsem si prostřednictvím kreditní karty od mBank hodinky a bohužel mi bylo oznámeno, že touto kartou není možno platbu provést. Důvodem je absence 3D secure, které je nutné pro mezinárodní platby. Narazil někdo na podobný problém a podařilo se ho vyřešit? Fungovala někomu platební karta od české banky? Tomáš B.
mira1.1 Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Odesláno 30. září 2009 Zdravím, nemá náhodou někdo zkušenost s internetovým obchodem watchfinder.co.uk? Objednal jsem si prostřednictvím kreditní karty od mBank hodinky a bohužel mi bylo oznámeno, že touto kartou není možno platbu provést. Důvodem je absence 3D secure, které je nutné pro mezinárodní platby. Narazil někdo na podobný problém a podařilo se ho vyřešit? Fungovala někomu platební karta od české banky? Tomáš B. S kartou Visa nabo Mastercard by neměl být problém, ale ty máš asi jinou, že?
PavelK Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Odesláno 30. září 2009 (upraveno) Já jsem u nich jednou nakupoval a karta nefungovala. Byly kolem toho ještě nejaké zmatky - napřed že to nejde, pak že jo, tak jsem kartou zaplatil, ale platbu odmítli a poslali mi ji zpátky. Nakonec jsem zaplatil bankovním převodem. Jinak jsem s nimi problém něměl, snad kromě termínu dodání. Napřed to mělo být za 2-4 týdny, pak 4-6 a pak 6-8. Nakonec to tak dlouho netrvalo a taky mi to bylo celkem jedno, protože jsem na to nechvátal. Edit: Že se nedá ze zahraničí platit kartou, mají i na svém webu: If you are placing an order from outside the United Kingdom we need you to pay by bank transfer. Upraveno 30. září 2009 uživatelem PavelK
Tomas B. Odesláno 30. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. září 2009 Já jsem u nich jednou nakupoval a karta nefungovala. Byly kolem toho ještě nejaké zmatky - napřed že to nejde, pak že jo, tak jsem kartou zaplatil, ale platbu odmítli a poslali mi ji zpátky. Nakonec jsem zaplatil bankovním převodem. Jinak jsem s nimi problém něměl, snad kromě termínu dodání. Napřed to mělo být za 2-4 týdny, pak 4-6 a pak 6-8. Nakonec to tak dlouho netrvalo a taky mi to bylo celkem jedno, protože jsem na to nechvátal. Edit: Že se nedá ze zahraničí platit kartou, mají i na svém webu: If you are placing an order from outside the United Kingdom we need you to pay by bank transfer. Díky za info. Asi to nakonec vyřeším tím převodem, než zbytečně zkoušet další karty. Termín dodání mě tolik nepálí. Pokud to bude do Vánoc.
Tomas B. Odesláno 30. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. září 2009 S kartou Visa nabo Mastercard by neměl být problém, ale ty máš asi jinou, že? Já jsem zkoušel Visu a ta právě nefungovala. Ale je možný, že to není problém poskytovatele karty, ale bankovní instituce.
tarmi Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Odesláno 30. září 2009 If you are placing an order from outside the United Kingdom we need you to pay by bank transfer. toto vysvětluje vše, od nás tam kartou prostě zaplatit nejde, Visa, Maestro, telefonní, pikové eso, nic.... Jinak co se týče karet obecně, co vím, většinou nezáleží na bance, ale poskytovateli karty, tzn. VISA atd.
Patrik Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Odesláno 30. září 2009 Tip na platbu. Přes https://web.transfers4free.com/home.aspx můžeš platit do VB a to zdarma, registrace za 4 EURa (platba z bankovního účtu by se dost prodražila, viz můj článek na Měšci - http://www.mesec.cz/clanky/jakymi-zpusoby-...t-do-zahranici/ Registrace za 4 EURa, osobně ale nemám zkušenost, já posílám přes "firemní" - Devizy.cz
sword2 Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 tak mame s manželkou u nich objednané 2x Longines a zatiaľ sme platili len zálohu na objednanie..... šlo to bez problému cez VISA kartu z Tatrabanky....ale inak je fakt, že obchodovanie s nimi je dosť chaotické a s napätím čakám ako to celé dopadne, snáď by som ešte dodal že bez znalosti angličtiny na slušnej úrovni priam nemožné)
macher Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 tak mame s manželkou u nich objednané 2x Longines a zatiaľ sme platili len zálohu na objednanie..... šlo to bez problému cez VISA kartu z Tatrabanky....ale inak je fakt, že obchodovanie s nimi je dosť chaotické a s napätím čakám ako to celé dopadne, snáď by som ešte dodal že bez znalosti angličtiny na slušnej úrovni priam nemožné) domlouval si to telefonicky nebo mailem?
sword2 Odesláno 5. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2009 mailom aj telefonicky....ale už sa to blíži k šťastnému koncu
Tomas B. Odesláno 5. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. prosince 2009 mailom aj telefonicky....ale už sa to blíži k šťastnému koncu Jsem zvědavý na výsledek. Já jsem komunikaci s nimi vzdal.
sword2 Odesláno 17. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2009 ....dnes prišli objednané hodinky z watchfinder.co.uk takže môžem stručne opísať genézu nákupu od začiatku až po koniec : vybrali sme si s manželkou 2x Longines...kedže cena v kamenných predajniech v SR bola aj po zľavách viac ako 4000EUR rozhodol som sa pre nakup cez net...nakupy z USA som vylúčil(kôli clu, DPH, vybavovaniu formalít a pod)ostala EU a watchfinder sa javila ako najlepšia voľba. Cena bola niečo cez 2000EUR a k hodinkam medzinárodná záruka. Hodinky nemali skladom, ale doba čakania bola 5-6 týždňov takže prijatelné.Po objednaní cez net pri platbe zálohy za objednanie vznikol prvý problémik VISA aj MASTERCARD sa tvárili že platba neprebehla skúsili sme to 4x bez výsledku...tak som si povedal, že to teda asi nejde a požiadal manželku, ktorá vládne lepšou angličtinou ako ja, aby to na druhý deň vykomunikovala a dohodla spôsob úhrady...hneď rano(ak teda vstávate o 10.00) ale volal pracovník eshopu Alex, ktorý potvrdil, že sme zaplatili zalohu 4x(napriek hlaseniam ze platba neprebehla)...a že nam peniaze naviac vracajú späť...o dva dni manzelke volal pracovník nemenovanej banky( Tatrabanky ) "že sme zaplatili 4x oni platbu autorizovali a či je to OK!"...tomu doteraz moc nerozumiem, prečo vlastne volal, pochopil by som ak by volali pred autorizáciou, ale ked už autorizovali platbu bolo to už dosť jedno ..no nič...asi o 2 týždne nám prišiel mail z watchfinder.co.uk, že prvé hodinky už prišli, a že treba doplatiť zbytok...čo manželka spravila s pomocou VISA karty, no vzapätí prisiel mail od Alexa, ze prisli prvé hodinky a treba ich doplatit....manželka mu teda zavolala, že už tak spravila cez VISU...no Alex povedal, že je v tom nejaký problem s našou bankou(neupresnil aký) a ze nám vrátia celú sumu za prvé hodinky a máme to zaplatiť cez bankový príkaz...tak sme aj spravili. O ďalsie dva týždne nám prišel mail, že majú aj druhé hodinky a treba doplatiť zbytok...tu sme už platili cez Internet banking a bezproblémovo...oboje hodiniek nám poslali naraz(bolo to nase prianie) cez British Royal Post a bolo to v SR za tri dni.Celkovo zhrnuté...moznost nákupu za super cenu 1*, medzinárodná garancia1*, ochota1*, komunikácia 2 ... áno je tu trocha u watchfinder problém kôli protichodnosti informácií od rôznych pracovníkov, ale keď sme neskôr už komunikovali výlučne s Alexa bolo to v pohode. Platba cez Internetbanking bezproblemová, Angličtina nutná aj cez telefón... e-shop určite doporučujem do pozornosti cteným chronomágom/chronomagorom....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se