911 Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 lolohh, spider ste kokoti, tak a ted k hodinkam. jsou uzasny. na zensky tlape musi vypadat vyborne lolohh, ses na me vys...al s tim pivem co? hlavne ze mi ukazes tu kudlu. a to sem ti pomahal s vyberem.
lolohh Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 lolohh, spider ste kokoti, tak a ted k hodinkam. jsou uzasny. na zensky tlape musi vypadat vyborne lolohh, ses na me vys...al s tim pivem co? hlavne ze mi ukazes tu kudlu. a to sem ti pomahal s vyberem. Sem pořezanej, nezavážu si ani tkaničky od bot. Fakt. Koukáme teď s pani po dámských hodinkách a tydle by se jí líbily. Kdybych jí je ukázal.
911 Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 Sem pořezanej, nezavážu si ani tkaničky od bot. Fakt. Koukáme teď s pani po dámských hodinkách a tydle by se jí líbily. Kdybych jí je ukázal. me se taky libi. na me by vypadaly male, ale 42 akorat. a kup ji je. i kdyz by vice ocenila kvarz
Návštěvník YPO Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 me se taky libi. na me by vypadaly male, ale 42 akorat. a kup ji je. i kdyz by vice ocenila kvarz na tobě je všechno malý, ale ty hodinky mají koule a na dámský ruce obzvlášt
lolohh Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 me se taky libi. na me by vypadaly male, ale 42 akorat. a kup ji je. i kdyz by vice ocenila kvarz Vyhlížíme nové, protože automaty a ruční nátah jí nebaví Automaty se občas zastaví a ruční nátah se musí ručně natahovat.
Baker Odesláno 29. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2009 Uz jsou v prodeji. Klik. A maji konecne sroubovaci clanky tahu.
PhoeniX Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 Snad ty šroubovací tahy rozšíří i na ostatní modely.
PhoeniX Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Odesláno 30. října 2009 Tak mě napadá... Netušíte, jestli se OMEGA chystá aplikovat šroubovací články tahu i na ostatní modelové řady (např. Speedmaster)? Bylo by na čase.
PhoeniX Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2009 Včera jsem je viděl na živo a musím konstatovat, že vypadají mnohem menší, než kolik je výrobcem uváděno v rozměrech.
Baker Odesláno 2. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2009 To dela ten chronograf, kde je maji ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se