Filipes Odesláno 2. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2013 mají za ty (necelý) 4 roky už měněnou baterii?(jsem línej to pročítat zpátky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2013 mudmany mam uz na ruke a snad sa v tom uz spravi poriadok. ponosim, pofotim, popisem a poslem dalej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2013 Dovolím si postavit se na konec řady, jsem celkem zvědav, jak dlouho jim to bude trvat :-) DantechnojankoxxxMirek24obchodnik-o3misooSlim_BrnoArthur NondoniJimmyTulipZ.PaulcarpaccioHenatkoLionTrojanRodkopfPNSWandererLamizcka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 22. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2013 mají za ty (necelý) 4 roky už měněnou baterii?(jsem línej to pročítat zpátky)Nevím, psal jsem, ať mi je pošlou, když někomu dojde, že zařídím nápravu, ale zatím se neukázaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2013 Já jen trochu přehodím pořadí, když jsou teď na Slovensku, ať od tama nejedou do Brna, pak nadvakrát do Blavy a zas zpátky do Brna, napíšu se pod Mišu a se Slimem si je pak předáme ve Štatlu, letní dovolenou s nima už stejně nestihnu, tak vymyslím nějakej vejlet na podzim... jankoxxxobchodnik-o3misooMirek24Slim_BrnoArthur NondoniJimmyTulipZ.PaulcarpaccioHenatkoLionTrojanRodkopfPNSWandererLamizcka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2013 (upraveno) vdaka, usetris mi postovne a hlavne ich nemusim prebalovat... mas u mna pivo! pripadne sa mozme aj s obchodnikom dohodnut aby si sa dal pred nas ak stihas dovcu... Upraveno 23. července 2013 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2013 dnes len vecerny jogging na ruke prijemne aj napriek obrej velkosti. jedine co mi prekaza je fakt dlhy remienok - ked si budem kupovat gcka tak jedine s remenom co ma nastavitelnu dlzku - viete nieco poradit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2013 dnes len vecerny jogging na ruke prijemne aj napriek obrej velkosti. jedine co mi prekaza je fakt dlhy remienok - ked si budem kupovat gcka tak jedine s remenom co ma nastavitelnu dlzku - viete nieco poradit? tak ho (az koupis) ustřihni, nebo si dokup ty adaptery na nato remen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2013 Tož toto se mi vůbec nelíbí...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2013 tak mne teda tiez nie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2013 Ale dobře se to nosí ale na MUDY bych to nedal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 27. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2013 tak mudmany maju noveho "prechodneho" majitela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 dnes v prirode... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 Ta muchomůrka jim sekne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 tak v hriboch som uplne mimo,dik za osvetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 (upraveno) jak to vůbec vypadá s pruvodkou k hodinkam? našlo se to lejstro někde? byla by škoda o něj přijít.... Upraveno 1. října 2013 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 ...a vyhercom sa stava misoo, podla poradovnika nemusia ani cestovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 4. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 nějaké novinky, přátelé? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 Taky už jsem se chtěl ptát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 ...já bych je z dovolením také provětral. no aby bylo co - 2 mesice je tu ticho po pesine :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se