ricous Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 (upraveno) Tak jsem se jich konečně dočkal! Nejprve musím poděkovat Dantechnovi a Štěpínovi, bez nichž bych je dnes ještě neměl. KLUCI DÍKY! Neuvěřitelné je doručení - v pátek zaplaceno, dnes již na poště určení (odesíláno z Hong Kongu). Jak bylo zabaleno je jasné z fotek - na Seika překvapivě dvě krabičky, kvalitně zpracované. Samotné hodinky jsou SUPER! Zatím to nejlepší, co jsem v téhle cenové kategorii z potápek měl. Více napíšu po pár dnech nošení, zatím pár špatných fotek (lepší už to u mne nebude). EDIT: Nevím proč, ale ani na druhý pokus se mi nepodařilo dát fotky za sebou tak, jak mají být. Přitom je nahrávám popořadě a jsou i dobře podle čísel...? Upraveno 14. října 2009 uživatelem ricous
Dantechno Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 Prosim foto dynka a na ruce a o info az je budes prodavat
ricous Odesláno 14. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2009 A je po nadšení... Zřejmě půjdou z domu dřív, než jsem si myslel - ale z5 nach Hong Kong Za hodinu, co je mám na ruce se zrychlily o STRAŠNÝCH cca 7 minut!!!! Nechce se mi věřit, že by to bylo pouze tím, že se jedná o úplně nový strojek a že si to ještě sedne. Stalo se vám někomu něco podobného?
ricous Odesláno 14. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2009 slepeny vlasek narazy pri ceste? dej jim sanci... Otevřít a nebo nosit a doufat, že se to srovná?
Dantechno Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 Otevřít a nebo nosit a doufat, že se to srovná? Ja bych to nechal nekoho otevrit a pokud hodinar rekne ze KO tak poslat zpatky. Ale je to na tobe , pomuzu ti jak jsem psal.
CzechJoker Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 Ja bych to nechal nekoho otevrit a pokud hodinar rekne ze KO tak poslat zpatky. Ale je to na tobe , pomuzu ti jak jsem psal. Mě se to stalo 2x, hodinář by to měl dokázat srovnat. Ale radost je asi pryč, co...?
ricous Odesláno 14. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2009 Mě se to stalo 2x, hodinář by to měl dokázat srovnat. Ale radost je asi pryč, co...? Jasně, že už to není ono... Další věc je, jestli to bude něco horšího, aby mi to pak prodejce uznal, když se do nich poleze. A taky jak s vodotěsností...?
abbot Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 (upraveno) Hele nikam to neposílej udělal sem to jednou a nikdy víc ... Pokud to budeš chtít expresně, tak zaplatíš jak za půlku nových hodinek a proděláš kalhoty ... edit: tak s tou půlkou sem to přehnal, ty hodinky koukám stojej docela ranec ... ale EMS je d otěhle zemí 1000+ Upraveno 14. října 2009 uživatelem abbot
ashok Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 Čau, moc hezké seika, taky uvažuju že je časem pořídím. S tím problémem držím pěsti, snad se rozeběhnou jak mají a nezkazí si tak reputaci
Blekota Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 na kolko ta cca vysli cez ten HK vratane cla prepravy no proste vsetkeho?
cody Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 Hod je hodinari. Jestli jdou tak to bude asi tim vlaskem. Ne ze bych tomu rozumel, ale co vim tak to tu na foru uz mnohokrat bylo. A co vim tak vzdycky stejnej pribeh: posta, naraz, hodinar, slepeny vlasek, test na 10ATM, par korun, spokojenost:-)
ricous Odesláno 15. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2009 HEURÉKA! Květina pláče a Seika šlapou jak mají...! Asi si potřebovaly přes noc po tak náročné cestě odpočinout a dneska už šlapou jako ... no jako hodinky. Radost obrovská, hlavně že se nemusely otevírat (já tuhle záležitost moc nemusím). První dojmy po půldni nošení - sedí ten kus železa na ruce parádně, čitelnost skvělá, svítivost taky, na první pohled vypadají větší, než ve skutečnosti jsou, u pouzdra rozšířený tah je taky pěkná optická vychytávka. Dantechnovi i Štěpínovi ještě jednou díky a pro zájemce, kteří už psali SZ - tyhle se mi líbí, ty u mě budou dlouho. Minimálně měsíc Pro Dantechna požadované ilustrační obrázky (záměrně nepíšu fotky, ty já neumim).
Návštěvník YPO Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Odesláno 15. října 2009 vypadají dobře - na první pohled jsem myslel ze to jsou sinn - gde se to kupuje ?
ricous Odesláno 15. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2009 vypadají dobře - na první pohled jsem myslel ze to jsou sinn - gde se to kupuje ? Já nevim - Dantechno se Štěpínem se o to postarali. Já jen v pátek potvrdil, že je chci, zaplatil a ve středu už byly u nás doma po cestě z HK.
Pavel K. Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Odesláno 15. října 2009 Tak hlavně, že se umoudřily. Pěkný, gratuluju.
vraby Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Odesláno 15. října 2009 Moc pěkné,ještě že se umoudřily Taky bych rád měl doma,ale kde vzít?
ricous Odesláno 16. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2009 vypadají dobře - na první pohled jsem myslel ze to jsou sinn - gde se to kupuje ? Hledal jsem na netu a máš pravdu - podobnost čistě náhodná? Jako laik nechápu, že při skoro totožném designu jsou jedny označovány jako "flieger" a druhé "divers". Je to jen kvůli té korunce?
Návštěvník YPO Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 sinn to prostě wobšleh a udělal z toho piloty
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se