Sphinxx Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 . Super, děkuji! Opravdu, tohle auto mám také moc v oblibě, udělals mi radost . Jinak opět TOP zpracování. Děkuji. Jo a pánové, kdyby měl náhodou někdo Volvo 850 T5-R nebo R od AutoArtu, moc rád se mrknu. Samo to nikam nespěchá. Vicomte, ještě jednou díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 siwi : to mi povídej s tím místem . Když se teď budu zaměřovat na youngtimery (které jsem do teď obcházel obloukem) a že mi jich chybí dost , tak to bude problém . Teď jsem se koukal do eshopu FoxToys, co mají od AutoArt. Na štěstí nic, co bych nutně potřeboval. Takže štěstí v neštěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Sphinxx : jsem to tušil . Další Bentley ale už fakt nemám . A Volvo taky ne siwi : zatím teď nic nepotřebuješ , ale jak dlouho ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Vicomt: jasně, jasně, nemůžeš mít všechno, ale máš moc pěkné modely . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Bentley nemám žádný, proto budu pokračovat v mercedesové vlně. MB třídy A (Maisto 1/18) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Už se nemůžu dívat na ty vaše nedorostlý šmudly, tak sem přihodím fotky dvou dospělejch modelů s pořádnýma bigblockama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 No teda ale... Mega klobouček. Fotky i auta. Výrobce? Měřítko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Oba modely jsou osmnáctiny, Mustang je od Autoartu a Firebird je od Exact Detail. Druhý jmenovaný výrobce již bohužel neexistuje (ale práva na modely odkoupila jiná firma, která ale už jenom dělá prakticky pouze nové barevné varianty). Mustangy od AA mám moc rád- škoda jen, že mají z muscle cars práva pouze na ty Mustangy......celkově je na nic, že všichni top výrobci amerik 60. a 70. let (GMP, Exact, Highway 61, Ertl Authentics) víceméně zanikly nebo už jen chrlí tytéž modely v milionech barevných variantách. Samozřejmě mi toho ještě hafo chybí, ale ty cenovky už jsou dnes většinou mimo, 300EUR prostě za tyto modely nedám, to už radši za CMC nebo Exoto, proto se víceméně začínám přeorientovávat na ně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Díky za info. Motory mi na osmnáctiny připadají hodně dobře zpracované. To teda palec hore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Tak jestli se ti líbí takhle zpracovaný, tak se podívej třeba na CMC nebo EXOTO (taky osmnáctiny), to už je totální špička (bohužel i cenově) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 To je krasa ...Tak jestli se ti líbí takhle zpracovaný, tak se podívej třeba na CMC nebo EXOTO (taky osmnáctiny), to už je totální špička (bohužel i cenově) Už se nemůžu dívat na ty vaše nedorostlý šmudly, tak sem přihodím fotky dvou dospělejch modelů s pořádnýma bigblockama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Tak jestli se ti líbí takhle zpracovaný, tak se podívej třeba na CMC nebo EXOTO (taky osmnáctiny), to už je totální špička (bohužel i cenově) To rád věřím. A cenu si raději ani nepředstavuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 (upraveno) To víš, já mám samý takový pěkný (a levný) koníčky ...diecast modely jsou stejný jak hodinky- začneš u modelů za pár stovek a skončíš u modelů za desítku Upraveno 8. dubna 2015 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 To víš, já mám samý takový pěkný koníčky ...diecast modely jsou stejný jak hodinky- začneš u modelů za pár stovek a skončíš u modelů za desítku Tak daleko jsem se ještě nedostal. Je ovšem pravda, že modely Igra, u kterých jsem jako dítě začínal, stály rovných 20 Kčs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 sashator : nádhera . Mít na tuhle velikost výstavní prostor doma , tak bych se snad i přeorientoval na ty osmnáctiny . Fakt super . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 Díkas. Je pravda, že prostor je potřeba, ale na druhou stranu, pokud se člověk takhle specializuje na určité období nebo téma, tak to trochu větší skleník zvládne. Horší to mají sběratelé, kteří sbírají všehochuť- hledej pak místo pro např. 1000modelů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 sashator : Tak na tisíc modelů jakýchkoliv měřítek už je to na pořádnou garáž nebo halu . Mít jich tisíc , tak už budu hledat prostory na výstavní galerii , aby mi to doma prošlo ( jako podnikatelský záměr , samozřejmě prodělečný ) A já dneska přidám zase malé šmudly , lidovou značku , VW Golf GTI je od Norev , VW Golf R32 je od Minichamps . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 Po modelech Norev jsem jako kluk hrozně toužil, protože se mi moc líbily. Měl jsem od nich Citroen Visa ve zlatavé metalíze. Bohužel zmizel v propadlišti dějin. Škoda ho. Dle tvých fotek se současná produkce Norevu zdá ještě lepší. Na dnešek jsem si pro vás schoval ještě jeden kousek z dílen Maista v měřítku 1/18. BMW M Roadster: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 siwi : pěkný Bavoráček . Doufám , že to není poslední Maisto 1:18 , co nám nafotíš ? Až budu zítra v kanclu , mám tam 2x Smart 1:18 od Kyosho , tak je cvaknu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 Vojto, moc hezké fotky, docela dobrý zpracování na Maistro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se