Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdarec,

mam dotaz na nekoho kdo mi muze poradit ohledne LCD televize. Mame nejaky stary (cca 5 let to muze byt) LG, uhlopricka neco pres metr a v posledni dobe u svetlych scen nekdy problikaval obraz. No a dneska pri sledovani najednou rana jak kdyz praskne obri zarovka a zhasnul obraz - zvuk funguje a zblizka je na ni videt kus sedivyho obrazu.

Mate nekdo predstavu co s tim je, kolik by stala oprava a jestli ma smysl to jeste opravovat? Diky za info co s tim :)

Odesláno

že by prasknul nějaký obří kondenzátor? Vypadá to na odešlé podsvícení. Co jsem tak procházel na netu, tak oprava u takové uhlopříčky v řádu až tisíců. Ale tohle bude asi nejlepší diagnostikovat v servise.

Návštěvník Snow
Odesláno

Podle mých zkušeností, léta jsem se zabýval spotřební elektronikou, bude oprava stát kotel. Myslím si, že jsi na nejlepší cestě zakoupit novou. Bude to lepší, takhle staré elcédéčko musí mít šílené parametry. Nebude Tě to bolet.

Odesláno

Michale za odvoz do servisu a posouzeni das par stovek. My takhle pred rokem davali opravovat starou 100Hz SONY. Prvni odhad byl taky par tisic, ale nakonec z toho byla faktura na 1100Kc komplet. Takze bych to hodil do nejblizsiho LG servisu a podle jejich vyjadreni se rozhodl.

Snow ma pravdu v tom, ze pokud to bude dejme tomu cena poloviny nove telky, tak uz se to nevyplati. Ten vyvoj jde tak dopredu - jak parametry obrazu, tak spotreba dolu...

Odesláno

Bohužel to jsou dnešní servisy. Opravovat už umí málokdo, dneska se jen vyměňuje. Jinak "kolega" je odkud? Nějaký umělec s pájkou by se mi hodil :D

Odesláno
Bohužel to jsou dnešní servisy. Opravovat už umí málokdo, dneska se jen vyměňuje. Jinak "kolega" je odkud? Nějaký umělec s pájkou by se mi hodil :D

Taky mám čerstvou zkušenost, odešel mi satelit, dle servisu se to vůbec nevyplatí opravovat, neb cena opravy=téměř cena nového přístroje. A tak jsem zabrouzdal po netu, vyměnil pár mailů s odborníkem a já coby naprostý laik, jsem si sám přepájel střelený kondenzátor v ceně 12,- Kč. Satelit fachá jak zamlada.

Odesláno

Jojo, tenkrat ta sragora stala asi 70 litru.. ja to nejak moc nesleduju, ale pritelkyni telka chybet bude, novou bych volil jako posledni moznost - nechce se mi nic vybirat a resit to, tahle ma mozna parametry na hovno, ale spatna nebyla..

kibi - je v prdeli podsviceni - obraz na tom jde videt (je znat ze podsviceni chybi), zvuk jde, takze krome podsviceni je asi vsechno ok, mas predstavu jestli by to ten clovek byl schopnej dat nejak do kupy a sehnat k tomu tu "zarovku" co prdla? :) Dik moc za info

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
  novou bych volil jako posledni moznost - nechce se mi nic vybirat a resit to, tahle ma mozna parametry na hovno, ale spatna nebyla.. 

Parametry na hovno, to je více než jisté. Fakt bych se na to vykašlal. Jestli chceš, seženu Ti novou za libovou cenu, jen by sis pro ni musel přijet, nezamýšlím to nijak zištně !!!!!!!!! 

Edit - jestli to kibi mit kámoš s pájkou  :eek: :D nedá dohromady, ozvi se. Rád Ti pomohu.

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno
Praha, presnejsi lokace Bohdalec... :)

Super, znamenám si, já jsem na Pankráci, to je kousek. Až se zas budu v něčem hrabat a rozbiju to, dám vědět :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...