siwi Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 Subaru Impreza - AUTOart 1:18 - moje jediný Ta rezerva v tom kufru
hirsch Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 Subaru Impreza - AUTOart 1:18 - moje jediný Sice jediný, ale SUPER!!!! (jako každé Subaru )
vicomt Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 Impreza jak WRC , tak i v civilní verzi v jakémkoliv měřítku nemá chybu , YPO paráda . Někde jí od AutoArt v 1:43 mám taky . Přidám sem taky AutoArt , Mercedes Benz G 300 , v krátké verzi ( s odpruženou zadní nápravou)
siwi Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 (upraveno) Teda ale... To je krásný Géčko! Takže dnes se zase jede v Mercedesech? MB 230 SL NEO Models 1/43: EDIT: Aha, tak koukám, že jsem sem už jednu jeho fotku před časem dával... Upraveno 5. dubna 2015 uživatelem siwi
vicomt Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 Jj , budou Mercedesy , nafotil jsem zatím jen S coupé pro Sphinkxxe a ještě jednou trochu líp G Wagon AMG . Byl jsem dnes v Černé Růži , trochu jsem to tam prohrabal , ale jo toho nějak moc , co bych nutně potřeboval , třeba to Tvoje SL .
siwi Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 Chodit do Černé růže je dosti nebezpečné. Ještě nikdy jsem tam odtud neodešel s prázdnou.
Murphy97 Odesláno 5. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 Mergly nemam, ale nasel bych par porschaku...Tohle je Carrera RS 2.7 z modelovy rok 1973 od vyrobce Schuco
vicomt Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 Dneska jsem se v Č.Růži udržel , ale úplně výjímečně , spíš jen proto , že jsem nevěděl co bych potřeboval dřív . Martine Poršáčků není nikdy dost , sám jich moc nemám , takže je sem dávej , ať máme na co koukat . Nápis na mřížce motoru 2.7 je super . A přidávám opět jeden AutoArt , Mercedes Benz CL 6.3 AMG .
Sphinxx Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 Hoši paráda!!! Vicomt: Super děkuji, vypadá skvěle . Poslední pěkné CL, to nové se mi oproti "S" nelíbí.
vicomt Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 To máš pravdu , to nové S coupé hlavně zezadu vypadá tak nějak zvláštně , zaobleně . A to jsem si myslel , že alespoň verze od AMG ( mají jí vystavenou v Karlíně u M3000 ) tu záď nějak zvedne , že tomu ty 4 koncovky výfuku dodají nějakej náboj , ale ono nic .
Sphinxx Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 (upraveno) Přesně, jak píšeš, zadek je fakt hodně divnej, jinak by to šlo.To samé na druhou platí pro poslední SL. No jo no, hold vývoj nezastavíš . Upraveno 5. dubna 2015 uživatelem Sphinxx
Murphy97 Odesláno 5. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 Pekne se to tady rozjelo. Moc pekny, panove, vsichni!Jen tak dal...
Murphy97 Odesláno 5. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 Ypo: pekny "su v baru", jak rika jeden kamarad...
Sphinxx Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Chlapi, abych tu jen nekafral, tak jsem dnes poprvé otevřel a vyšouboval zbyteček sbírky od Abrexu. Začal jsem s tím kolem roku 2009 a měl jsem asi 30 kousků, jenže postupem času jsem rozdal něco dceři a dětem v rodině (což se nedá ani fotit) a zbylo pouze pár posledních kusů. Co mě hodně mrzí je model tahače Buggyra MK R-08 Davida Vršeckého, kterého jsem mi rozkousal pes . Takže tady je poslední zbyteček, který mi zbyl.
vicomt Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Sphinxx : pěkný , pěkný , já mám závodní auta rád , protože s potiskama je víc práce , a i když to tiskne stroj , tak zatím vidím větší snahu . A Davida Vršeckého a jeho Buggyru od Abrex mám , taky na ní třeba dojde a nafotím jí . Přihodím sem moje oblíbené a lépe nafocené G 55 AMG od AutoArt . Jo a taky jsem nafotil S class 6.3 AMG , to nám sem taky dám . A na S class W220 od Maisto v 1:43 jsem zapoměl .
vicomt Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 A taky sem přihodím něco Vojtovi , není toho sice moc , ale na koukání je to snad dobrý .
siwi Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 To jsem ani netušil, že máš takovou sbírečku, Davide To Géčko vypadá moc pěkně zpracované.
vicomt Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Jj , jak jsem psal , AutoArt je určitě v některých detailech lepší než Minichamps , Schuco , Norev . Cenově je taky o něco dražší , jako NEO .
siwi Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 To mi radši ani vůbec neříkej. Jestli se rozhodnu začít ještě s AutoArtem, nevím, kam to budu dávat.
Sphinxx Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Géčko super! To je taky klasika klasik. Už se těším na to eSko . Jo jo Vojto, něco málo, donutili jste mě to vytáhnout. U šroubování zpátky mi tekly nervy ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se