Přejít na obsah

Sberatelstvi - modely aut a motocyklu

Doporučené příspěvky

Tak jo - navraty do minulosti

VW 411 Variant od Minichamps

Stará dobrá 411 se mi taky líbí, já ji mám jen od GAMY, takže není tak vymakaná jako od Minichamps (je to spíše hračka s otevíracími dveřmi a kapotami) nicméně je to měřítko 1:43 a já mám tenhle cca 40 roků starý modýlek rád.

post-13018-0-92013100-1427642984_thumb.jpg

post-13018-0-27485600-1427643004_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Siwi, ta 603-ka snad neni model, ale opravdova, ne?

Jako kluk jsem bydlel v takove radovce a pro jednoho souseda jezdil sofer se sestsettrojkou.

Parkrat nas svezl do skoly, pamatuji si dodnes, jaka to byla kara!

A aby toho nebylo malo, tak predevcirem jednu sice v zubozenem stavu, ale nostalgicky krasnou privezli k soucasnemu sousedovi - autoklempiri. Jeji majitel se pousti do renovace, je to ten typ s pulenym zadnim oknem - proste nadhera...

Odkaz ke komentáři

Hirsch: nadhera!

Nejakou Gamu take mam, take Schuco a Schabak z burzy v Dejvicich. Sem tam neco cvaknu a budu pridavat...

Edit: jak to, ze je ta kapota cerna? To je z jineho modelu? Pokud ano, nekdo mel/ma ten model opravdu rad, kdyz sehnal nahradni dil!

Upraveno uživatelem Murphy97
Odkaz ke komentáři

Siwi, ta 603-ka snad neni model, ale opravdova, ne?

Jako kluk jsem bydlel v takove radovce a pro jednoho souseda jezdil sofer se sestsettrojkou.

Parkrat nas svezl do skoly, pamatuji si dodnes, jaka to byla kara!

A aby toho nebylo malo, tak predevcirem jednu sice v zubozenem stavu, ale nostalgicky krasnou privezli k soucasnemu sousedovi - autoklempiri. Jeji majitel se pousti do renovace, je to ten typ s pulenym zadnim oknem - proste nadhera...

Jako malej kluk jsem v 603ce taky jednou nebo dvakrát jel. Nějaký náš vzdálený příbuzný dělal panského kočího na jednom z ministerstev. Vzpomínám si, kolik tam bylo místa a jak hladce to jelo... Prostě kočár. Ovšem krásu tohoto vozu jsem objevil až o mnoho let později. Když jsem jich za dob mého dětství vídal spousty, nijak mě neohromovaly.

Vicomt: Jak jsi zmínil Vipera, uvědomil jsem si, že jednoho taky mám. Jednu jeho fotky jsem sem už vlastně dával včera. Bburago 1/18:

post-437-0-32897100-1427653542_thumb.jpg

post-437-0-26840100-1427653557_thumb.jpg

post-437-0-60391600-1427653572_thumb.jpg

post-437-0-76681300-1427653577_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

siwi : Jj , Vipera jsi dával , na sněhu :) . A že to je Bburago je na něm zezadu vidět , to holt jsou Italové , to mě na nich štve .

Jojo, jiní to umějí líp. Já už ho mám strašně dlouho. Nějak hned po revoluci jsem si ho koupil v Německu. Tehdy to pro mě bylo něco s velkým Ň :-D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...