Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím při čtvrtku, při hledání slušné ceny na omegy PO 42 (již jsem byl rozhodnutej) jsem narazil na glashuette Sport Evolution chronograf a jsem zase v koncích :crying_anim02: . Chci jedny hodinky na "furt nošení" a zajímaly by mě vaše názory které byste zvolili. Díky všem :frusty:

http://www.glashuette-original.com/popup/3...sportevo_de.asp

Odesláno

Tak Glashuette je urcite vyssi liga nez Omega PO. Nekomercni znacka, tradice, inhouse kalibr, ale cena bude asi taky nekde trochu jinde. Nicmene za me jednoznacne Glashuette. PO podledni dobou vidim vsude kolem, me tento model moc neoslovuje.

A jeste poznamka - hodinky na "furt noseni" neexistujou, potrebujes minimálně nekolik modelu :P

Odesláno (upraveno)

Ani jedny, v podobném duchu najdeš móře povedenějších. Jestli trváš na swatch group, tak já osobně bych jistě vzal ty GO s panorama datem, ale ještě raději bych si ušetřil na blancpain FF.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno
Tak Glashuette je urcite vyssi liga nez Omega PO. Nekomercni znacka, tradice, inhouse kalibr, ale cena bude asi taky nekde trochu jinde. Nicmene za me jednoznacne Glashuette. PO podledni dobou vidim vsude kolem, me tento model moc neoslovuje.

A jeste poznamka - hodinky na "furt noseni" neexistujou, potrebujes minimálně nekolik modelu :P

chci opravdu jen jedny ale zato pořádný :rolleyes:

Odesláno
Ty Glashuette jsou paradni, ovsem pokud hledas slusnou cenu na PO, tak na tyto rychle zapomen.

Bdw. taky o nich snim :)

Jen je nechci kupovat tady. Vypadá to na kamaráda v Canadě ty ceny tady ... :sad01_anim:

Odesláno
chci opravdu jen jedny ale zato pořádný :rolleyes:

Tak to omegy PO nepřipadaj v úvahu a opravdu bych šel o patro výš, klidně v rámci swatch - takže GO vs. FF :D.

Odesláno
Hele to tady rika asi sto členů a ja sam to rikal asi 3 roky, takze už mám asi desátý pořádný :thumbsup_anim:

Já měl vždycky jen jedny a proto se strašně dlouho rozhoduji. a když myslím, že mám jasno tak se zase objeví něco novýho... Zlatej Socializmus :suicide_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...