Přejít na obsah

Sberatelstvi - modely aut a motocyklu

Doporučené příspěvky

Po dlouhé době něco přidám. Vcera jsem neodolal a na burze jsem si koupil tento uplne novy maly plasťáček Liazky z Igry :)

eeff005acfbb8a19b5ad117ce9b04c6d.jpg

Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk

Jo, tyhle Liazky jsem svého času taky sbíral

Old and New School

Kdyby měl někdo zájem o tu 1800 ve slonové kosti, asi bych ji prodal za nějakou symbolickou sumu ... je to poslední co mi tu zůstalo z poměrně rozsáhlé sbírky, stav průměr.

Davide, to Volvo je libovka. Co je to za výrobce, prosím?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Tak jelikož Sphinxx pochválil jako jediný Vette (která mě třeba hrozně bere), postnu další dva kousky:

1. jeden youngtimer v podobně Renaultu R15 GTL 1979 - v tomto originále jsem se dokonce jako malý svezl (ale už si to ani nevybavuju) :-) (1:18 OTTO MOBILE)

2. pro mě jedno z nejúžasněji navržených aut (design, typ, motor...), ale holt malosérie se všemi nedokonalostmi. TVR Sagaris 2005 (1:18 REVELL)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Myslím že tyto legendy patří k sobě, obzvláště když jsme na hodinkovém fóru  :) 

Steve McQueen, PORSCHE 917K (Brumm 1:43) a Heuer Monaco

Odkaz ke komentáři

Tak to je hodně libové kombo :notworthy: :speak_cool:

Asi zkusím něco podobného, ikdyž tu 917K nemám (ale mám 908/02, což bylo snad přímo McQueenovo auto)

Steve McQueen měl ve filmu konkrétně číslo 20:

Odkaz ke komentáři

Jeden NOS E36 BMW arts leží asi rok doma, teda v praci nevybaleny. Kupil som kukol a dal do skrine medzi monterky. Nechcem aby vybledla čo by len krabica. Najdem slušnu E36 coupe v bielej a moja "pani" len namieša farby a premeni farby s modelom na original. 

http://www.bmwdrives.com/artcars/bmw-artcars-chia.php

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Hmmm,pěkná Volha. Taky jsem před revolucí pár ruských modelů měl. Dokonce i limuzínu ZIL. Ta byla pěkně dlouhá :D Na těch modelech mě bavilo, že bylo všechno otevírací. I zadní dveře včetně rámů. To u ostatních renomovaných výrobců nebylo v měřítku 1/43 vůbec běžné. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...