FrantisekH Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2013 panove az budu v pohode tak se zas necham zaradit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2013 Ok, dej vedet. Pocitame s tebou. Dej se do kupy at to je cokoliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2013 jj, Franta tu delší dobu nebyl. Jinak tý průvodky je škoda.....To je, Qwuiddo je někde v tramtárii a hodinky posílal někdo jiný. Nicméně Q. slíbil, že až se vrátí, zkusí papíry dohledat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2013 GtoGo jsou u me.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Prosim o adresu jankoxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 ahoj chlapi mohl bych opetovne pozadat o zarazeni? a pokud by to bylo mozne a predchozim clenum nevadilo se lehce posunout nahoru? za svuj vypadek se samozrejme omlouvam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Tak posli adresu do SZ a mame to z krku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Dane díky za nabídku,ale teď to ještě nejde.. květen by to ale mohl jistit.. dokus se neukončí moje současná neutěšená pracovní situace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 7. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2013 Prohlížím toto vlákno se slečnou a nedá mi se nepodělit: po prvních cca 5ti stranách: "ty budou opilý jak sviňa" po dalších pár stranách "a dostanou blechy" ..."teda ty by nadýchaly"...atp atp. a na závěr...."už dlouho nebylo pivo"..... Tímto vyzývám aktuálního nositele k okamžité nápravě posledního bodu a přeji prima víkend uprostřed týdne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2013 Zdar hosi , poslete mi nekdo adresu .. uz je mam fakt dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2013 (upraveno) Zdar hosi , poslete mi nekdo adresu .. uz je mam fakt dlouho Čau Dane Něco na dovču by se šiklo. Edit: Ale koukám, že nejsem v žádnym seznamu, tak to přenechám jiným. Upraveno 20. května 2013 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2013 Zdar hosi , poslete mi nekdo adresu .. uz je mam fakt dlouho dalším v pořadí je Mirek24... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 20. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2013 Bohuzel sem skoro vubec nechodim - jsem tu po mesici. Hodinky jsou stale u mne ve skrini .. Prosim dalsiho zajemce aby mi napsal SZ s Adresou - pokud to napise sem nedokazu rict kdy si to prectu.... Dikes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 20. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2013 ... pokial sa neobjavia v predajnom vlakne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 20. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2013 Zkopčim sem pořadník, ať se nemusí lézt o stránku zpět: DantechnojankoxxxMirek24obchodnik-o3misooSlim_BrnoArthur NondoniJimmyTulipZ.PaulcarpaccioHenatkoLion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 20. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2013 Tak já si dovolím se taky připsat sice to vypadá ještě na dlouho... DantechnojankoxxxMirek24obchodnik-o3misooSlim_BrnoArthur NondoniJimmyTulipZ.PaulcarpaccioHenatkoLionTrojan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 20. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2013 že já vůl jsem to neudělal už dříve, teď by se šikly DantechnojankoxxxMirek24obchodnik-o3misooSlim_BrnoArthur NondoniJimmyTulipZ.PaulcarpaccioHenatkoLionTrojanRodkopf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 20. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2013 Já bych si s dovolením také vzal (na chvíli) DantechnojankoxxxMirek24obchodnik-o3misooSlim_BrnoArthur NondoniJimmyTulipZ.PaulcarpaccioHenatkoLionTrojanRodkopfPNS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 20. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2013 že já vůl jsem to neudělal už dříve, teď by se šikly vzhledem k tromu, že se dva měsíce nikdo neozval napiš klidně Dantechnovi SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 20. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2013 Necháme to vyšumět do rána - to vlákno bylo někde zakopané, třeba si někdo všimne... jinak píšeš Ty! Jsi výš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se