Elvenking Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2009 Ahoj, mám jednoduchou otázku. Je možné někde v ČR pořídit nějaký kousek ze sortimentu Sinnu? Díky, Michal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2009 (upraveno) Jedině od členů fóra, ty jejich kousky Nové nikoliv. Upraveno 12. října 2009 uživatelem lolohh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elvenking Odesláno 12. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2009 Jedině od členů fóra, ty jejich kousky Nové nikoliv. Takže jediná nejbližší možnost je v německu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2009 Takže jediná nejbližší možnost je v německu? Jo. Určitě je prodávájí někde v Drážďanech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2009 http://sinn.de/Sinn_sales_partners_in_Germany.htm http://sinn.de/Sinn_sales_partners_around_the_world.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elvenking Odesláno 14. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2009 http://sinn.de/Sinn_sales_partners_in_Germany.htm http://sinn.de/Sinn_sales_partners_around_the_world.htm Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2009 bud nemecko alebo pomerne pohodlna je aj komunikacia s chronomaster.co.uk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANT Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2009 vo viedni maju sinn pokial viem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2009 (upraveno) vo viedni maju sinn pokial viem maji. staci se podivat na jejich prodejny na jejich strankach. maji je i v polsku Upraveno 14. října 2009 uživatelem 911 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuikomatt Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2009 vo viedni maju sinn pokial viem Vies prosim Ta kde vo Viedni? Na webe su dve adresy - Uhren Wimmer na Arnsteingasse 21 alebo www.roessler.cc zajtra by som ich rád pozrel vo Viedni, ale mám málo času - ak by som išiel naisto, pomohlo by mi to. Vdaka, M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANT Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2009 Vies prosim Ta kde vo Viedni? Na webe su dve adresy - Uhren Wimmer na Arnsteingasse 21 alebo www.roessler.cc zajtra by som ich rád pozrel vo Viedni, ale mám málo času - ak by som išiel naisto, pomohlo by mi to. Vdaka, M. prepac, ze odpovedam takto oneskorene. Neviem presne kde tam. Znamy mi iba vravel, ze vo Viedni je Sinn a ze sa tam chce zajst pozriet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuikomatt Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2009 prepac, ze odpovedam takto oneskorene. Neviem presne kde tam. Znamy mi iba vravel, ze vo Viedni je Sinn a ze sa tam chce zajst pozriet. Vdaka, no ja som tam nakoniec nebol, nevysiel mi cas - skusim mozno buduci tyzden na tych adresach co maju na webe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANT Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2009 Vdaka, no ja som tam nakoniec nebol, nevysiel mi cas - skusim mozno buduci tyzden na tych adresach co maju na webe. velmi som nepomohol ked tam pojdes a najdes to, das mi prosim vediet kde to presne je a ako tam maju otvorene? dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuikomatt Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2009 (upraveno) velmi som nepomohol ked tam pojdes a najdes to, das mi prosim vediet kde to presne je a ako tam maju otvorene? dik Oki - uz viem ze az 17-teho pojdem tym smerom ... EDIT:pravopis Upraveno 4. listopadu 2009 uživatelem zuikomatt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se