Ondoni Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2014 Včera byl perný den, poslal jsem SZ s adresou
Arthur N. Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 omlouvám se, dnes jsem odeslal s jedno denním zpožděním (když byly ty velikonoce)
Ondoni Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 vpoho. těším se na ně, už jsem pro ně nachystal nějakou robotu Arthure, díky!
Ondoni Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2014 Poslušně hlásím, že dnes dorazily. Plánuju je ponosit tak 14 dní, pak poputují k Jimmy Tulipovi
Ondoni Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2014 (upraveno) Zatím jen wristshot z práce, ale o víkendu je protáhnu trochu do terénu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. dubna 2014 uživatelem Ondoni
Ondoni Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 Minulý týden jsem je mimovchodem vytáhl na pražský mikrosraz a byl to jediný digiúčastník Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondoni Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Odesláno 11. května 2014 Z víkendu...je čas je poslat dál. Nicméně mě to utvrdilo v tom, že aspoň jedny géčka je třeba doma mít! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gougy Odesláno 11. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 11. května 2014 Z víkendu...je čas je poslat dál. Nicméně mě to utvrdilo v tom, že aspoň jedny géčka je třeba doma mít!doufám, že jsi dal pozor na pilu, ještě by se o Mudmany odřela :D
Ondoni Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Odesláno 11. května 2014 (upraveno) Gougy, to si piš. Mezi géčkama a řetěžem byla kůra. Kdyby tchán (kterému patřila) žil a viděl, jak mu ji tupím, tak mě na místě zabije Upraveno 11. května 2014 uživatelem Ondoni
Ondoni Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Odesláno 20. května 2014 G on the road... Jimmy Tulip se zřekl svého místa ve prospěch dalších čekatelů, takže jsem je včera poslal kolegovi Z. Paul. Tady je poslední verze pořadníku: Z.PaulcarpaccioHenatkoLionTrojanRodkopfPNSWandererLamizckaBedjassonmarecenatorfinanc
Wanderer Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Odesláno 20. května 2014 Taky jsem abdikoval. Z.PaulcarpaccioHenatkoLionTrojanRodkopfPNSLamizckaBedjassonmarecenatorfinanc
Z. Paul Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Odesláno 8. června 2014 (upraveno) Po dlouhém čekání se ke mně dostaly putovní G-shocky Mudman. Musim říct, že jsem se na ně velice těšil ? přemýšlel jsem o nich jako ideálních otloukáncích na Spartan Race. Zároveň mam možnost je srovnat s jinýma G-shock Casiama (konkrétně G7900A-4) a právě má zpráva bude takové srovnání. Po převzetí zásilky a dojebáním obálky nedočkáním přišlo zklamání. Ty hodinky jsou prostě ošklivý . Šedá barva, bíle lemován displej, prťavej displej a hlavně PRŤAVÝ hodinky. Z tohoto důvodu jsem je ihned odložil na poličku a týden na ně nesáhl. Pak mi to začalo být líto, když už je tu takový projekt, přihlásil jsem se do něj a hodinky mam u sebe ? byla by škoda je nevyzkoušet. V porovnání s G7900A-4 jsou Mudmany opravdu malé, displej je malinký a když je pásek široký stejně, u červeňásků je opticky širší kvůli rozšíření u pouzdra, které u Mudmanů není. Po nasazení Mudmanů se projevil zvyk na větší digitálky ? vůbec jsem o nich na ruce nevěděl, padly skvěle, na ruce nalítaly, prostě seděly na místě. Musím říct, že dýnko a jeho lemování černým plastem je hezčí a lepší než na červených. Pásek je i zespodu opatřen vrytými vzory ? nevim jestli to něčemu pomáhá ? což u červených také nemám. Spona s dvěma jazýčky a pásek s dvoumi dírami ? nevim jestli to má praktický význam, doufám že ano, já to nijak nepoznal ? funguje to přesně tak jak má ? spona je tedy menší než, kterou mam já, a také je oproti nese zespoda nápis CASIO JAPAN, zatímco já mám CASIO CHINA . Další kapitolou jsou tlačítka Mudmanů. Věřim, že po zvyku a dlouhodobém užívání už to někomu tak nepřijde, ale pro mě jsou hrozná. Špatně se mačkají ? a to jsou na jedné straně stejná jako na mých červenácích a stejně se mačkají o ligu hůř. Kulatá tlačítka se také otřesně mačkají a čudl podsvícení je tragický. Funkcí mají Mudmany méně, než červený, ale to by mi vůbec nevadilo ? stopky, alarm a timer mají a to používám nejvíce. Mudmany jsem vzal včera na skálu ? obstály na jedničku, vůbec jsem o nich při lezení nevěděl, držely na místě. Přežily i koupačku v Ohři a návštěvu KFC . Fotky bohužel nemám Závěrem bych chtěl dodat, že to jsou určitě ultimátní hodinky do nepohody. Svůj účel splní a to nekompromisně. Bohužel pro mě jsou zklamání (možná spíš vystřízlivění) a vím, že přesně tento model bych si sám nekoupil ? nepřišel bych na to ale bez G to Go projektu, takže děkuji jeho autorovi. Hodinky co nejdříve pošlu dál, aby i další člen mohl vyzkoušet jejich kvality. Přidávám ještě pár dnešních fotografií ? jsou mobilem, tak se omlouvám za kvalitu - fotit ani neumim, ani mě to nebaví. Další pořadí: carpaccioHenatkoLionTrojanRodkopfPNSLamizckaBedjassonmarecenatorfinanc Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. června 2014 uživatelem Z. Paul
carpaccio Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Odesláno 12. června 2014 Hlásím, že mi dneska Gčka přistála na stole. Počítám, že si s nimi dám tak 5 dní, přidám svých pár fotografických postřehů a půjdou o dům dál.Děkuji Z. Paulovi za zaslání.
carpaccio Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Odesláno 24. června 2014 Jen upravuji informaci - v sobotu vezmu Gčka na rozlučku na Top Gear Live. Pak poputují dál. Jdu obeslat dalšího zájemce v řadě a až je odešlu, dodám fotky.
gougy Odesláno 24. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. června 2014 Jen upravuji informaci - v sobotu vezmu Gčka na rozlučku na Top Gear Live. Pak poputují dál. Jdu obeslat dalšího zájemce v řadě a až je odešlu, dodám fotky.Další do řady super zážitků, to je bezvadné, nezapomeň na jejich "selfie" :D
carpaccio Odesláno 1. července 2014 Nahlásit Odesláno 1. července 2014 Tak G-Shocky dnes odešly Henatkovi. Asi bych lhal, kdybych řekl, že se mi po nich bude stýskat... Vlastně mě celou dobu trochu štvaly - jednak proto, že mi pro orientaci v denním programu není digitální čas moc komfortník, druhak proto, že je displej čitelný jen z poměrně přímých úhlů, a v neposlední řadě i proto, že neměly šanci obstát ve srovnání s mými analogovými radiově řízenými a solárně napájenými G-Shocky, které jsou pro mě v tuhle chvíli asi jedinými přijatelnými quartzkami...Přesto však oceňuju parádní nápad i příběh a jsem moc rád, že jsem se účasti na putování mohl zúčastnit. Hodinky se mnou zažily pár fajn věcí, tak si to s Vámi dovolím v pár fotkách projít... Když přistály v kanclu na stole, hned se seznámily s mými definitivními a dali jsme welcome cigaretku: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
carpaccio Odesláno 1. července 2014 Nahlásit Odesláno 1. července 2014 Povozily se se mnou v různých autech, z nichž jednoznačně nejzajímavější byla škodověnka Fako... ... a většinou jsme stejně skončili v hospodě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
carpaccio Odesláno 1. července 2014 Nahlásit Odesláno 1. července 2014 Našly si hodinkové i nehodinkové kámoše... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
carpaccio Odesláno 1. července 2014 Nahlásit Odesláno 1. července 2014 (upraveno) Snídaly se mnou i obědvaly...(Pozdrav pro Street Glida ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. července 2014 uživatelem carpaccio
carpaccio Odesláno 1. července 2014 Nahlásit Odesláno 1. července 2014 Socializovaly se... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se