Sphinxx Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 Ta Vette je super !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 Old and New School Kdyby měl někdo zájem o tu 1800 ve slonové kosti, asi bych ji prodal za nějakou symbolickou sumu ... je to poslední co mi tu zůstalo z poměrně rozsáhlé sbírky, stav průměr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 Po dlouhé době něco přidám. Vcera jsem neodolal a na burze jsem si koupil tento uplne novy maly plasťáček Liazky z Igry Odesláno z mého SM-G900F pomocí TapatalkJo, tyhle Liazky jsem svého času taky sbíralOld and New School Kdyby měl někdo zájem o tu 1800 ve slonové kosti, asi bych ji prodal za nějakou symbolickou sumu ... je to poslední co mi tu zůstalo z poměrně rozsáhlé sbírky, stav průměr.Davide, to Volvo je libovka. Co je to za výrobce, prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 Díky, je to originál Volvo, není to žádný komerční výrobce. Pokud jde o BMW, výrobce je Maistro . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 Hmmm, škoda, že ho nemám kam dát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 Mě tady zbyly posldní tři kusy ... BMW nechám dceři na hraní, Volva je mi líto, to raději prodám, protože jsem jej dlouho sháněl a Audi A6L od Paudi jsem expedoval v pátek ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WRXSTi Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 Tak jelikož Sphinxx pochválil jako jediný Vette (která mě třeba hrozně bere), postnu další dva kousky:1. jeden youngtimer v podobně Renaultu R15 GTL 1979 - v tomto originále jsem se dokonce jako malý svezl (ale už si to ani nevybavuju) :-) (1:18 OTTO MOBILE)2. pro mě jedno z nejúžasněji navržených aut (design, typ, motor...), ale holt malosérie se všemi nedokonalostmi. TVR Sagaris 2005 (1:18 REVELL) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 Tak tu R15 ti ovšem chválím až do nebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 Myslím že tyto legendy patří k sobě, obzvláště když jsme na hodinkovém fóru Steve McQueen, PORSCHE 917K (Brumm 1:43) a Heuer Monaco Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WRXSTi Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 Tak to je hodně libové kombo Asi zkusím něco podobného, ikdyž tu 917K nemám (ale mám 908/02, což bylo snad přímo McQueenovo auto) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 Tak to je hodně libové kombo Asi zkusím něco podobného, ikdyž tu 917K nemám (ale mám 908/02, což bylo snad přímo McQueenovo auto)Steve McQueen měl ve filmu konkrétně číslo 20: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duri86 Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 Jeden NOS E36 BMW arts leží asi rok doma, teda v praci nevybaleny. Kupil som kukol a dal do skrine medzi monterky. Nechcem aby vybledla čo by len krabica. Najdem slušnu E36 coupe v bielej a moja "pani" len namieša farby a premeni farby s modelom na original. http://www.bmwdrives.com/artcars/bmw-artcars-chia.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duri86 Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 Je to megalux... na požiadanie vybalim a nafotim na slniečku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 Sjezd Wartburgů Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 Ten pickup je libovej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 Ten pickup je libovej.JJ díky, všechny jsou to 1: 43 z edice "Kultovní auta". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 JJ díky, všechny jsou to 1: 43 z edice "Kultovní auta".Jj, myslel jsem si to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 Trochu to oživíme Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 28. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 Charóšaja Vólga! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 Hmmm,pěkná Volha. Taky jsem před revolucí pár ruských modelů měl. Dokonce i limuzínu ZIL. Ta byla pěkně dlouhá Na těch modelech mě bavilo, že bylo všechno otevírací. I zadní dveře včetně rámů. To u ostatních renomovaných výrobců nebylo v měřítku 1/43 vůbec běžné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se