Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Je to baťoh. Ale kdysi jsem je viděl na živo a jsou více než povedené.

Kde se dají vidět na živo? rád bych je vyzkoušel. I když zase hlodá červík jestli nevzít PO které mě na ruce seděli. Já fakt nevím

Odesláno
Kde se dají vidět na živo? rád bych je vyzkoušel. I když zase hlodá červík jestli nevzít PO které mě na ruce seděli. Já fakt nevím

Viděl jsem je v JHB Starožitnosti v Praze neb to už je dávno... Občas se tam dá na něco zajímavého narazit. Jinak je v témže městě budou mít třeba tady.

Odesláno

O této značce jsem se dozvěděl dneska a začíná se mi fakt líbit. Ten kalibr 39 je fakt vymazlenej a je na něj vidět :speak_cool: jdu se pídit a asi jsem se rozhodl. Budu muset sice došetřit ale jsou fakt krásný. Díky vám všem

Odesláno

Pořád mi na něčem něco vadilo a najednou bác ho. Jen mě udivuje, že se tady o této značce moc nepíše. Je fakt, že je dražší, ale nato že je to inhause tak to taková hrůza není. 8500 od omegy taky není levná.

Odesláno
Máte někdo zkušenosti s tímto shopem. Koupil by to obchodní partner v Canadě a poslal mi je jako vánoční dárek

Pokud to dobre pojisti, tak se stejne DPH nevyhnes.

Odesláno
Ani omylem ne...a modli se, aby došly v pořádku...

Ted komunikuji kdo mi to v Kanadě objedná. Dovezu si je sám na ruce ... snad :-) začalo mě to strašně bavit. ty hodiky jsou prostě úžasný... sem se asi zamiloval :-)

Odesláno
Ted komunikuji kdo mi to v Kanadě objedná. Dovezu si je sám na ruce ... snad :-) začalo mě to strašně bavit. ty hodiky jsou prostě úžasný... sem se asi zamiloval :-)

Ja uz se zamiloval snad 1000x :) , tesim se na nejakou recenzi.

Odesláno
Mrkni se sem.

Myslíš, že je to lepší vzít tady než přes ten jomanoshop? Cena je stejna a 5000USD je můj strop. Jo a díky ta tip :thumbsup_anim:

Odesláno

Hlodá mě ještě poslední červík. jak to je s přesností kalibru 39.

Rád bych měl asi nový, abych si je pokřtil sám ale ta záruka ... SAKRYŠ ... Docela jsei mě zase nahlodal.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...