vicomt Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2015 Sphinxx : tak to je docela škoda , že nezůstala zaparkovaná někde v garáži , dnes už by se s ní dělala velká paráda .Sousedi v ulici měli v garáži Renaulta 8 v modré barvě ( Gordini to nebylo ) a bílou Alfu Romeo 75 , kde je jim konec . To se psal rok 1989 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2015 Chlapi,mam dva stejne modely AUDI R8 od Schuco, samozrejme v kompletnim baleni (plastovy box a papirovy prebal). Stav jako novy.Nemeli byste nekdo neco na vymenu v meritku 1:43 od kvalitativne podobnych vyrobcu a znacek Audi, Porsche, ci Volkswagen?Kdyztak SZ, prosim. Diky, M. Taky díky. Ani já tuhle Audinu nemám v hledáčku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2015 (upraveno) vicomt: No to s Tebou souhlasím, dnes je sice v garáži jiný model, jiné značky, ale ta Alfa má své velké kouzlo. Tehdá jsem to, jako mladej nemohl moc ovlivnit, máti potom přešla na BMW 5er, konkrétně po střetu se srnou. Vydržela nám tři roky (Alfa), fakt na ni moc rád vzpomínám. Designově opravdová kráska. Upraveno 19. června 2015 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 20. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2015 Chlapi,mam dva stejne modely AUDI R8 od Schuco, samozrejme v kompletnim baleni (plastovy box a papirovy prebal). Stav jako novy.Nemeli byste nekdo neco na vymenu v meritku 1:43 od kvalitativne podobnych vyrobcu a znacek Audi, Porsche, ci Volkswagen?Kdyztak SZ, prosim. Diky, M.Diky za reakce.Nekam se ztratily obrazky, tak je sem jeste dam. Co kdyby....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 Zdar chlapi! Byl jsem s dcerou na výstavě LEGO v pražských Letňanech a musím sem dát pár fotek, autaře si myslím zaujme Škoda 1000 MB a za zmínku stojí i model Tatrovky, nebo Opavského železničního nádraží . Jen napíšu, že kdyby tam chtěl někdo vyrazit ať už solo nebo s rodinkou, tak si přichystejte nemalou částku za vstup, protože cena za lístek je trochu mimo . My navíc odešli se třemi stavebnicemi navrch . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 Sphinxx : Lego pěkný , co všechno jde z kostiček postavit . Nejvíc se mi líbí Tatrovky . Min.víkend jsem tam chtěl s klukama taky vyrazit , ale vstupné mě trochu odradilo a radši jsem mladšímu koupil krabici Lego Star Wars . Vloni na Lipně byla výstava Lego ve sportovní hale a nádraží Opava jsem tam taky zahlédnul . Asi to budou stejné exponáty , ale na Lipně bylo vstupné bych řekl normální . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 Tisícovka z Lega? Bombice! Odesláno z mého LENOVO YOGA Tablet 2-830F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 vicomt: Jo, to bude stejné nádraží , možná trochu jiné rozložení modelů. A ta cena je fakt nesmysl, když vezmu rodinnou vstupenku, jsi v tom s parkováním za dvojku + občerstvení + nějaké Lego a jsi na 4-5.000,-Kč. Takže přesně, jak píšeš - raději koupit dětem nějakou stavebnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 Tisícovka z Lega? Bombice! Odesláno z mého LENOVO YOGA Tablet 2-830F pomocí Tapatalk Jj. ... docela jsem na to čuměl . Vypadá opravdu dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 Sphinxx : V Praze je blaze ale draze Tak zase pár fotek na víkend , dnes Bayerische Motoren Werke , ty tu moc nejsou ( kromě siwiho Bauera ) BMW 1602 od DeAgostini a BMW M3 od Minichamps . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 vicomt: Jaké měřítko je ta M3? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 Sphinxx : u mě klasika , 1:43 Tenhle model jsem tu už dával , ale teď je snad lépe nafocený , M5 od Kyosho , 1:43 + jedno foto reálné M5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 Díky, díky ... u té M3 bych čekal lepší zpracování, to ta M5 je na tom lépe, ale jsem perfekcionalista. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 Za tu šestnáctistovku díky. To je moc pěkný kousek. A jinak sem tu dával ještě jednoho bavoráka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2015 siwi : Jj , na tohle BMW roadster jsem zapoměl BMW X5 od AutoArt a závodní od Solida . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2015 AutoArt nezklamal. Odesláno z mého LENOVO YOGA Tablet 2-830F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2015 Tak . . . byly narozky a již dorazila limitka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2015 Pěknýýý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2015 Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2015 Tak . . . byly narozky a již dorazila limitka Super!!! Vypadá krásně, tak snad bude více fotek . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se