vicomt Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2015 Pěkný , pěkný , koukám , že máš Mantičky od nejmenší po největší , všechny měřítka . Ta závodní vlevo je móóc pěkná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2015 siwi : ani jsem Ti včera nepochválil fotky , fakt pěkný , ať už hodinek nebo autíček . Tak Burrago je spíš taková značka pro děti na hraní , i na těch 1:18 to je vidět , že to není úplně ono. Když si postavíš vedle sebe 1:18 od Minichamps a Burrago , tak provedení interiéru je úplně někde jinde. Jo, to máš pravdu. Když jsem si v roce 1986 koupil v Tuzexu svou první čtyřiadvacetinu od Bburaga - Mercedes SSK, byl jsem úplně unešený. Pak jsem v polovině 90. let navštívil veletrh hraček a viděl tam ty osmnáctiny od Minichamps a ještě nějaké dvanáctiny. Ty motory - jenom nastartovat a odjet. V jednom modelu dokonce hrálo rádio - úchvatné! DSC_0041 2.jpg Zrovna jsem ti chtěl říct, ať ty Mantičky vyfotíš z blízka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Pánové, je to pastva pro oči ty vaše obrázky, já sem tedy taky přidám další moje 1:43 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Původně jsem tady do toho vlákna nechtěl cpát jiné měřítko než 1:43 (mám i nějaké 1:87 a potom 1:24 a pár 1: 18) ale u SAABů mi to snad prominete, už proto, že tam jsou hodinky SAAB Turbo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 A ještě sem přidám moji policejní flotilu, (i tam je jich pár v jiném měřítku než 1:43) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 @hirsch: Při pohledu na první sérii fotek tvé sbírky jsem si nejdřív myslel, že se jedná o sbírku moji. Jednak jejím umístěním v sekretáři a druhak zaměřením. Pěkné to máš. Kdo prosím tě vyrobil toho vínového SAABa na první fotce, ve druhé poličce odshora, druhý zleva? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 To je 96 GL od firmy NEO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Tohle jsou moje "Há nulky": Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 To je 96 GL od firmy NEODSC_0023.JPG Myslel jsem si to. Taky ho mám na seznamu. NEO mám moc rád. Vyrábějí řadu zajímavých modelů. Třeba tenhle DAF: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 hirsch : uctivost pane , klobouček Dnes jsem nafotil jen takový výběr , materiálu mám na několik večerů Začnu výběrem USSR , na svojí dobu celkem dobrý . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 siwi : ty Tvoje fotky jsou jak z katalogu , krása . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Sovětské modely jsem v 80. letech taky sbíral, to už jsem psal. Nivu měl kámoš a mě se moc líbila. Obdivoval jsem na ní hlavně natáčecí přední kola a celkově kvalitní provedení. Palec hore!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 siwi : ty Tvoje fotky jsou jak z katalogu , krása . ...a ten tvůj model Mercedesu je přesně to, co bych nutně potřeboval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Hodím sem i ten nepořádek ve vitrínce s Matchboxem , hospodaří tam mladší syn a synovec , takže to takhle vypadá . siwi : pár veteránů , na zlepšení nálady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 A několikrát to mám jak 1:87 i 1:43 , radši , jeden nikdy neví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Myslel jsem si to. Taky ho mám na seznamu. NEO mám moc rád. Vyrábějí řadu zajímavých modelů. Třeba tenhle DAF: DSCN0636.jpgNádhera, to je model typu 55 s variátorem, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 15. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Chlapi, paradne se to tu rozjelo! To jsem netusil, kdyz jsem to pred lety zakladal...Pozadam Kamila, aby nam to vlakno prejmenoval na "Sberatelstvi - modely aut a motocyklu".Preci nebudeme nikoho diskriminovat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Murphy97 : určitě , ať sem můžem dávat všechno Taky pro Tebe dneska něco mám z koncernu VW . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 (upraveno) Nádhera, to je model typu 55 s variátorem, že? Přesněééé Hodím sem i ten nepořádek ve vitrínce s Matchboxem , hospodaří tam mladší syn a synovec , takže to takhle vypadá . siwi : pár veteránů , na zlepšení nálady Díky ti. To je přesně moje. Pár Crossleyů bych taky měl, ale ať hledám jak hledám, vyfoceného jsem našel jen jednoho: Celek sbírky vyfocený nemám. Vyberu tedy namátkou: ...a tak bych mohl pokračovat. Jinak s přejmenováním a přesunem vlákna určitě souhlasím. Budeme to tu mít krásně pestré Upraveno 15. března 2015 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Přesněééé Díky ti. To je přesně moje. Pár Crossleyů bych taky měl, ale ať hledám jak hledám, vyfoceného jsem našel jen jednoho: DSCN2321.jpg Celek sbírky vyfocený nemám. Vyberu tedy namátkou: DSCN2421.jpgDSCN2434.jpgDSCN2442.jpgDSCN2450.jpgDSCN2457.jpgDSCN2469.jpgDSCN2480.jpgDSCN2485.jpg ...a tak bych mohl pokračovat. Jinak s přejmenováním a přesunem vlákna určitě souhlasím. Budeme to tu mít krásně pestré Nádherný fotky!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se