Přejít na obsah

Co si myslíte o CITIZEN Promaster ???

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 232
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Zrovna jsem jedny vyhral na ebay za skvelych 148$ + 15$ doprava do evropy. :) No nekupte to za ty penize, kdyz se u nas prodavaji za 10.000,- Sice se jedna o model s mineralnim sklem a nerizeny radiem, ale je nadherne velky 47mm, vodotesny do 200m, solarne napajeny s kovovym tahem a ja zrovna potreboval nejake hodinky k mori, ktere muzu "rasovat" :)

SNighthawk3.jpg

Nighthawk2.jpg

Nighthawk3.jpg

Návštěvník iji
Odesláno

@Japezz: o tyto promastery mam taktez zajem. napis prosim sve dojmy a zkusenosti.

Odesláno
TomasH: ze jo, vubec neni chlupata! :-D Na nasich pazourech ty hodinky takhle mohutne urcite vypadat nebudou, tohle vypada jako ruka meho 10ti leteho syna, nebo nejakeho zakrsleho vietnamce...
Odesláno
  flax napsal:
TomasH: ze jo, vubec neni chlupata! :-D Na nasich pazourech ty hodinky takhle mohutne urcite vypadat nebudou, tohle vypada jako ruka meho 10ti leteho syna, nebo nejakeho zakrsleho vietnamce...

To fakt vypadá moc dobře, když jsou hodinky tak velké, že na ruce není pomalu vidět ani kus tahu. V tomto případě je ruka snad ještě menší než samotné hodinky.

Odesláno

No ja prave takove shanel a to byste neverili jaky je to problem sehnat skutecne VELKE hodinky s uzkou lunetou a vodotesnosti minimalne 10ATM. Nebo snad vite jeste o nejake jine alternative byt by byla asijskeho puvodu a jedno s jakym pohonem?

Odesláno

Japezz: A neuvazoval jsi o podobnem modelu od Citizenu PROMASTER Eco-Drive Titanium Chronograph Alarm AV0020-55H? Parametrove je na tom naprosto stejne akorat je kapku drazssi, nema radio, ma budik, rozmery nadherne.

Jinak hodne se mi libi taky nize uvedeny kousek od Seika, splnuje vsechny dulezite parametry az na cenu cca. 86.000,-: http://www.ittc.ku.edu/~jgauch/watch/chron...tz/SBCG003.html

AV0020-55H.jpg AV0020-55H.jpg

av0020-55h-side1.jpgav0020-back2.jpg

A tady jeste ty prekrasna, podle mne uplne dokonala Seika.

Odesláno

No ja se musim priznat ze moje rucka je velice utla, takze na ni ty aviatory vypadaj tak jak maj :-)Chlupata ale je :-) Jinak jak tady ukazoval flax ty Aviatory s cislama 12,3,6 tak ty se me zase moooc libej, bohuzel jsou na me uz moc veleke... stejnej problem mam s Paneraiema :-) takze si je nepujdu koupit hnedka zitra ale az si tu levou ruku namakam :-)))

P.S. Nevite jake cviky jsou vhodne na zcetseni objemu zapesti? (prosim seriozny nodpovedi :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...