Onisan Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 Návštěva výstavy o klenotech a špercích na Výstavišti mně připoměla mojí starou myšlenku: Proč nosí spousta chlapů batoh na zádech i někam jinam než do lesa? Kolikrát vidím chlapa co má oblek a na zádech sportovní batoh... ale i nějaký uvolněný styl a batoh, to mi prostě přijde ...... Teď naposledy mně třikrát svým batohem, částečně oranžovým, profackoval chlapík s Junkersama na ruce, tmavý vous na tváři a nějaké tričko... Vynechám-li to, že mně štve jak dnes lidi chodí "mezi lidi" oblečení, tak tohle mně vyloženě sere
gougy Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 Návštěva výstavy o klenotech a špercích na Výstavišti mně připoměla mojí starou myšlenku: Proč nosí spousta chlapů batoh na zádech i někam jinam než do lesa? Kolikrát vidím chlapa co má oblek a na zádech sportovní batoh... ale i nějaký uvolněný styl a batoh, to mi prostě přijde ...... Teď naposledy mně třikrát svým batohem, částečně oranžovým, profackoval chlapík s Junkersama na ruce, tmavý vous na tváři a nějaké tričko... Vynechám-li to, že mně štve jak dnes lidi chodí "mezi lidi" oblečení, tak tohle mně vyloženě sere Batoh mám, částečně oranžový, ale Junkersy ne, takže jsem z obliga Jinak kupodivu jsem ho začal nosit po třicítce, slouží na windstoperku nebo pláštěnku, notebook, stativ, skla. V igelitce bych to nepobral
mengelis Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 je to praktické a pohodlné, proto tedy výsostně chlapské :-)
Onisan Odesláno 4. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2009 A vám se batoh na zádech uprostřed města kryje se slovy jako "gentleman" nebo "důstojník" (pokud tedy nejde o důstojníka Rudé armády u Berlína) neboprostě jenom "decentní vzhled"? Já nenosím ani batoh a ani igelitku a přesto ssebou unesu vše...
Onisan Odesláno 4. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2009 je to praktické a pohodlné, proto tedy výsostně chlapské :-) výsostně chlapské jsou nablýskané černé boty, kožené rukavice, drahá cigareta, kvalitní hodinky, silné auto, vzpřímená chůze, držení slova.... a nikoliv pohodlné a praktické důchodky, nebo tenisky, tepláková souprava a pod.... To je taxíkářské
gougy Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 A vám se batoh na zádech uprostřed města kryje se slovy jako "gentleman" nebo "důstojník" (pokud tedy nejde o důstojníka Rudé armády u Berlína) neboprostě jenom "decentní vzhled"? Já nenosím ani batoh a ani igelitku a přesto ssebou unesu vše... Asi máš větší kapsy:) a já se přiznám, že o víkendech mnohdy dám přednost pohodlnému "pouličnímu oblečení" před oblekem či jiným decentním dress code. Město je totiž novodobá džungle a ne hlediště v Národním
tarmi Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 batoh běžně nenosím, do práce se mi vše vejde do aktovky. Batoh vezmu jen při manévrech s rodinou a to jen jako zavazadlo, které stejně jen přemístím z domu do auta a v místě určení zase vyložím. Ale chápu, že prostě někdo má víc věcí denně na přenášení, tak sáhne po batohu. Nenapadá mě jiné zavazadlo, kterým batoh nahradit. edit: překlep
Onisan Odesláno 4. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2009 Asi máš větší kapsy:) a já se přiznám, že o víkendech mnohdy dám přednost pohodlnému "pouličnímu oblečení" před oblekem či jiným decentním dress code. Město je totiž novodobá džungle a ne hlediště v Národním Tak to se nedivím, že s tímle přístupem pak po ulicích litá tolik chlapů který jsou všechno, jen ne jako důstojníci... Kapsy věší nemám, prostě jen sebou nosím to co potřebuju, pokud mám věcí víc, mám kufr od auta... Ale hlavně se to snažím logisticky zvládnout tak abych nic nosit nemusel
xbenny Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 Nosim. Pripada mi to dustojnejsi nez igelitka, sitovka, ledvinka, buzirtaska, aktovka a jina podobna zavazadla. Po panech v lakyrkach a cylindru se mi nestyska. Hadry chlapa nedelaj. Nektery "metrousi" jsou vic chlapi nez vetsina chlapku typu semvelkejdrsnejpotetovanejzlej. Ale to uz je jina diskuze :-) ja mam kapsace... zkousel jsem nosit ksandy s malou polni nebo taktickou vestu, ale lidi pro to maji jeste mensi pochopeni, nez pro batoh...
boo-beek Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 Ja stridam tohle (Dicota Take.off): a tohle (Samsonite Unity Office case Plus): a neprijdu si nejak menecennej Kdyz to jenom trochu jde, volim batoh, kdyz to nejde, beru si tasku. Kdyz musis tahat denne notebook, ten batoh je neuveritelne pohodlnej. A pak clovek klidne zhresi, kdyz si uvedomi, ze ta blba taska tak pohodlna zdaleka neni...
Onisan Odesláno 4. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2009 Já si prostě dokážu představit batoh k lovecké vestě a nebo hadrům s geretexem a pohorkama... případně kozlici na rameni... Ale do města, nebo dokonce k obleku tohle... kubi: co po těch kapsách nosíš? Já mám obušek, nůž, všechny doklady, dva mobily a ani kapsáče a ani baťoh nepotřebuju...
PepaSFI Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 já mám jeden přebytečnej batoh vpředu a tak vzadu už žádnej nenosím. Sice oblek nenosím, oblékám se spíš jaksi přírodně ale batohům jsem na chuť nepřišel. Možná je to tím že jsem nepropadl žádnému módnímu plahočení po horách, na moje běžné courání civilizací a několikakilometrové pochůzky přírodou mi stačí brašna přes rameno a malá fotobrašna na foťák a dva objektivy. Jinak teda pokud někdo batoh nosí tak ať si ho nosí. Ale musí počítat s tím že v některých situacích to bude vypadat blbě a taky to chce trochu zdravého rozumu a slušnosti. Mít batoh na zádech v plném autobuse je jednak zhovadilé a taky riskuje že mu ten ranec nějaká hnědá tvář v tlačenici prolustruje.
Alina Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 Jestli do toho mohu vstoupit, batoh je turistické zavazadlo, k obleku se fakt nešikne, řekla bych, že pak člověk vypadá jako před oficiálním seskokem padákem. Chápu, že to je praktické, ale to se můžeme vrá*** do devadesátých, k bílým ponožkám, krátkým kalhotám a fialovým dvouřaďákům. A účesům "na Jágra". Na výlet s rodinou batoh patří absolutně. A igelitka je to nejhorší, opravdu,......
lupinus Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 Nevím, co máte proti batohům zde http://www.ahaonline.cz/cz/z-domova/32640/...deman-z-bruselu, náš batožinový ambasador v Bruselu, mimochodem, potkal jsem ho i v černém obleku s kravatou a na zadech měl cosi ve velikosti Smarta
Onisan Odesláno 4. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2009 To je přesně o čem mluvím... s batohem na zádech se to už pak liší jen mírou nevhodnosti...
gougy Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 Nevím, co máte proti batohům zde http://www.ahaonline.cz/cz/z-domova/32640/...deman-z-bruselu, náš batožinový ambasador v Bruselu, mimochodem, potkal jsem ho i v černém obleku s kravatou a na zadech měl cosi ve velikosti Smarta Zmijovka RULEZ!
Onisan Odesláno 4. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2009 Podle mně, všechno souvisí se vším, všechno je ve vzájemné interakci a nelineární auzalita to jenom zastiňuje... a tak se plebejství postupně dostává do nejvyšších pater... Zmijovka... pro někoho chybka, pro mně je to chybka i bez zmijovky, pro někoho je batoh košer, pak už je otáka proč tak málo lidí nosí do divadla svetr... vždyť se přece v donrém a kvalitním svetrua větrovce dá pohodlně chodit celý den po městě... vlastně kamkoliv... včetně restaurace Kompromisy dneška jsou normami zítřka A pak se tady řeší jesli si rolexky s barevnou lunetou někdo vezme k obleku.... :) :)
boo-beek Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 Tak znovu. Kdyz clovek musi denne tahat minimalne notebook, NTB zdroj a kensington, tak se to proste bez zavazadla neobejde, jednak jsou to tri ne uplne maly veci a jednak to dohromady vazi lehce pres 3kg... Snazim se nevypadat jako mormon, tedy nenosim batoh k obleku, ale kdyz to jde, tak si ho rad vezmu (to znamena k casual obleceni bez saka), protoze v porovnani s taskou pres rameno je to vrchol pohodlnosti. A bohuzel autem toho moc nenacestuju, jinak bych mozna NTB nechaval hozenej v tasce v kufru a moc by me to netrapilo. Onione, celkem Ti zavidim, ze tohle tahat nemusis, ale kdybys musel, tak bys podle me trochu zmenil nazor
CzechJoker Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 K obleku nosím na 99,8% koženou brašnu, ty dvě desetiny spadají na veletrhy, kde mám černý business batoh na prospekty a svačinu. Do města nosím většinou óbrledvinu (v létě, mám v ní klíče, peněženku, mobil, vysílačku, svačinu, nůž a podobné nezbytnosti, co muž běžně potřebuje), nebo bundu M65. Igelitky nenávidím, ruce musím mít pro případný třídní boj neustále volné. Ono taky záleží, co v tom batohu lidé nosí. Pokud je to ouřada, který po městě nejezdí autem (což je většinou pomalejší než pěškobus) a má tam notebook, hafo lejster, prezenty a lahvinky pro klienty, svačinku od maminky a fotku svýho psa, pak to docela chápu. Ono vláčet se v takovém případě s taškou přes rameno je fakt opruz. Jo a Junkersy nemám, takže to nebyl můj oranžový fackovací Deuter. To jsem si oddychnul.
Onisan Odesláno 4. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2009 Já si kvůli tomu sehnal ten nejmenší notebook co byl v tu chvíli na trhu
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.