Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak jsem se jich konečně dočkal! Nejprve musím poděkovat Dantechnovi a Štěpínovi, bez nichž bych je dnes ještě neměl. KLUCI DÍKY! Neuvěřitelné je doručení - v pátek zaplaceno, dnes již na poště určení (odesíláno z Hong Kongu). Jak bylo zabaleno je jasné z fotek - na Seika překvapivě dvě krabičky, kvalitně zpracované. Samotné hodinky jsou SUPER! Zatím to nejlepší, co jsem v téhle cenové kategorii z potápek měl. Více napíšu po pár dnech nošení, zatím pár špatných fotek (lepší už to u mne nebude).

EDIT: Nevím proč, ale ani na druhý pokus se mi nepodařilo dát fotky za sebou tak, jak mají být. Přitom je nahrávám popořadě a jsou i dobře podle čísel...?

post-3263-1255533120.jpg

post-3263-1255533243.jpg

post-3263-1255533249.jpg

post-3263-1255533255.jpg

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno

A je po nadšení... Zřejmě půjdou z domu dřív, než jsem si myslel - ale z5 nach Hong Kong :( Za hodinu, co je mám na ruce se zrychlily o STRAŠNÝCH cca 7 minut!!!! Nechce se mi věřit, že by to bylo pouze tím, že se jedná o úplně nový strojek a že si to ještě sedne. Stalo se vám někomu něco podobného?

Odesláno
Otevřít a nebo nosit a doufat, že se to srovná?

Ja bych to nechal nekoho otevrit a pokud hodinar rekne ze KO tak poslat zpatky. Ale je to na tobe , pomuzu ti jak jsem psal.

Odesláno
Ja bych to nechal nekoho otevrit a pokud hodinar rekne ze KO tak poslat zpatky. Ale je to na tobe , pomuzu ti jak jsem psal.

Mě se to stalo 2x, hodinář by to měl dokázat srovnat. Ale radost je asi pryč, co...? :crying_anim:

Odesláno
Mě se to stalo 2x, hodinář by to měl dokázat srovnat. Ale radost je asi pryč, co...? :crying_anim:

Jasně, že už to není ono... Další věc je, jestli to bude něco horšího, aby mi to pak prodejce uznal, když se do nich poleze. A taky jak s vodotěsností...?

Odesláno (upraveno)

Hele nikam to neposílej udělal sem to jednou a nikdy víc :) ... Pokud to budeš chtít expresně, tak zaplatíš jak za půlku nových hodinek a proděláš kalhoty ...

edit: tak s tou půlkou sem to přehnal, ty hodinky koukám stojej docela ranec :) ... ale EMS je d otěhle zemí 1000+

Upraveno uživatelem abbot
Odesláno

Čau,

moc hezké seika, taky uvažuju že je časem pořídím. S tím problémem držím pěsti, snad se rozeběhnou jak mají a nezkazí si tak reputaci :)

Odesláno

Hod je hodinari. Jestli jdou tak to bude asi tim vlaskem. Ne ze bych tomu rozumel, ale co vim tak to tu na foru uz mnohokrat bylo. A co vim tak vzdycky stejnej pribeh:

posta, naraz, hodinar, slepeny vlasek, test na 10ATM, par korun, spokojenost:-)

Odesláno

HEURÉKA! Květina pláče a Seika šlapou jak mají...! Asi si potřebovaly přes noc po tak náročné cestě odpočinout a dneska už šlapou jako ... no jako hodinky. Radost obrovská, hlavně že se nemusely otevírat (já tuhle záležitost moc nemusím). První dojmy po půldni nošení - sedí ten kus železa na ruce parádně, čitelnost skvělá, svítivost taky, na první pohled vypadají větší, než ve skutečnosti jsou, u pouzdra rozšířený tah je taky pěkná optická vychytávka. Dantechnovi i Štěpínovi ještě jednou díky a pro zájemce, kteří už psali SZ - tyhle se mi líbí, ty u mě budou dlouho. Minimálně měsíc :thumbsup_anim:

Pro Dantechna požadované ilustrační obrázky (záměrně nepíšu fotky, ty já neumim).

post-3263-1255621573.jpg

post-3263-1255621579.jpg

Návštěvník YPO
Odesláno

vypadají dobře - na první pohled jsem myslel ze to jsou sinn :) - gde se to kupuje ?

Odesláno
vypadají dobře - na první pohled jsem myslel ze to jsou sinn :) - gde se to kupuje ?

Já nevim - Dantechno se Štěpínem se o to postarali. Já jen v pátek potvrdil, že je chci, zaplatil a ve středu už byly u nás doma po cestě z HK.

Odesláno

Hledal jsem na netu a máš pravdu - podobnost čistě náhodná? Jako laik nechápu, že při skoro totožném designu jsou jedny označovány jako "flieger" a druhé "divers". Je to jen kvůli té korunce?

post-3263-1255707371.jpg

post-3263-1255707378.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...