siwi Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 Tak jo - navraty do minulosti VW 411 Variant od Minichamps Překrásné!!! Minichamps mám obecně hodně rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 Martine paráda , VW nemají chybu . Eman2208 : pěkná sbírka, i s hodinkama . Přidám nám sem ještě něco málo Lesney , škoda , že jsem zapoměl krabičky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 No a i když dnes to na kabrio není , tak přidám 124 Mercedes od Minichamps . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 29. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 Tak přidám taky něco, nic unikátního, ale radost z nich mám.A tak to ma byt - je to o radosti!Pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 Tak jo - navraty do minulosti VW 411 Variant od MinichampsStará dobrá 411 se mi taky líbí, já ji mám jen od GAMY, takže není tak vymakaná jako od Minichamps (je to spíše hračka s otevíracími dveřmi a kapotami) nicméně je to měřítko 1:43 a já mám tenhle cca 40 roků starý modýlek rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 29. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 Siwi, ta 603-ka snad neni model, ale opravdova, ne?Jako kluk jsem bydlel v takove radovce a pro jednoho souseda jezdil sofer se sestsettrojkou. Parkrat nas svezl do skoly, pamatuji si dodnes, jaka to byla kara!A aby toho nebylo malo, tak predevcirem jednu sice v zubozenem stavu, ale nostalgicky krasnou privezli k soucasnemu sousedovi - autoklempiri. Jeji majitel se pousti do renovace, je to ten typ s pulenym zadnim oknem - proste nadhera... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 29. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 (upraveno) Hirsch: nadhera! Nejakou Gamu take mam, take Schuco a Schabak z burzy v Dejvicich. Sem tam neco cvaknu a budu pridavat... Edit: jak to, ze je ta kapota cerna? To je z jineho modelu? Pokud ano, nekdo mel/ma ten model opravdu rad, kdyz sehnal nahradni dil! Upraveno 29. března 2015 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 Díky, ta kapota je originál, vím to určitě, protože jsem první a jediný majitel, asi asi tvůrci modelu inspirovali soutěžní verzí, tady je stažené foto z Netu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 29. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 VW T3 Bus od Premium ClassiXXs Vylet v desti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 Murphy97 : Tyhle youngtimery , co sem dáváte , mě způsobují srdeční slabost , vidím , že jsem tohle období hodně zanedbával No nic, přidám sem nějaké ameriky ,Corvettu , Vipera a GT . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 29. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 Kurna, ty toho mas doma taky stovky, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 sám jsem se překvapil , o nějakých modelech jsem neměl ani tucha , že je mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 A když už tu bylo něco málo z americké produkce , tak pro změnu něco z Anglie Jaguar XK ( AutoArt , Minichamps , Schuco ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 A jako přídavek Jaguar XJR ( AutoArt ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 Siwi, ta 603-ka snad neni model, ale opravdova, ne?Jako kluk jsem bydlel v takove radovce a pro jednoho souseda jezdil sofer se sestsettrojkou.Parkrat nas svezl do skoly, pamatuji si dodnes, jaka to byla kara!A aby toho nebylo malo, tak predevcirem jednu sice v zubozenem stavu, ale nostalgicky krasnou privezli k soucasnemu sousedovi - autoklempiri. Jeji majitel se pousti do renovace, je to ten typ s pulenym zadnim oknem - proste nadhera... Jako malej kluk jsem v 603ce taky jednou nebo dvakrát jel. Nějaký náš vzdálený příbuzný dělal panského kočího na jednom z ministerstev. Vzpomínám si, kolik tam bylo místa a jak hladce to jelo... Prostě kočár. Ovšem krásu tohoto vozu jsem objevil až o mnoho let později. Když jsem jich za dob mého dětství vídal spousty, nijak mě neohromovaly. Vicomt: Jak jsi zmínil Vipera, uvědomil jsem si, že jednoho taky mám. Jednu jeho fotky jsem sem už vlastně dával včera. Bburago 1/18: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 siwi : Jj , Vipera jsi dával , na sněhu . A že to je Bburago je na něm zezadu vidět , to holt jsou Italové , to mě na nich štve . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 siwi : Jj , Vipera jsi dával , na sněhu . A že to je Bburago je na něm zezadu vidět , to holt jsou Italové , to mě na nich štve . Jojo, jiní to umějí líp. Já už ho mám strašně dlouho. Nějak hned po revoluci jsem si ho koupil v Německu. Tehdy to pro mě bylo něco s velkým Ň :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 siwi : Tak ten je památeční , to je jasný . V té době to bylo fakt něco extra , 1:18 se tu moc předtím neprodávalo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 krasne Jaguary!mam na to pekne spomienky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Ještě jsem doma objevil jednoho krásného Jaguara , od Minichamps . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se