Přejít na obsah

G to GO

Doporučené příspěvky

Super fotky, hlavne ty s Omegama cibulkama. A co pruvodka, zije jeste? Ja na putovni Mudmany obcas vzpomenu, bylo to prijemny zpestreni chronozivota. A dokonce si jedny koupil i kolega z prace, tmavesedou verzi. Bral je po doporuceni na 21jewels.com :) a docela cucel na rozdil ceny tam a v CR. Pres leto je tahal na windsurfing, coz zvladaji tyhle toolwatche s prstem v nose.

Upraveno uživatelem skalis
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to vypadá že je nikdo nechce.

Klobadysek teď nemá čas a Falkkon se zatím na mou SZ neozval.

Pokud se Falkkon neozve do neděle tak budu kontaktovat dalšího v pořadí.

Od pondělí je mám zabalené a čekají jen na další výlet.

post-2282-085607300 1284055114.jpg

Odkaz ke komentáři

Jenom oznamuji, že hodinky v pořádku dorazily ke mně (už jsou na poutvi a nemíním je jen tak brzo sundat :) ), zatím se s nima pouze seznamuji a plánuji výlety B)

Nicméně by jsem poprosil Klobadyska a Falkkona o vyjádření co a jak s nima, ať je zachován jakýs-takýs sled zápůjček.

Odkaz ke komentáři

Rád bych se přidal k téhle akci, jestli to ještě jde. Takže pořadí je takovýhle? Nebo jak je to s těma výměnama/nevýměnama?

skalis

Dantechno

Apep

Juraj11

honny

kibi

skik

Onion

Filipes

Elda76

klobadysek

falkkon

1Lachtan

Jiřina

filo-boxer

Ruda

budo

sect

lefty

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Tak hodinky putují k dalšímu adeptovi v pořadí (Jiřina), tak snad přežijí další zatěžkávací test v podobě České pošty :)

Já jsem s nima byl spokojen - kvalitní pracovní nástroj do nepohody, prakticky jsem je nesundal celou dobu z ruky. Jsou lehoučké, ani jsem nevnímal, že je mám na ploutvy.

(akorát dcerka, když je viděla poprvé na mé ruce, tak na ně nějak podezíravě koukala a nakonec prohlásila: táto, oni nemají ručičky ??? - evidentně jí to vrtalo hlavičkou) :)

moje fotky jsou v galerii - zde B)

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

skalis

Dantechno

Apep

Juraj11

honny

kibi

skik

Onion

Filipes

Elda76

klobadysek

falkkon

1Lachtan

Jiřina

filo-boxer

Ruda

budo

sect

lefty

JiříR

Ahoj rád bych taky zkusil na ruku géčka.

Jen malý dotaz co se s nimi teď děje? Už tady není přes měsíc zpráva.... :sleeping_03anim:

Odkaz ke komentáři

Protože už splňuji podmínky (100 příspěvků a 6 měsíců na fóru) tak se hlásím taky. Vzhledem k rychlosti jakou se tyto hodinky předávají se mi prosím nezapomeňte před vánocemi 2011 ozvat. Zrovna bych měl být na řadě :smile_anim:

skalis

Dantechno

Apep

Juraj11

honny

kibi

skik

Onion

Filipes

Elda76

klobadysek

falkkon

1Lachtan

Jiřina

filo-boxer

Ruda

budo

sect

lefty

JiříR

onney

sta

Odkaz ke komentáři

Omlouvám se všem, že jsem se nezval. Nějak to nestíhám. Putovní géčka už odešla dalšímu uchazeči do dálného německa.

Moje zkušenosti jsou jen ty nejleší. Super se nosí, jsou bytelné, ale přitom nejsou vůbec na ruce cítit. Vydrží toho hodně, nosil jsem je do garáže, na práci a prostě super. Chci dát někdy příští rok kolegovi s týmu nějaké hodinky a protože se dělají i v černooranžové, tak je to jasná volba.

P.S.: fotky dodám bohužel pouze z mobilu, protože mi právě dcera vymazal kartu :(

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...