Přejít na obsah

Kolik svého času věnujete Chronomagu?

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Baker napsal:
Fazere, vyborna analyza. :lol2:

Diky,snazil jsem se to spocitat co nejpresneji.......................................To Jankoxxx....vidim,ze mas problem.Mam navrh, jak te ma firma problemu oprosti.Pujcim castku do tri milionu korun na dobu urcitou oproti prepsani tveho nemoviteho majetku v min.hodnote peti mil. na mou osobu.Urokova sazba na mnou zapujcenou castku cinni ,mirnych sest procent tydne---beres :thumbsup_anim:

• Odpovědi 83
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Tada
Odesláno
  xxxxxfazerxxxxx napsal:
Diky,snazil jsem se to spocitat co nejpresneji.......................................To Jankoxxx....vidim,ze mas problem.Mam navrh, jak te ma firma problemu oprosti.Pujcim castku do tri milionu korun na dobu urcitou oproti prepsani tveho nemoviteho majetku v min.hodnote peti mil. na mou osobu.Urokova sazba na mnou zapujcenou castku cinni ,mirnych sest procent tydne---beres :thumbsup_anim:

Zenužití krajní nouze - je na to paragraf.

Ale říkal jsem si, kdy se mi potvrdí, že pracuješ v tomhle byznyse :)

Odesláno (upraveno)

Ja pozerám RSS z Všeobecnej diskusie vo fóre a z článkov na chronomag.cz. Nové články čítam vždy, príspevky vo fóre iba keď vidím niečo zaujímavé.

Upraveno uživatelem stan
Odesláno

Pravidelně spíše jen v práci, pokud jsem mimo zaměstnání tak abstinuji, ale jde to velice těžce :thumbsdown_anim:

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Forum mě už nezajímá, takže to mohu vyjádřit i minutách, procentuálně z toho vyplývá, že míň jak 0,1 % denně 

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno
  Snow napsal:
 Forum mě už nezajímá, takže to mohu vyjádřit i minutách, procentuálně z toho vyplývá, že míň jak 0,1 % denně 

Ze by demonstrativni odchod cislo 224? Ty vole Snowe chapu ze snih prave napadl, ale s desitkami prispevku za posledni tri dny uz to nehul :)

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
  Bobisek napsal:
Ze by demonstrativni odchod cislo 224? Ty vole Snowe chapu ze snih prave napadl, ale s desitkami prispevku za posledni tri dny uz to nehul :)

Nedostal si náhodou sněhovou koulí do čela ? O jakém demonstrativním odchodu mluvíš ? Pokud máš pocit, že jsem za poslední tři dny napsal desítky příspěpěvků, poprosím Tě o jejich sumarizaci. 

Díky.

Upraveno uživatelem Snow
Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
  Bobisek napsal:
.......................  s desitkami prispevku za posledni tri dny uz to nehul  :)

Požádal jsem Tě o součet, ale nakonec jsem si své příspěvky spočítal sám

Po - 5

Út - 17 

St - 3

vlákna

Po - 0

Út - 3

St - 0

Dohromady 28 kousků. Uznávám, že to je dost, ale pokud je 25 příspěvků desítky, pak bys to měl přestat hulit Ty.

Edit - připočítal jsem i témata

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno
  Tada napsal:
Zenužití krajní nouze - je na to paragraf.

Ale říkal jsem si, kdy se mi potvrdí, že pracuješ v tomhle byznyse :)

:thumbsup_anim: Zneužití krajní nouze...spíš bych to nazval lichva..krajní nouze je něco jiného. Definice krajní nouze: Čin jinak trestný, kterým někdo odvrací nebezpečí přímo hrozící zájmu chráněnému tímto zákonem, není tr.činem."

Podmínky krajní nouze:

-odvrací se nebezpečí

-nebezpečí hrozí přímo, tj. bezprostředně

-nebezpečí nelze za daných okolností odvrá*** jinak

-způsobený následek nesmí být zřejmě stejně závažný nebo ještě závažnější než ten, který hrozil

-ten, komu nebezpečí hrozí, nemá povinnost ho snášet

;)

Odesláno

nie vela, ale casto.. co ja viem 5 krat denne? mozno viac.. podla toho kolko casu mam.. pozrem novinky, precitam co je, poobdivujem fotky a jak vaazne ze chcem, tak aj cosi napisem, no skor menej jako vela.. je to asi vidiet na datumer mojej reg. a pocte prispevkov :)

Odesláno
  Diamondking napsal:
:thumbsup_anim: Zneužití krajní nouze...spíš bych to nazval lichva..krajní nouze je něco jiného. Definice krajní nouze: Čin jinak trestný, kterým někdo odvrací nebezpečí přímo hrozící zájmu chráněnému tímto zákonem, není tr.činem."

Podmínky krajní nouze:

-odvrací se nebezpečí

-nebezpečí hrozí přímo, tj. bezprostředně

-nebezpečí nelze za daných okolností odvrá*** jinak

-způsobený následek nesmí být zřejmě stejně závažný nebo ještě závažnější než ten, který hrozil

-ten, komu nebezpečí hrozí, nemá povinnost ho snášet

;)

Prej lichva---ja to vidim jako financni pomoc pro socialne slabe rodiny---pujcim stovku na RUM-Rozumne Ulozenou Menu-a za tejden vratis jenom 106......................moc to nenese ,ale surt lepsi,jak za bolsevika tahat gumy v miselince

Návštěvník Tada
Odesláno

Tak lichva je to jen ve chvili, kdy se zneuzije te krajni nouze toho, co chce pujcit na rum, ale jak fazer spravne napsal - lepsi jak tahat gumy v miselince a navic takhle cloveku cas od casu spadne do klina nejaka nemovitost :)

Odesláno
  Snow napsal:
Dohromady 28 kousků. Uznávám, že to je dost, ale pokud je 25 příspěvků desítky, pak bys to měl přestat hulit Ty.
¨

28 kousků=2,8 desítky, jde tedy o množné číslo, byť mi hulení nevadí.

Mně je absolutně jedno, jestli sem napíšeš třeba 100 příspěvků za den, ale nechápu, proč jeden z nich musí být, že na forum sereš (jako již poněkolikáté)... Jestli se necítíš na foru dobře, tak to prostě zabal, je to nejjednodušší řešení.

Omlouvám se, že jsem okamžitě neodpověděl a příspěvky nespočítal sám, ale přestože jsem tady více než 0,1 % svého času, nejsem zde stále a musím někdy pracovat.

Odesláno
  Tada napsal:
Tak lichva je to jen ve chvili, kdy se zneuzije te krajni nouze toho, co chce pujcit na rum, ale jak fazer spravne napsal - lepsi jak tahat gumy v miselince a navic takhle cloveku cas od casu spadne do klina nejaka nemovitost :)

Lichva je když zneužiješ něčí tísně, nezkušenosti nebo rozumové slabosti nebo něčího rozrušení, dáš sobě nebo jinému poskytnout nebo slíbit plnění, jehož hodnota je k hodnotě vzájemného plnění v hrubém nepoměru, nebo kdo takovou pohledávku uplatní nebo v úmyslu uplatnit ji na sebe převede. Tudíž, mám šílenou chuť na rum a nemám love...ty mi ten rum koupíš za kilo a za týden po mě budeš chtít třeba kilča dvě...hodně špatně se to dokazuje... :)

Ale furt je to lepší než ty pneumatiky :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...