Elvenking Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 Ahoj, jelikož jsem stále ještě chronomagor novic, rád bych se vás zkušených guru zeptal na "filosoficky" příbuzné značky k výrobcům Fortis a SINN. Určitě mi dáte za pravdu, že tito výrobci spolu sdílí určitý styl, určení a představy o tom, jak mají vypadat tool hodinky. Podobné emoce ve mne vyvolává třeba Glycine Marathon O&W Oris (to ale s rezervou) ...jaké další mary se dají k vyjmenovaným, alespoň do nějaké míry připodobnit?
cali Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 -chudobnejsi pribuzny (len designom) O&W -priamy pribuzny Guinand (zakladatel SINN pozdejsie sinn predal spolocnikom) -nevlastny pribuzny Hacher (byvaly zamestnanec SINN co sa "urobil pre seba") -podobne emocie v tebe moze vyvolat nejeden starsi Hujer moderny uz tolko nie -pripadne docela dost este Tutima -zaujat by ta mohli veci od timefactors a MKII ale to su vsetko takzvane "homages" + na ebay je jeden sikmooky predajca ktory sa pomerne vazne venuje military homages predovsetkym v style CWC jeho povest je dobra a ceny mierne
Elvenking Odesláno 16. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2009 zuikomatt napsal: - este snad Damasko Na ty jsem se nadavno koukal a musim rict ze to je fakt skvele. Model DA36 zvazuju jako alternativu k Fortis B-42 PP. Lakaji mne na tom ty technicke vychytavky jako ta spesl slitina pozdra apod.
Návštěvník Snow Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 (upraveno) Osobně bych volil Tutimu, firma z Glashütte mi je ze všech nejbližší, samozřejmě krom Eterny, ale ta hodinky filosofie Fortis/Sinn už hodně dlouho nenabízí. Modely Tutimy z řady Military Uhr jsou s Fortisem či Sinn plně srovnatelné. Hodinky jsou chronologicky seřazeny zleva do prava : Tutima Der Military Fliegerchronograph T Tutima Der Military Fliegerchronograph TL Tutima Die Tutima Pacific Tutima Pacific 300 Tutima Die DI 300 Tutima Der Yachting Chronograph (strojek Lemania 5100) zdroj http://tutima.com/en/index.php Upraveno 16. října 2009 uživatelem Snow
cali Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 snow ma pravdu v pripade ze na tom nechces nejak moc setrit (cenovo vychadzaju niekde okolo sinn) tak tutima je asi najlepsia volba je to zabehnuta pomerne znama firma a co je najdolezitejdsie jejich design je pomerne jednoznacny a vlastny ... co mam tak po forach odsledovane servis je az o polovicu lacnejsi nez u sinn a ked nic ine tak urcite s nim nerobia take drahoty ako Damasko ktori sa vacsinou ani neunuvaju odpovedat na emaily ak by si sa pre nich rozhodol tak po nete ich predava napr chronomaster.co.uk tutimu by som ja osobne dal na rebricku na uroven sinn jak cenou tak prestizou tak servisom eterna jepotom predovsetkym cenou(ale aj tradiciou) o dobru triedu vyssie
Elvenking Odesláno 19. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2009 Snow napsal: Osobně bych volil Tutimu, firma z Glashütte mi je ze všech nejbližší, samozřejmě krom Eterny, ale ta hodinky filosofie Fortis/Sinn už hodně dlouho nenabízí. Modely Tutimy z řady Military Uhr jsou s Fortisem či Sinn plně srovnatelné. Hodinky jsou chronologicky seřazeny zleva do prava : Tutima Der Military Fliegerchronograph T Tutima Der Military Fliegerchronograph TL Tutima Die Tutima Pacific Tutima Pacific 300 Tutima Die DI 300 Tutima Der Yachting Chronograph (strojek Lemania 5100) zdroj http://tutima.com/en/index.php Díky za pěkný seznam, ještě tu značku prozkoumám
Elvenking Odesláno 19. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2009 (upraveno) hmm neco podobneho bych si predstavoval. Cena stale dobra [EDIT: uz zas ne. nejak jsem prehlid ze to jsou pounds. Vic se mi libi ty ":F B-42 PP DD" - nicmene diky rozsireni obzoru]. Jen mi trochi vadi ten tah. Upraveno 19. listopadu 2009 uživatelem Elvenking
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se